Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:shakezadziorka z Anatki...zeby tylko sie ladnie zagoilo:roll:

a Ty sie kuruj dobrze bo jestem teraz nadwrazliwa na chorowanie. Uwazaj na siebie- ciepla herbatka z malinami, miodek, cytrynka i syropek z cebuli:roll:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie zaniedbuje nie tylko Anatkową galerię :oops::oops:

Cały czas mam Was na liście w głowie..:oops::oops:

Niestety studia dają mi się we znaki.. w następnym tygodniu mam 3 kolokwia z najgorszych w tym semestrze przedmiotów.. przynajmniej dla mnie: Analiza Matematyczna 2, Sieci Komputerowe, Elektronika.. i możliwe, że kartkówka z Warsztatów Programistycznych..

Jak o tym wszystkim myśle to już mi źle :shake:
a praca magisterska z zarządzania dalej leży i kwiczy :shake::shake:

Anatkowa rana się zagoiła, ale ślad pozostał.. tak jak przypuszczałam..
a ja dalej na antybiotykach :shake: ale na zajęcia wróciłam i z Niunią na spacer od wczoraj znowu wychodze..

Posted

Daria jak masz na mysli nasz galerie to na obejrzenie potrzebujesz chyba z tydzien :evil_lol:
Znajac zycie i tak pewnie wszystko zaliczysz :lol:...ale jak kazda kobitka pomarudzisz musisz :diabloti:...caluski dla Anatki :loveu:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Daria jak masz na mysli nasz galerie to na obejrzenie potrzebujesz chyba z tydzien :evil_lol:
Znajac zycie i tak pewnie wszystko zaliczysz :lol:...ale jak kazda kobitka pomarudzisz musisz :diabloti:...caluski dla Anatki :loveu:

galeria Wasza to chyba do świąt musi poczekać :shake:

[quote name='Asiaczek']Trzymaj się, Agappe!
Wierzę, że dasz rade, choć na pewno nie będzie łatwo...

pzdr.

jest dużo gorzej niż miało być.. ale o tym za chwile

[quote name='Veene2']Daria,

Taki maly off top - post #1022 zdjecie bez filtra - pol minuty obrobki i kolory wrocily:) hehe:) Filtrow to sie uzywalo za czasow kliszy:)

http://img405.imageshack.us/img405/2867/dsc02942o.jpg

ale obrobienie 500 zdjęć troche czasu zajmuje.. poza tym to trzeba umić :oops: nie wygodniej w takim wypadku filtr? efekt gorszy niż przy obróbce, ale zaoszczędzona kupa czasu..

[quote name='Madziadalena']Niezwykły efekt koloystyczny :wow:
dla profrsjonalisty nawet z kiepskiego zdjęcia wyciągniecie kolorów nie stanowi większego problemu :evil_lol:

[quote name='Maks i Spark']Dobry wieczór :)

A.
Dobry wieczór...

A teraz co u nas..
od 4 tygodni jesteśmy chore.. no po prostu mam już dość..
4 tygodnie kicham, prycham, kaszle itd.. ponad tydzień brałam antybiotyki..a dziś znowu wróciła temperatura :shake: po prostu bosko..

a Anata od 4 tygodni trzęsie uchem.. raz mniej intensywnie raz bardziej..

byłam z Niunią 4 tyg temu u weta, co Wam opisywałam.. miałam się pojawić tyg później, ale że sama się pochorowałam to z domu nie wychodziłam.. a jak ja nie pójde do weta to nikt w tym domu nie pójdzie.. więc problem Anatowy został odłozony na później :shake:

po kilku dniach(o kilka za malo) zamiast siedzieć w domu musiałam wyjść na zajęcia.. pochodzilam kilka dni i znowu mi się pogorszyło.. znowu kilka dni w domu, więc było lepiej i znowu do szkoły, więc znowu chora:shake:

Powinnam z tydzień posiedzieć w domu, ale nie moge:shake: bo strace nieodwracalnie punkty z róznych zajęć.. po prostu paranoja.. może w święta uda mi się wyzdrowieć...

a w tym tygodniu do tych 3 kolokwiów, o których pisałam doszło jeszcze kilka i tak:
wczoraj: Analiza Matematyczna 2
jutro: Elektronika-wykład, Sieci komputerowe
czwartek: Algorytmy, Warsztaty Programistyczne
piątek: Angielski, Elektronika-labolatoria

tylko z jednego przedmiotu mi odpuścili w tym tygodniu na informatyce..

a w poniedziałek pierwszy egzamin na UW..

i kiedy ja mam wyzdrowieć :shake::shake:

A Anatka ma jakieś drożdżowe zapalenie ucha czy coś w tym stylu.. i może nas pozarażać.. jeszcze tego by brakowało

wyżaliłam się Wam i wracam do nauki :shake:

Guest Madziadalena
Posted

No to trzymam kciuki, przede wszystkim za jak najszybsze wyzdrowienie Twoje i Anatki , a reszta to niech ładnie się ułoży przy okazji :)

Posted

Może chodzi o drożdżaki? Ma Anata taką ciemno-brązową wydzielinę w uszach? Jeśli tak - to nie jest to problem, tylko że drożdżaki lubią nawracac. I lubią wilgotne środowisku. Moje Teza ['] i Cyga ['] miały.

Mocno trzymam kciuki! Musisz dac radę!!!

Pzdr.

Posted

A ja dzisiaj widziałam się z Agappe i nawet z Nią kilka słów zamieniłam.
Obiecała, że jak się wyrobi z nauką/egzaminami, to wpadnie w przyszły weekend pomiziać małe. Ale to - póki co - jeszcze nic pewnego...

pzdr.

Posted

Dziękujemy wszystkim za życzenia zdrowia..
Chyba pomogło:) i ja i Anata jakby czujemy się lepiej.. od 2 dni temeratura nie wzrosła powyżej 37*C :) a Niunia mniej trzepie uchem.. ale zaraz idziemy na kolejną wizytę do księdza :evil_lol::evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Może chodzi o drożdżaki? Ma Anata taką ciemno-brązową wydzielinę w uszach? Jeśli tak - to nie jest to problem, tylko że drożdżaki lubią nawracac. I lubią wilgotne środowisku. Moje Teza ['] i Cyga ['] miały.

Pzdr.

Tak to chyba to.. Lekarz mnie ostrzegał, że to może nawracać, ale wychodze z założenia, że skoro przez7 lat żadnych kłopotów z uszami Anata nie miała to to jest jednorazowe.. przynajmniej mam taką nadzieje ;)

A co po za tym u chorych dziewczynek..
Ruda śpi.. odsypia noc, bo nie dałam jej spać do 4:30 rano... wczoraj odkryłam, że Anata nie tylko szczeka przez sen, warczy i biega, ale również macha ogonem :evil_lol:

A ja przed chwilą wróciłam z egzaminu.. a w tym tygodniu jeszcze kolejne 3 kolokwia/kartkówki/wejściówki przede mną.. nawet chwili odpoczynku nie dają :shake:

aaa i zakupiłam dziś kalendarzyk akitowy :) już wisi na ścianie :)

Pozdrawiam Was wszystkich ciepło w ten deszczowy dzie

Posted

To dobrze, że już lepiej u Was.

A co do kalendarza to u nas już też od jakiegoś dłuższego czasu wisi na ścianie i fajniutko się prezentuje, choć musieliśmy go powiesić wyżej bo Mała po szarpanych walkach z gazetami motoryzacyjnymi szanownego małżonka przerzuciła się na kalendarze ;) i ostatnio jak nas nie było i zapewne się nudziła to wlazła na oparcie sofy i ściągnęła sobie kalendarz ze ściany oczywiście rozszarpując na drobny maczek :evil_lol: taka nasza Gangrenka :loveu:

Posted

Również serdecznie pozdrawiam i życzę powrotu do zdrówka. Oszczędzaj sie kobieto, bo zdrowie jest najważniejsze, wiem co mówię!!!. Studia nie zając, nie uciekną (co najwyżej sie nieco przedłużą ;)). Zadbaj koniecznie o siebie i rudą.
Pozdrówka :)

Posted

jamnicze łatwo powiedzieć jak niezaliczenie przedmiotu na jednej uczelni = 1200zł za przedmiot, a na drugiej uczelni opóźnienie magisterki.. więc nie bardzo moge odpuścić..

Zdjęcia, zdjęcia.. żebym to ja je miała :/

Posted

[quote name='Asiaczek']O, rrrrrany, to drogi kierunek;)
No więc ucz się, ucz!

Pzdr.[/QUOTE]

szczerze powiedziawszy nie wiem czy jest coś droższego w Warszawie od informatyki po angielsku na PJWSTK.. może jakieś studia w Koźmińskim..
odpuściłam sobie jeden przedmiot.. stanęłam w tym tygodniu przed wyborem - zajęcie się 1 przedmiotem (z możliwe marnym sktukiem) vs zajęcie się 3 innymi przedmiotami (z możliwie niezłym skutkiem).. Wybrałam drugą opcję, która może oznaczać z dużym prawdopodobieństwem, że nie zalicze tego co go olałam.. ale zasadniczo nie miałam innego wyjścia..

chciałam dzisiaj napisac tu o 7 rano.. tylko się zastanawiałam co napisać "dzień dobry", "dobranoc", a może "dobry wieczór".. wczoraj (w czwartek) zrobiłam sobie drzemkę na 2 h w ciągu dnia.. wstałam o 19..i położyłam się z powrotem dziś o 16.. na angielskim troche mi sie przysnęlo ;p

Tak, zebyście sobie nie pomysleli, że się pozbyłam gdzieś Anatki.. moje śpiące słoneczko sprzed kilku minut..

[IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03843.jpg[/IMG]

w swoim łóżku:
[IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03848.jpg[/IMG]

[IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03850.jpg[/IMG]

Panienka nie bardzo chciała się dać fotografować.. i po kilku zdjęciach uciekła co bym jej fleshem po oczac nie pstrykała, więc nie pozostalo mi nic innego tylko zrobienie kilku zdjęć tego co za oknem:
[IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03865.jpg[/IMG]

[IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03866.jpg[/IMG]

AA Asia co z mizianiem maluchów Twoich??

Dobranoc

Posted

jeszcze jakieś jedno listopadowe zdjęcie z telefonu..

No chooodź, jestem gotowa poddać się Twoim pieszczotom!
[IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/IMG_0293a.jpg[/IMG]