Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']ok ok wiem jak bym jechala to z basterem a on jest bardzo posluszny niebedzie z nim problemow jakby co , jesli bym jechala to z kolezanka mamy po 16 lat wiec umiem sobie zrobic obiad :eviltong: z domkiem mysle ze sie jakos ugadam jakby co :roll: ale te plus energia woda to raczej nie wiecej niz 50 zl prawda? :roll: tak wiec zostaje mi pogadac z kolezanka..jesli sie nie zgodzi i nikt nie zechce ze mna pojechac to niestety nie pojade :roll:[/quote]
To jak wszystko obgadasz z rodziną i kumpelą to zapraszamy się zapisać.

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gossia']Ojoj sprawa się pogarsza mama chce ze mną jechać i koniec! I koniecznie z kimś porozmawiać! A i do tego jest na mnie zła!!![/quote]
Dobra przekonałam mame! I Asiu prosze napisz gossia+ pies+ namiot! Ale jeszcze niewiem czy niepojade z mamą ale zawsze można zmienić!

Posted

[quote name='Atkaaaa']To jeszcze przed szkolą zajrzę...i...
jest szansa :D Tylko że z "obstawą" tj. ciocia,wujek, kuzyn też mają jechac..no ale jeszcze muszę znaleźć im jakiś domek..w pobliżu bo nie chce żeby byli też w ośrodku...xD i.. jutro mama ma wykonać do którejś osoby ze zlotu telefon i sie upewnic itp. A więc kto by był taki dobry i pogadał z mama :cool3:? Na takiej zasadzie że:
-nie stanie mi sie tam nic złego:diabloti:
-alkohol nieletnim wzbroniony:razz:
-papierosy jak wyżej:razz:
-psy nie groźne i małe.. prócz goldenków i labków.;)
-bez CC, Dobermanków
-teren bezpieczny
-"opieka" :D[/quote]
Kolejna rozmowa mnie czeka. :nerwy:

[quote name='gops']a wogole jak to jest z tymi zlotami? czy za rok tez bedzie czy to jakos co kilka lat organizowane? ja mam zgode i wogole ale bez psow nie pojade a kella nie wszystkie pieski lubi ,baster juz stary i nie bedzie sie bawil nawet..

ehhh..msze wychowac kelcie i wtedy sie wybiore..;)[/quote]
Zloty są co roku. Do tej pory zawsze były w Morsku koło Zawiercia, ale teraz zmieniliśmy miejsce, żeby było ciekawiej. ;)

[quote name='gops']a to wychodzi polowa czyli jakies 150zl :) :diabloti: ok jesli uda mi sie kogos namowic jeszcze to jade :eviltong: mam warunek rodzice pozwolili ale jak pojade z kims to sprobuje namowic kolezanke ;)[/quote]
No to trzymamy kciuki. :thumbs:

[quote name='KaRa_']Teraz zacznę moje ulubione pisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na zlot mogą jechać psy łagodne do psów i ludzi, musisz mieć kontrole nad swoim psem by ktoś sie z zewnątrz nie uczepił;).
Nikt za nikogo nie jest tam odpowiedzialny, kazdy robi sobie sam jedzonko, sam wymyśla sposób na spędzanie czasu, ale za pewne będą wspólne wycieczki;).
I trzecie,że to nie obóz tylko zlot żeby była tego świadomość;)[/quote]
[B]KaRa[/B] umieść to sobie w podpisie, coby nie powtarzać. :cool3: :lol: :evil_lol:

[quote name='gops']ok ok wiem jak bym jechala to z basterem a on jest bardzo posluszny niebedzie z nim problemow jakby co , jesli bym jechala to z kolezanka mamy po 16 lat wiec umiem sobie zrobic obiad :eviltong: z domkiem mysle ze sie jakos ugadam jakby co :roll: ale te plus energia woda to raczej nie wiecej niz 50 zl prawda? :roll: tak wiec zostaje mi pogadac z kolezanka..jesli sie nie zgodzi i nikt nie zechce ze mna pojechac to niestety nie pojade :roll:[/quote]
Myślę, że energia i woda, to tak max. 25 zł wyjdzie. ;)

[quote name='gossia']Dobra przekonałam mame! I Asiu prosze napisz gossia+ pies+ namiot! Ale jeszcze niewiem czy niepojade z mamą ale zawsze można zmienić![/quote]
[B]Gossia[/B], Ty już jesteś zapisana. ;)

Posted

[quote name='virginia']No nie! :-P Znów zostałyśmy pominięte:evil_lol: Więc powtarzam...;)[/quote]
ojejku biedne :diabloti::evil_lol:
Na zlocik jeszcze najprawdopodobniej dojdzie 1beagle :D z facetem:diabloti:
To będą we trójkę zwiewać:evil_lol::razz:

Posted

Mama powiedziała, że ona się zabierze ze mną i koniec... Ale może i nawet dobrze:p
A więc mama się pyta, ile kosztuje wynajęcie na cały zlot tego pokoju mieszczącego dwie osoby:lol: Bo było by tak:
ja bym mieszkala w domku nr 6, mama w tym pokoiku i przy okazji pytancio... czy do tego pokoju co by chciała moja mama wynająć można wprowadzać psy:roll:?
Chyba, że coś mi się zupełnie pokręciło i nie tak to wygląda:oops::roll:
Z niecierpliwością czekam na info:cool3::lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Mama powiedziała, że ona się zabierze ze mną i koniec... Ale może i nawet dobrze:p
A więc mama się pyta, ile kosztuje wynajęcie na cały zlot tego pokoju mieszczącego dwie osoby:lol: Bo było by tak:
ja bym mieszkala w domku nr 6, mama w tym pokoiku i przy okazji pytancio... czy do tego pokoju co by chciała moja mama wynająć można wprowadzać psy:roll:?
Chyba, że coś mi się zupełnie pokręciło i nie tak to wygląda:oops::roll:
Z niecierpliwością czekam na info:cool3::lol:[/quote]
Asiu, jutro zadzwonię zapytać w sprawie tych pokoi, bo prawdę mówiąc wcześniej nie pytałam. ;)

[quote name='rose']magda_drakkar zapłacona całość;)[/quote]
Zaczerwieniam Magdę. :multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Asiu, jutro zadzwonię zapytać w sprawie tych pokoi, bo prawdę mówiąc wcześniej nie pytałam. ;)
[/quote]
Aaaa;) dzięki ;)
Czekam na jutrzejsze info:roll:

Posted

hmm widzę że dużo osób się już zapisało...:cool3:
mam takie pytanko. Czy zostały jeszcze jakieś "wolne" domki czyli nie mniejsze niż na 3 osoby żebym nie wchodziła do kogoś w butach;).
Żeby do kogoś się nie "pchać".

Posted

Na pewno nie ma wolnych 3-osobowych domków a z resztą ugadacie się co do tego kto z kim mieszka na miejscu:)

A tak poza tym to chyba zapisze się jeszcze jedna osoba na domek + 2 psy ale to tak na 90% z resztą sama się odezwie tutaj jak się zdecyduje:)(Asiu ta osoba brałaby m.in. szczeniaka cockera:loveu:)

Posted

[quote name='Herspri']Kto mnie przygarnie do domku :D ? Bo ja oprócz TZ z którym jadę nikogo nie znam :eviltong:
Całość za zlot właśnie poleciała ;)[/quote]

Agnisia + 2os które z nią jadą nie są jeszcze przydzielone do żadnego domku, więc możecie wziąć razem 5os i Ty mogłabyś być w jednym pokoju z TZ'em a one w drugim;)

Posted

[U]Domek nr 1:[/U]
[B]Asia & Ginger[/B]
[B]Patikujek[/B]
[B]AgaCzips[/B]
[B]Manixsa[/B]

[U]Domek nr 2:[/U]
[B]KaRa [/B]
[B]rose[/B]
[B]komar[/B]

[U]Domek nr 3:[/U]
[B]olekg18[/B]