lolka75 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 :shakezadziorka z Anatki...zeby tylko sie ladnie zagoilo:roll: a Ty sie kuruj dobrze bo jestem teraz nadwrazliwa na chorowanie. Uwazaj na siebie- ciepla herbatka z malinami, miodek, cytrynka i syropek z cebuli:roll: Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Daria strasznie zaniedbujesz Anatkowa galerie :mad: Quote
Agappe Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 strasznie zaniedbuje nie tylko Anatkową galerię :oops::oops: Cały czas mam Was na liście w głowie..:oops::oops: Niestety studia dają mi się we znaki.. w następnym tygodniu mam 3 kolokwia z najgorszych w tym semestrze przedmiotów.. przynajmniej dla mnie: Analiza Matematyczna 2, Sieci Komputerowe, Elektronika.. i możliwe, że kartkówka z Warsztatów Programistycznych.. Jak o tym wszystkim myśle to już mi źle :shake: a praca magisterska z zarządzania dalej leży i kwiczy :shake::shake: Anatkowa rana się zagoiła, ale ślad pozostał.. tak jak przypuszczałam.. a ja dalej na antybiotykach :shake: ale na zajęcia wróciłam i z Niunią na spacer od wczoraj znowu wychodze.. Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Daria jak masz na mysli nasz galerie to na obejrzenie potrzebujesz chyba z tydzien :evil_lol: Znajac zycie i tak pewnie wszystko zaliczysz :lol:...ale jak kazda kobitka pomarudzisz musisz :diabloti:...caluski dla Anatki :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Trzymaj się, Agappe! Wierzę, że dasz rade, choć na pewno nie będzie łatwo... pzdr. Quote
Veene2 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Daria, Taki maly off top - post #1022 zdjecie bez filtra - pol minuty obrobki i kolory wrocily:) hehe:) Filtrow to sie uzywalo za czasow kliszy:) Quote
Guest Madziadalena Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Niezwykły efekt koloystyczny :wow: Quote
Agappe Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Daria jak masz na mysli nasz galerie to na obejrzenie potrzebujesz chyba z tydzien :evil_lol: Znajac zycie i tak pewnie wszystko zaliczysz :lol:...ale jak kazda kobitka pomarudzisz musisz :diabloti:...caluski dla Anatki :loveu: galeria Wasza to chyba do świąt musi poczekać :shake: [quote name='Asiaczek']Trzymaj się, Agappe! Wierzę, że dasz rade, choć na pewno nie będzie łatwo... pzdr. jest dużo gorzej niż miało być.. ale o tym za chwile [quote name='Veene2']Daria, Taki maly off top - post #1022 zdjecie bez filtra - pol minuty obrobki i kolory wrocily:) hehe:) Filtrow to sie uzywalo za czasow kliszy:) http://img405.imageshack.us/img405/2867/dsc02942o.jpg ale obrobienie 500 zdjęć troche czasu zajmuje.. poza tym to trzeba umić :oops: nie wygodniej w takim wypadku filtr? efekt gorszy niż przy obróbce, ale zaoszczędzona kupa czasu.. [quote name='Madziadalena']Niezwykły efekt koloystyczny :wow: dla profrsjonalisty nawet z kiepskiego zdjęcia wyciągniecie kolorów nie stanowi większego problemu :evil_lol: [quote name='Maks i Spark']Dobry wieczór :) A. Dobry wieczór... A teraz co u nas.. od 4 tygodni jesteśmy chore.. no po prostu mam już dość.. 4 tygodnie kicham, prycham, kaszle itd.. ponad tydzień brałam antybiotyki..a dziś znowu wróciła temperatura :shake: po prostu bosko.. a Anata od 4 tygodni trzęsie uchem.. raz mniej intensywnie raz bardziej.. byłam z Niunią 4 tyg temu u weta, co Wam opisywałam.. miałam się pojawić tyg później, ale że sama się pochorowałam to z domu nie wychodziłam.. a jak ja nie pójde do weta to nikt w tym domu nie pójdzie.. więc problem Anatowy został odłozony na później :shake: po kilku dniach(o kilka za malo) zamiast siedzieć w domu musiałam wyjść na zajęcia.. pochodzilam kilka dni i znowu mi się pogorszyło.. znowu kilka dni w domu, więc było lepiej i znowu do szkoły, więc znowu chora:shake: Powinnam z tydzień posiedzieć w domu, ale nie moge:shake: bo strace nieodwracalnie punkty z róznych zajęć.. po prostu paranoja.. może w święta uda mi się wyzdrowieć... a w tym tygodniu do tych 3 kolokwiów, o których pisałam doszło jeszcze kilka i tak: wczoraj: Analiza Matematyczna 2 jutro: Elektronika-wykład, Sieci komputerowe czwartek: Algorytmy, Warsztaty Programistyczne piątek: Angielski, Elektronika-labolatoria tylko z jednego przedmiotu mi odpuścili w tym tygodniu na informatyce.. a w poniedziałek pierwszy egzamin na UW.. i kiedy ja mam wyzdrowieć :shake::shake: A Anatka ma jakieś drożdżowe zapalenie ucha czy coś w tym stylu.. i może nas pozarażać.. jeszcze tego by brakowało wyżaliłam się Wam i wracam do nauki :shake: Quote
Shirai - Koki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Daria to przede wszystkim duzo zdrowka dla Ciebie i Anatki...trzymajta sie cieplutki !!!! Quote
Guest Madziadalena Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No to trzymam kciuki, przede wszystkim za jak najszybsze wyzdrowienie Twoje i Anatki , a reszta to niech ładnie się ułoży przy okazji :) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Może chodzi o drożdżaki? Ma Anata taką ciemno-brązową wydzielinę w uszach? Jeśli tak - to nie jest to problem, tylko że drożdżaki lubią nawracac. I lubią wilgotne środowisku. Moje Teza ['] i Cyga ['] miały. Mocno trzymam kciuki! Musisz dac radę!!! Pzdr. Quote
Jurki :oD Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 My również życzymy zdrówka przy tej panującej grypie i jej powikłaniach :roll: Quote
bety Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Wpadłam podesłać pozytywną energię i życzyć duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrowia. Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A ja dzisiaj widziałam się z Agappe i nawet z Nią kilka słów zamieniłam. Obiecała, że jak się wyrobi z nauką/egzaminami, to wpadnie w przyszły weekend pomiziać małe. Ale to - póki co - jeszcze nic pewnego... pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jak tam sie maja chore dziewczyny ?? Quote
Agappe Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Dziękujemy wszystkim za życzenia zdrowia.. Chyba pomogło:) i ja i Anata jakby czujemy się lepiej.. od 2 dni temeratura nie wzrosła powyżej 37*C :) a Niunia mniej trzepie uchem.. ale zaraz idziemy na kolejną wizytę do księdza :evil_lol::evil_lol: Asiaczek napisał(a):Może chodzi o drożdżaki? Ma Anata taką ciemno-brązową wydzielinę w uszach? Jeśli tak - to nie jest to problem, tylko że drożdżaki lubią nawracac. I lubią wilgotne środowisku. Moje Teza ['] i Cyga ['] miały. Pzdr. Tak to chyba to.. Lekarz mnie ostrzegał, że to może nawracać, ale wychodze z założenia, że skoro przez7 lat żadnych kłopotów z uszami Anata nie miała to to jest jednorazowe.. przynajmniej mam taką nadzieje ;) A co po za tym u chorych dziewczynek.. Ruda śpi.. odsypia noc, bo nie dałam jej spać do 4:30 rano... wczoraj odkryłam, że Anata nie tylko szczeka przez sen, warczy i biega, ale również macha ogonem :evil_lol: A ja przed chwilą wróciłam z egzaminu.. a w tym tygodniu jeszcze kolejne 3 kolokwia/kartkówki/wejściówki przede mną.. nawet chwili odpoczynku nie dają :shake: aaa i zakupiłam dziś kalendarzyk akitowy :) już wisi na ścianie :) Pozdrawiam Was wszystkich ciepło w ten deszczowy dzie Quote
Jurki :oD Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To dobrze, że już lepiej u Was. A co do kalendarza to u nas już też od jakiegoś dłuższego czasu wisi na ścianie i fajniutko się prezentuje, choć musieliśmy go powiesić wyżej bo Mała po szarpanych walkach z gazetami motoryzacyjnymi szanownego małżonka przerzuciła się na kalendarze ;) i ostatnio jak nas nie było i zapewne się nudziła to wlazła na oparcie sofy i ściągnęła sobie kalendarz ze ściany oczywiście rozszarpując na drobny maczek :evil_lol: taka nasza Gangrenka :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Daria a może fotki pieknej Anatki jakieś?! :oops:[/FONT] Quote
jamnicze Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Również serdecznie pozdrawiam i życzę powrotu do zdrówka. Oszczędzaj sie kobieto, bo zdrowie jest najważniejsze, wiem co mówię!!!. Studia nie zając, nie uciekną (co najwyżej sie nieco przedłużą ;)). Zadbaj koniecznie o siebie i rudą. Pozdrówka :) Quote
Agappe Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 jamnicze łatwo powiedzieć jak niezaliczenie przedmiotu na jednej uczelni = 1200zł za przedmiot, a na drugiej uczelni opóźnienie magisterki.. więc nie bardzo moge odpuścić.. Zdjęcia, zdjęcia.. żebym to ja je miała :/ Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 O, rrrrrany, to drogi kierunek;) No więc ucz się, ucz! Pzdr. Quote
Agappe Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Asiaczek']O, rrrrrany, to drogi kierunek;) No więc ucz się, ucz! Pzdr.[/QUOTE] szczerze powiedziawszy nie wiem czy jest coś droższego w Warszawie od informatyki po angielsku na PJWSTK.. może jakieś studia w Koźmińskim.. odpuściłam sobie jeden przedmiot.. stanęłam w tym tygodniu przed wyborem - zajęcie się 1 przedmiotem (z możliwe marnym sktukiem) vs zajęcie się 3 innymi przedmiotami (z możliwie niezłym skutkiem).. Wybrałam drugą opcję, która może oznaczać z dużym prawdopodobieństwem, że nie zalicze tego co go olałam.. ale zasadniczo nie miałam innego wyjścia.. chciałam dzisiaj napisac tu o 7 rano.. tylko się zastanawiałam co napisać "dzień dobry", "dobranoc", a może "dobry wieczór".. wczoraj (w czwartek) zrobiłam sobie drzemkę na 2 h w ciągu dnia.. wstałam o 19..i położyłam się z powrotem dziś o 16.. na angielskim troche mi sie przysnęlo ;p Tak, zebyście sobie nie pomysleli, że się pozbyłam gdzieś Anatki.. moje śpiące słoneczko sprzed kilku minut.. [IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03843.jpg[/IMG] w swoim łóżku: [IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03848.jpg[/IMG] [IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03850.jpg[/IMG] Panienka nie bardzo chciała się dać fotografować.. i po kilku zdjęciach uciekła co bym jej fleshem po oczac nie pstrykała, więc nie pozostalo mi nic innego tylko zrobienie kilku zdjęć tego co za oknem: [IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03865.jpg[/IMG] [IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03866.jpg[/IMG] AA Asia co z mizianiem maluchów Twoich?? Dobranoc Quote
Agappe Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 jeszcze jakieś jedno listopadowe zdjęcie z telefonu.. No chooodź, jestem gotowa poddać się Twoim pieszczotom! [IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/IMG_0293a.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts