gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a ja samochodem ...ale bede szybciej :evil_lol: specjalnie wyjade przed czasem zeby byc jedna z pierwszych :diabloti: i pozwiedzam ;) Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Izabela124. napisał(a):O widze, ze duzo osob bedzie pociagiem to wesolo bedziemy mialy hihi bardzo wesoło będzie:diabloti: a czy ktoś wie o której będzie jechał pociąg z Wawy do Wronek/Sierakowa?:cool3: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 baffi2 napisał(a):bardzo wesoło będzie:diabloti: a czy ktoś wie o której będzie jechał pociąg z Wawy do Wronek/Sierakowa?:cool3: Nie mam pojecia tylko wy moje kochane dziolchy poczekajcie na mnie, bo ja musze z Suwalk do wawy przyjechac Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tak tylko żebysmy sie zgrali do jednego pociagu i najlepiej zebysmy mieli kolo siebie te no kabiny czy jak to sie tam nazywa wiec kto pierwszy do pociagu do Poznania wsiada ten zajmuje przynajmniej 3. :lol: Quote
magdyska25 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Chyba jeszcze pozmieniają się godz. pociągów do wakacji:) Także nie ma co już się nastawiać i sprawdzać:) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Junka napisał(a):tak tylko żebysmy sie zgrali do jednego pociagu i najlepiej zebysmy mieli kolo siebie te no kabiny czy jak to sie tam nazywa wiec kto pierwszy do pociagu do Poznania wsiada ten zajmuje przynajmniej 3. :lol:No wlasnie, wiec moze wszystkie bedziemy czekac na siebie na dworcu, a raczej wy na mnie:eviltong::eviltong: Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja powiem tak sprawdzalam pociag to nie ma do Sierakowa no chyba, że do tego koło krakowa. Trzeba bedzie jechac do pznania a pozniej z poznania autobusem bo tam z tego co sie orientuje pociagu nie ma. :shake: Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Junka napisał(a):tak tylko żebysmy sie zgrali do jednego pociagu i najlepiej zebysmy mieli kolo siebie te no kabiny czy jak to sie tam nazywa wiec kto pierwszy do pociagu do Poznania wsiada ten zajmuje przynajmniej 3. :lol: fajnie będzie jak sie uda koło siebie:lol: to może lepiej się na dworcu umówić hihi a nie ma bezpośredniego do Wronek k. Sier. ? Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no nie ma z poznania pociągu ale jest autobus bezpośredni:Pa z dworca jest blisko na autobusy:) w końcu z pod poznania jestem to wiem troche:) Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no moim zdaniem tak by było najlepiej i tak czy tak trzeba bedzie sie do autobusu przesiadac. Tylko nie wiem jak na to kierowca autobusu jak sie z psami wpakujemy. Chociaz ja i Izabela mamy małe psy nie wiem jak inni ;) Jest z poznania do Wronek, to lepiej juz w poznaniu prosto do sierakowa. Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Junka napisał(a):no moim zdaniem tak by było najlepiej i tak czy tak trzeba bedzie sie do autobusu przesiadac. Tylko nie wiem jak na to kierowca autobusu jak sie z psami wpakujemy. Chociaz ja i Izabela mamy małe psy nie wiem jak inni ;) ja też mam malutkiego, A magdyska + 2 os jadą bez psów ;) Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no to sobie spokojnie poradzimy bo nie wiem czy ktos jeszcze z Wawy jedzie. Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 basia i barni nie przejmaj sie jedzie tez tylko jeden pudel ;) Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ktoś wcześniej pisła że pociąg dojeżdżą do Wronek 25km od Sierakowa i tak chyba lepiej bo z Ponzania do 70 km jeszcze;) Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 baffi2 napisał(a):ktoś wcześniej pisła że pociąg dojeżdżą do Wronek 25km od Sierakowa i tak chyba lepiej bo z Ponzania do 70 km jeszcze;) O wow faktycznie troche daleko :crazyeye: No ale to sie jeszcze zgadamy tak tydzien przed żeby wszystko grało ;) Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 bedzie trzeba tezz ustalic godzine na ktora tam mniejwiecej byc :) Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wątpie, żeby komuś się chciało tak rano. No chyba, że organizatorom. My to pewnie gdzies na 15 zajedziemy albo wczesniej. Bo bedzie trza na Ize poczekac aż sie z tych Suwałk dotoczy :evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Junka napisał(a):wątpie, żeby komuś się chciało tak rano. No chyba, że organizatorom. My to pewnie gdzies na 15 zajedziemy albo wczesniej. Bo bedzie trza na Ize poczekac aż sie z tych Suwałk dotoczy :evil_lol: a no włąsnie Iza to pewnie by musiała o 5 nad ranem wyjechać żeby na 11 dotrzeć to do Sierakowa pewnie byśmy dojechali na 17 :cool1: Iza, a może byś przyjechała wieczorem 3 Sierpnia i przenocowała u kogoś z nas i wtedy razem byśmy wyruszli np o 9 rano 4 sierpnia? :cool3: Quote
rose Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja Wam proponuje zarezerwować przedział w pociągu;) Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 baffi2 napisał(a):a no włąsnie Iza to pewnie by musiała o 5 nad ranem wyjechać żeby na 11 dotrzeć to do Sierakowa pewnie byśmy dojechali na 17 :cool1: Iza, a może byś przyjechała wieczorem 3 Sierpnia i przenocowała u kogoś z nas i wtedy razem byśmy wyruszli np o 9 rano 4 sierpnia? :cool3: Ja mieszkam 60 km od Wawy wiec na mnie nie bedzie mogła liczyc z noclegiem :shake: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ehhh no ja chce byc tam juz okolo 12 :) zeby przed 18 zdazyc wszystko zwiedzic poznac tych cos juz beda i rozpakowac sie ;) moja kuzynka boi sie troche duzych psow wiec bedzie trza ja nauczyc ze nie gryza :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Junka']O wow faktycznie troche daleko :crazyeye: No ale to sie jeszcze zgadamy tak tydzien przed żeby wszystko grało ;) Z tymi Wronkami to dobry pomysł. Znalazłam takie połączenia z Katowic. Trzecie jest chyba najciekawsze i bez przesiadek: 1. Katowice-Wronki data: 03.08.08 - 04.08.08 odjazd: 20:12 przyjazd: 02:35; czas podróży 6:23; ilość przesiadek 0; pociąg: 2. Katowice-Wronki data: 03.08.08 - 04.08.08 odjazd: 21:46 przyjazd: 05:18; czas podróży 7:32; ilość przesiadek 1; pociąg: 3. Katowice-Wronki data: 03.08.08 - 04.08.08 odjazd: 23:45 przyjazd: 06:38; czas podróży 6:53; ilość przesiadek 0; pociąg: link do rozkładu: http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=8z.03241629.1207246894&OK#focus Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 baffi2 napisał(a):a no włąsnie Iza to pewnie by musiała o 5 nad ranem wyjechać żeby na 11 dotrzeć to do Sierakowa pewnie byśmy dojechali na 17 :cool1: Iza, a może byś przyjechała wieczorem 3 Sierpnia i przenocowała u kogoś z nas i wtedy razem byśmy wyruszli np o 9 rano 4 sierpnia? :cool3:Ale u kogo?:roll: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 zapraszam do mnie jak macie podrodze :diabloti: :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts