taxelina Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 a czemu tu taka pustka? widzialam Cie w innych galeriach a tu? :( Quote
Asiaczek Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Agappe - zarobiona, ale wczoraj znalazła czas dla mnie i pojeździła/pochodziła ze mną po obszarze, gdzie może przebywać zaginiony basenji - Wazi. Bardzo Jej za to dziękuję. A dzisiaj dodatkowo - podrukowała mi 40 ogłoszeń, kolorowych! Cmok, cmok, cmok... Pzdr. Quote
Agappe Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 co by nie było, że całkowicie wsiąkłyśmy.. a tak w ogole to chcecie to Kilimandżaro, Safari i Zanzibar?? to wciąż czeka, w połowie obrobione, ale jakiś odzew mały był :roll: i przy okazji [SIZE="4"]WESOŁYCH ŚWIĄT i jeszcze z niusów: zaczęłam pisać magisterke!!!! zaczęłam od formatowania tekstu, no ale od czegoś trzeba zacząc ;) mam na razie łącznie 10 stron.. jeszcze tylko 8 x tyle ;) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Hej, ja dopiero teraz do Was dotarłam. I juz gratuluję pudła w Legionowie, brawo!!! Anata w dobrej kondycji:) Ja chcę i Zanzibar i Safari i Kilimandżaro:)!!! Dzięki za rozglądanie się za Wazirkiem:) Pzdr. Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje! i powodzenia z magisterka! dziekujemy i nie dziękuje ;) Asiaczek napisał(a):Hej, ja dopiero teraz do Was dotarłam. I juz gratuluję pudła w Legionowie, brawo!!! Anata w dobrej kondycji:) Ja chcę i Zanzibar i Safari i Kilimandżaro:)!!! Dzięki za rozglądanie się za Wazirkiem:) Pzdr. Anatka wciąż się wygłupia jak szczeniak.. dziś zrobiła kilka rundek po mieszkaniu, probując się wkopać do sąsiadów, szczekając na mnie i tate, podgryzając wszystko co stanęło na drodze jej zębów ;) mała wariatka ;) zdjęcia powiadasz.. no dobrze.. Kilimandżaro obrobione - ilość 200.. w razie czego to ostrzegałam ;) na razie skromniutko.. pierwsza noc wyprawy: i kilka słów: samolot z Warszawy do Amsterdamu się spóźnił.. i już na samolot do Nairobi wycieka nie zdązyła.. linie lotnicze zapewniło nocleg, wyżywienie, podstawowe przybory łazienkowe i kieszonkowe..zamiast wieczornego lotu wycieczka miała lot poranny, co oczywiscie zostało wykorzystane na zorganizowanie wieczorku integracyjnego ;) po przylocie do Nairobi wszyscy zapakowali się w busik i po ok 8h jazdy dojechali do Tanzani.. i jeszcze ciekawostka.. drogi były dobrej jakości jeśli były.. nie raz zdarzało się, ze nagle alsfalt się kończył i pojawiał ponownie po kilkudziesięciu km.. nie wiadomo jakim cudem kierowcy ponownie go znajdowali ;) Moshi - Tanzania - hotel, baza Cel wyprawy.. Kilimandżaro (widok z hotelu) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Czy te białe ptaszorki to żywe…? Eeeee, chyba nie… https://lh3.googleusercontent.com/_rnrOcDNPSAw/TbRWvGWKmgI/AAAAAAAAEnc/1F_1bcy3JQU/P1305181.JPG Jakie ładne kolorki ma gadzina... https://lh6.googleusercontent.com/_rnrOcDNPSAw/TbRW9Ec5UlI/AAAAAAAAEnw/y1VhCxZxv64/P2015197-2.JPG Czemu oni tak podobnie ubrani? https://lh6.googleusercontent.com/_rnrOcDNPSAw/TbRXHq9vIII/AAAAAAAAEn8/9ULv3ia7ltA/P2015201-1.JPG Dawaj następne. Ja myślę, że jeżeli wycieczka zaczyna się tak ciekawie, to.... będzie OK! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wizyta w prażarni kawy - dla wielbiciela kawy - niezapomniana:) Jeżeli to kameleon - to ja go lubię:) https://lh4.googleusercontent.com/_rnrOcDNPSAw/TbRXq-2QXFI/AAAAAAAAEok/rHIW2xWP1FA/s512/P2015220-2.JPG Pzdr. Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 i tyle tytułem wstępu.. teraz wyprawe czas rozpocząć.. teraz już tylko będzie gorzej ;) Machame Chekpoint 1900m ostatnie przygotowania i poprawki brama zamknięta odwrotu nie ma Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 no i zaczęło się 20 osobowa grupa białych + 60 osobowa grupa tragarzy ;) porównajcie wielkość bagażu białej kobiety i tragarzy a tu niespodzianka ;) właśnie m.in. takie rzeczy dźwigali tragarze Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 odrobine roślinności: po pierwszej nocy Machame Camp 2900m Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 a cel tak daleko.. czas ruszyć dalej.. Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 "gonią nas skośnoocy, jeszcze nie wiemy, mają tajną broń - parasole" Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 coś na wzmocnienie ;) ah co by nie było - bohater podróży i autor większości zdjęć ;) jakby ktoś pytał to ta altanka to była toaleta - każdy kto tam poszedł nigdy więcej nie wrócił ;) a większość nie poszła wcale drugi obóz Shira Camp - 3800m Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 "zwiedzanie" groty, w której siedział urzędnik i wszysstkim kazał wpisywać swoje dane.. łącznie z zawodem ;) Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 po 2 dniach Kilimandżaro się przybliżyło, ale wciąż troche zostało.. Quote
Agappe Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 wycieczka poszła spać, więc i my zrobimy sobie przerwę conajmniej do jutra ;) Quote
Recommended Posts