Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 gops napisał(a):zapraszam do mnie jak macie podrodze :diabloti: :eviltong: :evil_lol: Niv za bardzo:eviltong: Ale ty do mnie masz po drodze. Chyba, ze ty bys jechala przez Suwallki i mniv zabrala, dozucilabym sie do paliwa:eviltong: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 oooooo to sie zobaczy moge sprobowac zagadac do taty :diabloti: niewiem ktoredy bedziemy jechac ;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 gops napisał(a):oooooo to sie zobaczy moge sprobowac zagadac do taty :diabloti: niewiem ktoredy bedziemy jechac ;)To byloby chyba lepsze rozwiazanie, no zobaczymy. Najpierw z tata pogadaj;) Quote
Atkaaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To ja już na koniec odpadam:-( Może za rok... :p mam nadzieję. :angryy::angryy::angryy: Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale u kogo?:roll: Dworzec Centralny w Warszawie to bardzo przyjemne miejsce:diabloti: Żartuje:eviltong: Hmm może u magdyski? Albo może udało by się u mnie. Jeszcze dużo czasu do zlotu i trudno oceniać co będzie za 123 dni;) Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dam znac jak pogadam z tata :roll: atkaaa szkoda a mialam nadzieje ze pudelson pojedzie ehhh Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 baffi2 napisał(a):Dworzec Centralny w Warszawie to bardzo przyjemne miejsce:diabloti: Żartuje:eviltong: Hmm może u magdyski? Albo może udało by się u mnie. Jeszcze dużo czasu do zlotu i trudno oceniać co będzie za 123 dni;)Ja nie chce do nikogo sie wpraszac:roll: Ten ktos musi mi sam zaproponowac nocleg;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 gops napisał(a):dam znac jak pogadam z tata :roll: atkaaa szkoda a mialam nadzieje ze pudelson pojedzie ehhhOk, to bede czekala na odpowiedz, jak cos to pisz na pw;) Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 przeczytalam w gazecie ze na warmi i mazurach ludzie umieraja duzo szybciej niz gdzie indziej tak wiec wyprowadzam sie do warszawy :evil_lol: przy najblizszej okazji ;) czyli za jakies 10 lat jak skoncze studia :roll: Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 gops napisał(a):przeczytalam w gazecie ze na warmi i mazurach ludzie umieraja duzo szybciej niz gdzie indziej tak wiec wyprowadzam sie do warszawy :evil_lol: przy najblizszej okazji ;) czyli za jakies 10 lat jak skoncze studia :roll: nie polecam Warszawy:eviltong: do Sierakowa się przeprowadź:cool3: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 hehe no jak mi spodoba tam :) jesli sie bede przeprowadzac to za 10 lat dam wam znac jak bedziemy sasiadami :evil_lol: Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jak by ci sie chcialo zapylac 60 km pocigiem do Mrozów to zapraszam do mnie. Ale to dodatkowe koszty zwiazane z dojazdem jeszcze :shake: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Junka napisał(a):jak by ci sie chcialo zapylac 60 km pocigiem do Mrozów to zapraszam do mnie. Ale to dodatkowe koszty zwiazane z dojazdem jeszcze :shake:To do mnie pytanie?:razz: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Junka napisał(a):tak ;)....;) No sama nie wiem. Ilv ja bym musiala kasy wydac na to wszytsko, jeszzce sie zastanowie;) Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no wlasnie tak se pomyslalm ze iza wyda wiecej na te dojazdy niz wogole na pociag :) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 gops napisał(a):no wlasnie tak se pomyslalm ze iza wyda wiecej na te dojazdy niz wogole na pociag :) No wlasnie. A ta kase moglabym wydac na Oskarka lub inne bidy Ja to zawsze najgorzej mam z dojazdem:shake::shake::shake: Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 W sumie szkolny kosztuje z Wawy 9 złotych za psa w wakacje nie trzeba płacić. a poźniej to moi rodzice by nas zawiezli. No ale jeszcze się dogadamy. Nie ma co narazie gdybać. ;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Junka napisał(a):W sumie szkolny kosztuje z Wawy 9 złotych za psa w wakacje nie trzeba płacić. a poźniej to moi rodzice by nas zawiezli. No ale jeszcze się dogadamy. Nie ma co narazie gdybać. ;)Wlasnie, tak miesciac przed bedziemy myslec o transporcie;) Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Izabela124. napisał(a):Wlasnie, tak miesciac przed bedziemy myslec o transporcie;) Dokładnie;) Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wy tu o podróży a ja mam dla was kilka rad(wynikają one z doświadczenia z poprzednich zlotów) Po 1. Do wakacji rozkład PKP zmieni się jeszcze 3 razy więc poczekajcie z tym sprawdzaniem Po 2.(najważniejsze) radzę nie być wcześniej na miejscu od organizatora, bo będziecie pod bramą ośrodka czekac ponieważ pani na pewno klucze do domków da tylko osobie, która zamawiała domki(tak było w poprzednich latach i potem ludzie musieli czekac) Po 3. Proponuję abyśmy sobie jakiś osobny autobus z Poznania zmówili dla dogomaniaków(a najlepiej 2 TIRy) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Patikujek napisał(a): Po 3. Proponuję abyśmy sobie jakiś osobny autobus z Poznania zmówili dla dogomaniaków(a najlepiej 2 TIRy)bardzo dobry pomysl:cool3::lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts