Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
O widze, ze duzo osob bedzie pociagiem to wesolo bedziemy mialy hihi

bardzo wesoło będzie:diabloti:
a czy ktoś wie o której będzie jechał pociąg z Wawy do Wronek/Sierakowa?:cool3:

Posted

baffi2 napisał(a):
bardzo wesoło będzie:diabloti:
a czy ktoś wie o której będzie jechał pociąg z Wawy do Wronek/Sierakowa?:cool3:

Nie mam pojecia
tylko wy moje kochane dziolchy poczekajcie na mnie, bo ja musze z Suwalk do wawy przyjechac

Posted

tak tylko żebysmy sie zgrali do jednego pociagu i najlepiej zebysmy mieli kolo siebie te no kabiny czy jak to sie tam nazywa wiec kto pierwszy do pociagu do Poznania wsiada ten zajmuje przynajmniej 3. :lol:

Posted

Junka napisał(a):
tak tylko żebysmy sie zgrali do jednego pociagu i najlepiej zebysmy mieli kolo siebie te no kabiny czy jak to sie tam nazywa wiec kto pierwszy do pociagu do Poznania wsiada ten zajmuje przynajmniej 3. :lol:
No wlasnie, wiec moze wszystkie bedziemy czekac na siebie na dworcu, a raczej wy na mnie:eviltong::eviltong:

Posted

Ja powiem tak sprawdzalam pociag to nie ma do Sierakowa no chyba, że do tego koło krakowa. Trzeba bedzie jechac do pznania a pozniej z poznania autobusem bo tam z tego co sie orientuje pociagu nie ma. :shake:

Posted

Junka napisał(a):

fajnie będzie jak sie uda koło siebie:lol: to może lepiej się na dworcu umówić hihi
a nie ma bezpośredniego do Wronek k. Sier. ?

Posted

no nie ma z poznania pociągu ale jest autobus bezpośredni:Pa z dworca jest blisko na autobusy:) w końcu z pod poznania jestem to wiem troche:)

Posted

no moim zdaniem tak by było najlepiej i tak czy tak trzeba bedzie sie do autobusu przesiadac. Tylko nie wiem jak na to kierowca autobusu jak sie z psami wpakujemy. Chociaz ja i Izabela mamy małe psy nie wiem jak inni ;)

Jest z poznania do Wronek, to lepiej juz w poznaniu prosto do sierakowa.

Posted

Junka napisał(a):
no moim zdaniem tak by było najlepiej i tak czy tak trzeba bedzie sie do autobusu przesiadac. Tylko nie wiem jak na to kierowca autobusu jak sie z psami wpakujemy. Chociaz ja i Izabela mamy małe psy nie wiem jak inni ;)

ja też mam malutkiego, A magdyska + 2 os jadą bez psów ;)

Posted

baffi2 napisał(a):
ktoś wcześniej pisła że pociąg dojeżdżą do Wronek 25km od Sierakowa i tak chyba lepiej bo z Ponzania do 70 km jeszcze;)

O wow faktycznie troche daleko :crazyeye: No ale to sie jeszcze zgadamy tak tydzien przed żeby wszystko grało ;)

Posted

wątpie, żeby komuś się chciało tak rano. No chyba, że organizatorom. My to pewnie gdzies na 15 zajedziemy albo wczesniej. Bo bedzie trza na Ize poczekac aż sie z tych Suwałk dotoczy :evil_lol:

Posted

Junka napisał(a):
wątpie, żeby komuś się chciało tak rano. No chyba, że organizatorom. My to pewnie gdzies na 15 zajedziemy albo wczesniej. Bo bedzie trza na Ize poczekac aż sie z tych Suwałk dotoczy :evil_lol:

a no włąsnie Iza to pewnie by musiała o 5 nad ranem wyjechać żeby na 11 dotrzeć to do Sierakowa pewnie byśmy dojechali na 17 :cool1:
Iza, a może byś przyjechała wieczorem 3 Sierpnia i przenocowała u kogoś z nas i wtedy razem byśmy wyruszli np o 9 rano 4 sierpnia? :cool3:

Posted

baffi2 napisał(a):
a no włąsnie Iza to pewnie by musiała o 5 nad ranem wyjechać żeby na 11 dotrzeć to do Sierakowa pewnie byśmy dojechali na 17 :cool1:
Iza, a może byś przyjechała wieczorem 3 Sierpnia i przenocowała u kogoś z nas i wtedy razem byśmy wyruszli np o 9 rano 4 sierpnia? :cool3:

Ja mieszkam 60 km od Wawy wiec na mnie nie bedzie mogła liczyc z noclegiem :shake:

Posted

ehhh no ja chce byc tam juz okolo 12 :) zeby przed 18 zdazyc wszystko zwiedzic poznac tych cos juz beda i rozpakowac sie ;) moja kuzynka boi sie troche duzych psow wiec bedzie trza ja nauczyc ze nie gryza :evil_lol:

Posted

[quote name='Junka']O wow faktycznie troche daleko :crazyeye: No ale to sie jeszcze zgadamy tak tydzien przed żeby wszystko grało ;)

Z tymi Wronkami to dobry pomysł.
Znalazłam takie połączenia z Katowic.
Trzecie jest chyba najciekawsze i bez przesiadek:

1. Katowice-Wronki
data:
03.08.08 - 04.08.08
odjazd: 20:12 przyjazd: 02:35;
czas podróży 6:23;
ilość przesiadek 0;
pociąg:

2. Katowice-Wronki
data:
03.08.08 - 04.08.08
odjazd: 21:46 przyjazd: 05:18;
czas podróży 7:32;
ilość przesiadek 1;
pociąg:

3. Katowice-Wronki
data:
03.08.08 - 04.08.08
odjazd: 23:45 przyjazd: 06:38;
czas podróży 6:53;
ilość przesiadek 0;
pociąg:

link do rozkładu:
http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=8z.03241629.1207246894&OK#focus

Posted

baffi2 napisał(a):
Ale u kogo?:roll: