taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://lh4.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TPqM8PPpOXI/AAAAAAAAD90/D9UJsbjldOQ/P9013519.JPG Wow! :razz: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [B]Agappe[/B], a możesz napisać/przypomniec, gdzie konkretnie te fotki zostały zrobione? Że Chorwacja - to wiem, ale coś bliżej? Pzdr. Quote
Kateczka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ale Anatka przecież wyciachana jest.....to skąd u Shiraika ciągota do krycia takiej suczki...? ja bym chciała więcej zdjęć ;( Quote
Agappe Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='deer_1987'][url]http://lh4.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TPqM8PPpOXI/AAAAAAAAD90/D9UJsbjldOQ/P9013519.JPG[/url] Wow! :razz:[/QUOTE] takie bardzo na czasie patrzac na pogodę za oknem.. [quote name='Asiaczek'][B]Agappe[/B], a możesz napisać/przypomniec, gdzie konkretnie te fotki zostały zrobione? Że Chorwacja - to wiem, ale coś bliżej? Pzdr.[/QUOTE] hah jak nie zapomne to się zapytam rodziców, ale szczerze mówia nie mam pojecia gdzie to było dokladnie.. [quote name='Kateczka']ale Anatka przecież wyciachana jest.....to skąd u Shiraika ciągota do krycia takiej suczki...? ja bym chciała więcej zdjęć ;([/QUOTE] Anata tak działa na męzczyzn ;) postawiła na nogi kiedyś dziadka 14-letniego, który już od kilku lat nie miał takich zapędów ;) a tak poważnie to w tym wypadku akurat nie jestem pewna czy nie chodziło o akcję dominację.. Quote
Agappe Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 zupełnie nie w temacie, ale uważam, że warto zobaczyć to co chce Wam pokazać, jeśli tego wcześniej nie widzieliście.. jak Polska prezentowała się na Expo 2010 w Shanghaiu, a podobno bardzo dobrze i nawet kilka nagród dostaliśmy.. film o polskim sukcesie wesja ang (lepszej jakości) [video=youtube;JC4xh1bO7ww]http://www.youtube.com/watch?v=JC4xh1bO7ww[/video] wersja pl [video=youtube;nc6Jtk_l_ZQ]http://www.youtube.com/watch?v=nc6Jtk_l_ZQ[/video] historia polski (bez słów, sama animacja) [video=youtube;2DrXgj1NwN8]http://www.youtube.com/watch?v=2DrXgj1NwN8[/video] enjoy ;) Quote
Agappe Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 tak dla przypomnienia jak wyglądamy.. moja panieneczka sprzed godziny ;) Quote
Taishi Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ciotka się "stroi" na wystawę, widzę, a zdjęcia z Chorwacji - to Park jezior plitwickich. My byliśmy nad innymi wodospadami...i tez mamy fajne zdjęcia...wsadziliśmy młoda parę pod wodospad i zrobiliśmy im wodną sesję... Quote
Kateczka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ja Cie ale przygotowania :P trzeba się zapreznetować ;) do zobaczenia jutro :) Quote
Asiaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ha, a ja myslalam, że Anata po takim mokrym spacerku jest jeszcze dodatkowo kąpana. A ona na wystawe się szykuje... Pzdr. Quote
Kateczka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Lokata I doskonałą :) i NWwR chyba ;) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A, bo Anata juz w weteranach poszła, tak...? No to i na BIS Weteranów powinna sie pojawić:) pzdr. Quote
Agappe Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Taishi napisał(a):ciotka się "stroi" na wystawę, widzę, a zdjęcia z Chorwacji - to Park jezior plitwickich. My byliśmy nad innymi wodospadami...i tez mamy fajne zdjęcia...wsadziliśmy młoda parę pod wodospad i zrobiliśmy im wodną sesję... od razu stroi.. przedświąteczne porządki się zaczęły i Niunia też musiała się wyprać, co by na święta łądnie wyglądać ;) ah czyli kwestia z wodospadami się wyjaśniła :) Asiaczek napisał(a):Ha, a ja myslalam, że Anata po takim mokrym spacerku jest jeszcze dodatkowo kąpana. A ona na wystawe się szykuje... Pzdr. gdzie tam Anatka po mokrym spacerku?? po spacerach to co najwyżej 'podwozie' do mycia, ale przy śniegu nie ma takiej potrzeby deer_1987 napisał(a)::kciuki: trzymac bedziemy! dziękujemy Asiaczek napisał(a):No i jak było w Legionowie...? a Was nie było?? Kateczka napisał(a):Lokata I doskonałą :) i NWwR chyba ;) NWwR nie ma, bo nie było w karcie, jeśli dobrze pamiętam i dobrze szukaliśmy.. aż się sędzia zdziwił ;) Asiaczek napisał(a):A, bo Anata juz w weteranach poszła, tak...? No to i na BIS Weteranów powinna sie pojawić:) pzdr. Asiaa, my już drugi raz w weteranach ;) a moje założenie odnośnie BISów jest takie, że może kiedyś jeśli jeszcze wygramy rase to wtedy zostaniemy do finałów.. wczoraj 6h czekać nam się nie chciało.. żeby wrócić z niczym (zbyt dobrych 'wspomnień' z doceniania akit na BISach nie mam.. Quote
Asiaczek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A może warto kiedys poczekać do BIS-ów. W weteranach az takich tłumów nie ma... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Agappe - a Ty dzie? Nadal w Anglii? A na Święta nie wracasz do PL? Pzdr. Quote
Agappe Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [quote name='Asiaczek']A może warto kiedys poczekać do BIS-ów. W weteranach az takich tłumów nie ma... Pzdr. może kiedyś.. jak będzie mi sie nudziło ;) [quote name='deer_1987']Gratulacje! dziękujemy :) [quote name='jamnicze']I od nas gratulacje :) dziękujemy :) [quote name='Asiaczek']Agappe - a Ty dzie? Nadal w Anglii? A na Święta nie wracasz do PL? Pzdr. nie, nie ja w Polsce.. w Anglii byłam tylko w listopadzie na 2 tyg.. teraz 'moja anglia' przyjechała do mnie.. a i jakoś tak dzisł akitowy na dogo umiera ostatnio. niewiele się dzieje.. :x-mas::tree1:[SIZE="5"]WESOŁYCH ŚWIĄT:tree1::x-mas: Quote
Asiaczek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 No bo to tak jest jak się liczy na innych;) Smaczności świątecznych:) Pzdr. Quote
dagg Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Witam serdecznie! Swego czasu "chorowałam" na AKitę - jak na wszystko, co japońskie :) Anata jest wyjątkowo piękna!! "Łyknęłam" troche podstawowych podstaw japońskiego... dowiadywaliście się, co znaczy imię Waszego psa? :) Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Agappe, ja rozumie, że szkoła, że projekty, że miłośc, ale zajrzyj tu od czasu do czasu... nam tez nalezy się odrobina Twojego zainteresowania:) Pzdr. Quote
Agappe Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='daguerrotype']Witam serdecznie! Swego czasu "chorowałam" na AKitę - jak na wszystko, co japońskie :) Anata jest wyjątkowo piękna!! "Łyknęłam" troche podstawowych podstaw japońskiego... dowiadywaliście się, co znaczy imię Waszego psa? :) Pozdrawiam! dziękujemy ślicznie :) a znaczeń Anatowego imienia jest podobno kilka "pani", "ty", "kochanie' i ktoś mi mówił jeszcze o jakiejś lekko obraźliwej wersji, ale dokładnie nie pamietam [quote name='Asiaczek']Agappe, ja rozumie, że szkoła, że projekty, że miłośc, ale zajrzyj tu od czasu do czasu... nam tez nalezy się odrobina Twojego zainteresowania:) Pzdr. ojoj co za wyrzuty ;) Asia kolejność nie ta.. miłość, szkoła, projekty ;) a ja właśnie wróciłam z lotniska.. moja Miłość za kilka minut startuje.. przez ostatnie ponad 2 tygodnie spędziłam w domu zaledwie 3-4 noce.. wstawie potem (może jeszcze dziś) kilka zdjęć z sylwestra - widok z hmm 16 piętra (dachu) na warszawskie fajerwerki.. (chociaż widoczność była kiepska kilka wyszlo na prawde fajnie ;) ) Quote
Asiaczek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 O, cieszę się, że zyjesz. No to czekam na foteczki... oj, stęskniłam się za Twoimi zdjęciami;) Pzdr. Quote
Recommended Posts