Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe - zarobiona, ale wczoraj znalazła czas dla mnie i pojeździła/pochodziła ze mną po obszarze, gdzie może przebywać zaginiony basenji - Wazi. Bardzo Jej za to dziękuję. A dzisiaj dodatkowo - podrukowała mi 40 ogłoszeń, kolorowych!
Cmok, cmok, cmok...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

co by nie było, że całkowicie wsiąkłyśmy..

a tak w ogole to chcecie to Kilimandżaro, Safari i Zanzibar?? to wciąż czeka, w połowie obrobione, ale jakiś odzew mały był :roll:

i przy okazji [SIZE="4"]WESOŁYCH ŚWIĄT

i jeszcze z niusów: zaczęłam pisać magisterke!!!! zaczęłam od formatowania tekstu, no ale od czegoś trzeba zacząc ;) mam na razie łącznie 10 stron.. jeszcze tylko 8 x tyle ;)

Posted

Hej, ja dopiero teraz do Was dotarłam. I juz gratuluję pudła w Legionowie, brawo!!! Anata w dobrej kondycji:)

Ja chcę i Zanzibar i Safari i Kilimandżaro:)!!!

Dzięki za rozglądanie się za Wazirkiem:)

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Gratulacje! i powodzenia z magisterka!

dziekujemy i nie dziękuje ;)

Asiaczek napisał(a):
Hej, ja dopiero teraz do Was dotarłam. I juz gratuluję pudła w Legionowie, brawo!!! Anata w dobrej kondycji:)

Ja chcę i Zanzibar i Safari i Kilimandżaro:)!!!

Dzięki za rozglądanie się za Wazirkiem:)

Pzdr.

Anatka wciąż się wygłupia jak szczeniak.. dziś zrobiła kilka rundek po mieszkaniu, probując się wkopać do sąsiadów, szczekając na mnie i tate, podgryzając wszystko co stanęło na drodze jej zębów ;)
mała wariatka ;)

zdjęcia powiadasz.. no dobrze.. Kilimandżaro obrobione - ilość 200.. w razie czego to ostrzegałam ;)

na razie skromniutko.. pierwsza noc wyprawy:

i kilka słów:
samolot z Warszawy do Amsterdamu się spóźnił.. i już na samolot do Nairobi wycieka nie zdązyła.. linie lotnicze zapewniło nocleg, wyżywienie, podstawowe przybory łazienkowe i kieszonkowe..zamiast wieczornego lotu wycieczka miała lot poranny, co oczywiscie zostało wykorzystane na zorganizowanie wieczorku integracyjnego ;)

po przylocie do Nairobi wszyscy zapakowali się w busik i po ok 8h jazdy dojechali do Tanzani.. i jeszcze ciekawostka.. drogi były dobrej jakości jeśli były.. nie raz zdarzało się, ze nagle alsfalt się kończył i pojawiał ponownie po kilkudziesięciu km.. nie wiadomo jakim cudem kierowcy ponownie go znajdowali ;)

Moshi - Tanzania - hotel, baza

Cel wyprawy.. Kilimandżaro (widok z hotelu)

Posted

i tyle tytułem wstępu.. teraz wyprawe czas rozpocząć.. teraz już tylko będzie gorzej ;)

Machame Chekpoint 1900m

ostatnie przygotowania i poprawki

brama zamknięta odwrotu nie ma

Posted

no i zaczęło się

20 osobowa grupa białych + 60 osobowa grupa tragarzy ;)

porównajcie wielkość bagażu białej kobiety i tragarzy

a tu niespodzianka ;) właśnie m.in. takie rzeczy dźwigali tragarze

Posted

coś na wzmocnienie ;)

ah co by nie było - bohater podróży i autor większości zdjęć ;)

jakby ktoś pytał to ta altanka to była toaleta - każdy kto tam poszedł nigdy więcej nie wrócił ;) a większość nie poszła wcale

drugi obóz
Shira Camp - 3800m