Asia & Ginger Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Karilka napisał(a):No właśnie, własnie. Jak coś to może, można mnie wywalić do namiotu jakby za dużo było domatorów.... Ale to tylko w razie za dużej ilosci bo..nie widzi mi sie spać z własnymi skarpetkami i 2 psami na głowie pod zwitką drutów i kapy.:roll: Ach. Proszę do listy psów dodać pod znakiem zapytania sznaucerka miniaturowego. Oj, nie nie, nie wywalimy Cię do namiotu, w domku jest wygodniej, nie chcę Cię pozbawiać wygody. :cool3: tigrunia napisał(a):Ja proponuję, żeby Asia zadzwoniła do rodziców gossi i ustaliła z nimi czy faktycznie gossia może jechać i to z tak dużym psem. Albo gossiu daj rodzicom nr telefonu Asi - niech sami zadzwonią. KaRa zadzwoni do rodziców Gossi. :cool3: Lorien:) napisał(a):Co do zlotu - razem z Virginią jedziemy z Bydgoszczy najprawdopodobniej pociągiem. Ośrodek położony jest 2 km od miejscowości Sieraków, więc jak ze stacji można się tam dostać...?:razz: gops napisał(a):na piechotke :) albo poprosic kogos zeby po was przyjechal :razz: Dokładnie. ;) rose napisał(a):Asiu zaczerwień Asie&gordonisko;) Zaczerwianiam. :p Jeśli chodzi o Gossię, to powiem tyle, ma psa od dzisiaj, praktycznie go nie zna, więc jak może pisać, że pies jest grzeczny i łagodny? :-o Pies ma 7 miesiecy, zaczyna dojrzewać, hormony zaczną buzować, to najtrudniejszy wiek dla psa, może być agresywny do innych samców, chcieć je zdominować. Pies ma geny kaukaza, a jak wiadomo nie są to łatwe psy nawet dla dorosłych, zazwyczaj nie lubią innych psów na swoim terenie. Na razie ustaliłyśmy z Gossią, że zdecyduje czy bierze psa przed samym zlotem, bo pies może się jeszcze bardzo zmienić, na dobre albo i na złe. :roll: ;) Quote
Karilka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Uff.. Czyli mieszkam w domku.... Z racji tego, że jade nikogo praktycznie nie znając (no może Grażynkę troszku) nie chciałabym być wciśnięta do domku np. z parami czy parą. Nie chciałabym takim osobom przeszkadzać... jak wiadomo:oops:. Quote
baffi2 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Karilka napisał(a):Uff.. Czyli mieszkam w domku.... Z racji tego, że jade nikogo praktycznie nie znając (no może Grażynkę troszku) nie chciałabym być wciśnięta do domku np. z parami czy parą. Nie chciałabym takim osobom przeszkadzać... jak wiadomo:oops:. jeszcze sporo osób nie zostało przydzielonych, popytaj kto chce być z Tobą w domku;) Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Karilka napisał(a):kelpie0 my sie w to bawimy. Fajna zabawa. Zwłaszcza po wertepach w lesie. Tak, tak! Ja kocham takie podchody :loveu:, to kto robi listę :eviltong: (coby nam się później nikt nie wymigał) Quote
Basia i Barni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kelpie0 napisał(a):Tak, tak! Ja kocham takie podchody :loveu:, to kto robi listę :eviltong: (coby nam się później nikt nie wymigał) ja nie :shake: wole posiedziec w pokoiku z ..........................sprajtem w ręce :diabloti: Quote
furciaczek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kelpie0 napisał(a):Tak, tak! Ja kocham takie podchody :loveu:, to kto robi listę :eviltong: (coby nam się później nikt nie wymigał) Ja sie nie pisze:diabloti: Wole sie szlajac po bezdrozach z piesami:loveu::evil_lol: Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ale po całym dniu szlajania się z psami można przecież odpocząć... Na podchodach :evil_lol: (Nie, no żart, zresztą przecież ktoś musi podchodowiczowych psów pilnować, coby nie dezerterowały ;)) Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dobra to po co ja mam jechać? I tak nie pojadę bo KaRa ma dzwonić i namówić rodziców żebym nie jechała! A ja jadę z mamą! Może będzie ze mną albo troszkę dalej.....pewnie osoby towarzyszące moje też nie pojadą bo jak im powiem to....Nie straszę was ale mówię że na pewno beze mnie nie pojadą ....poprostu. I po co w ogóle ma z wami mama gadać? Jak mama powiedziała jak cię nie chcą to nie pojedziesz ! Quote
Herspri Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 gossia napisał(a):Dobra to po co ja mam jechać? I tak nie pojadę bo KaRa ma dzwonić i namówić rodziców żebym nie jechała! A ja jadę z mamą! Może będzie ze mną albo troszkę dalej.....pewnie osoby towarzyszące moje też nie pojadą bo jak im powiem to....Nie straszę was ale mówię że na pewno beze mnie nie pojadą ....poprostu. I po co w ogóle ma z wami mama gadać? Jak mama powiedziała jak cię nie chcą to nie pojedziesz ! :shake: Gosiu znowu zaczynasz, nikt nie chce namawiać Twoich rodziców żebyś nie jechała tylko telefon do nich jest po to żeby się upewnić że możesz jechać i że wezmą za Ciebie odpowiedzialność. Quote
tusia. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Gossiu, załatwiaj sobie takie sprawy na pw - to taka mała prośba. :roll::roll::roll: Quote
gops Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dzieki ze zrozumieliscie..kurcze a tak chcialam jechac :roll: trudno napewno kiedys jeszcze pojade i sie spotkamy :razz: Quote
Basia i Barni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 naprawde szkoda ze nie jedziesz gops- ale za rok juz bedziesz i wybij im ta Irlandie z głowy :razz: a gossia swoje -no to juz sie robi nudne- niech twoja mama przedzwoni i powie ze jedziesz z nia i po sprawie i bierz ze soba nawet słonia w majtkach w grochy i dej spokój juz oki - Quote
furciaczek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 gops napisał(a):dzieki ze zrozumieliscie..kurcze a tak chcialam jechac :roll: trudno napewno kiedys jeszcze pojade i sie spotkamy :razz: Jak cos to za rok Cie porwiemy i sila przyprowadzimy:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 furciaczek napisał(a):Jak cos to za rok Cie porwiemy i sila przyprowadzimy:evil_lol:o to po mnie tez mozecie wpasc :D:diabloti: Quote
gops Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no moi rodzice to na bank zostana w irlandii ale za to mam chate wolna :evil_lol: babcia sie nie liczy i tak nie slyszy :razz: zart :roll: za rok to przyjade choc bym miala na piechote isc :loveu: obiecuje ;) Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 gops napisał(a):no moi rodzice to na bank zostana w irlandii ale za to mam chate wolna :evil_lol: babcia sie nie liczy i tak nie slyszy :razz: zart :roll: za rok to przyjade choc bym miala na piechote isc :loveu: obiecuje ;) Musisz przyjechać!:mad: Dobra ja po Ciebie wpadnę tym moim słoniem który ma majtki w kropki:eviltong: I cię zabierzemy:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 gossia napisał(a):Musisz przyjechać!:mad: Dobra ja po Ciebie wpadnę tym moim słoniem który ma majtki w kropki:eviltong: I cię zabierzemy:evil_lol: HA HA HA :megagrin:...................................:stupid::stupid::stupid: Quote
Asia & Ginger Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 gops napisał(a):ok pozbieralam sie troszke i musze wam cos powiedziec... nie jade jednak na zlot ..nie moge..wyjezdzam..rodzice kupili bilety do iralandi a chca sie tam wyprowadzic i musze jechac z nimi ..powiedzieli mi to dopiero dzisiaj kilka godz temu..przepraszam za klopot ale naprawde mi zalezalo ..bylam na 100% pewna ze nic sie nie wydarzy..ale niestety nie moge na to nic poradzic..prosilam zeby zmienili date wylotu ale juz zapozno wyjezdzam 27 lipca a wracam doiero 18sierpnia ...przepraszam za klopot :oops: prosze po mnie nie jechac za bardzo bo to naprawde nie zalezalo ode mnie , rodzice wiedzieli o zlocie ale uwazaja ze nasz wyjazd jest wazniejszy :shake: Ojej, strasznie szkoda. :-( No ale cóż poradzić. :roll: Karilka napisał(a):Uff.. Czyli mieszkam w domku.... Z racji tego, że jade nikogo praktycznie nie znając (no może Grażynkę troszku) nie chciałabym być wciśnięta do domku np. z parami czy parą. Nie chciałabym takim osobom przeszkadzać... jak wiadomo:oops:. Karilko rozumiem i będę pamiętać. :cool3: :evil_lol: ;) gossia napisał(a):Dobra to po co ja mam jechać? I tak nie pojadę bo KaRa ma dzwonić i namówić rodziców żebym nie jechała! A ja jadę z mamą! Może będzie ze mną albo troszkę dalej.....pewnie osoby towarzyszące moje też nie pojadą bo jak im powiem to....Nie straszę was ale mówię że na pewno beze mnie nie pojadą ....poprostu. I po co w ogóle ma z wami mama gadać? Jak mama powiedziała jak cię nie chcą to nie pojedziesz ! Herspri napisał(a)::shake: Gosiu znowu zaczynasz, nikt nie chce namawiać Twoich rodziców żebyś nie jechała tylko telefon do nich jest po to żeby się upewnić że możesz jechać i że wezmą za Ciebie odpowiedzialność. Jest tak jak pisze Herspri. ;) Gossia nie przeinaczaj naszych słów i nie odwracaj kota ogonem. :shake: Quote
Monia i Marta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 witam jaki byłby koszt wyjazdu od piątku do niedzieli 2 osób i 2 psów w domku Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 rose napisał(a):jeszcze chyba 4 miejsca.. W domkach? Quote
rose Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 gossia napisał(a):W domkach? Tak, ale to się może zmienić, bo niektórzy co się zapisali na domek już dość długo się nie odzywaja, więc tych dwóch osób nie liczyłam.. Quote
Recommended Posts