Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

chyba czas chociaż wytrzec kurze ;) jutro może uda mi się może nawet poodkurzać. ;)

tak więc w ramach wycierania kurzy styczniowa Anatka

i dziwolągi okoliczne

i to tyle ze styczniowej Niuni.. została mi jeszcze dzisiejsza Niunia, ale odkurzać już dzisiaj mi sie nie chce ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jesteś i zapowiada się, że nawet jeszcze jakies fotki wstawisz! Hohoho...
Cieszkam się!

Pzdr.

co więcej mam nawet zdjęcia Ineczkowych panienek - Fumi, Aiko i córy Kseni ;) ale jakoś się nie mogłam zebrać, żeby je wstawić :oops:

Posted

Agappe napisał(a):
co więcej mam nawet zdjęcia Ineczkowych panienek - Fumi, Aiko i córy Kseni ;) ale jakoś się nie mogłam zebrać, żeby je wstawić :oops:

No dobra, poczekamy;)

Miłego poniedziałku

Posted

nie mam pojęcia co to za dziwolągi..

już po północy, ale wstawie kilka zdjęć.. zajęłam się dziś odpisywaniem na różniste maile i wiadomości pw, załatwianiem rzeczy na obu uczelniach i jakoś tak dopiero teraz dotarłam do tematu zdjęć, więc tylko 5.. ale to chyba lepsze niż nic ;)

no to wczorajsza Anatka :) w jakimś dziwnym trybie zrobiłam te zdjęcia i są strasznie ziarniste :oops:

zapadający się śnieg..

zabawy z patyczkiem

Posted

adriatom napisał(a):
Pozdrawiamy serdecznie, naprawdę masz ładna sunię !

wiem ;) ale i tak dziękuje :)

Maks i Spark napisał(a):

taaa liniejąca, brudna i pognieciona ;)

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Piękna Anatka :loveu: osobiście to bym chciała zobaczy ją w stójce na żywo :razz:[/FONT]

a co z Waszym przyjazdem do wwy? ;> a stójkowych zdjęć nie będzie, bo na spacery zazwyczaj chodzę sama..

cd zdjęć

durna minka ;)

tak wyglada praktycznie cenrtum wwy ;) wieś otoczona blokami, ale fajnie, że takie "dzikie" miejsce się jeszcze zachowały ;)

popyrtaniec ;)

kolejny patyczek

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Na pewno jak będziemy w Warszawie to dam znać :loveu: ale kiedy to będzie....? A co do stójki to co mi tam zdjęcie, chce na żywo :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

no własnie kiedy ;)

qrcze strasznie kijowe te zdjęcia :/ jestem zła na siebie, że nie sprawdziłam opcji :/

buszujący w zbożu :)

Posted

i znowu patyczki :)

mam jeszcze dzisiejsze zdjecia.. mam nadzieje, że lepsze niż te poprzednie, ale jeszcze nie sprawdzałam..
ale to juz może jutro.. co za dużo to niezdrowo ;)

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Anatka widze, ze jakis kroczek taneczny zlapala hi hi hi, calkiem dobrze jej idzie
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2010/luty/DSC04064.jpg

Anatka kolekcjonerka patyczkow..a ten to ma chyba w nosku ihhh...
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2010/luty/DSC04069.jpg

Daria dobrze..ze troszke porzadkow tutaj porobilas....

tylko wiesz do tańca trzeba dwojga, a jakoś kawalerom ostatnio nie po drodze na randkę z Niunią :/

dziś zabrałam na spacer piłeczkę, więc będzie urozmaicenie ;)

i jeszcze dzisiejsza, a w zasadzie już wczorajsza Anatka sępiara ;)

cwaniara wie, że nie powinna być w "kuchni" więc siedzi grzecznie na dywaniku tuż przed "kuchnią" i przewierca człowieka swoim wzrokiem na wylot );)

Posted

i ja mam niby następne zdjęcia wstawiac?? jak po ostatnich tylko 2 osoby się odezwały? :mad:

To chociaz niusy zdrowotne.. byłam w końcu dziś z Niunią u okulisty :lol: (chyba z rok czasu sie wybierałam:oops:) w specjalistycznej okulistycznej klinice weterynaryjnej :lol: i powiem Wam, że po prostu "ameryka"..poza samym dojazdem do lecznicy, na którym można stracić nie tylko opony (dodam, że to prawie centrum Warszawy, blisko Wisły).. ale umówiłam się telefonicznie na określoną godzinę, nastepnego dnia dostałam potwierdzenie recepcji smsem ;) po wejściu do kliniki najpierw z panią recepcjonistką trzeba załatwić formalne sprawy, a dalej poczekać chwilę na wygodnych kanapach, oglądając telewizję.. dodatkowo na podłodze dywanik, miski dla psa, woda i kubki dla ludzi i inne udogodnienia..
i Anatka nie czuła się jak u weterynarza :)) ogonek w górze, zadowolona, zawarła nowe znajomości, zdąrzyła złamać jedno męskie serce, a panu doktorowi dała nawet pupke do pogłaskania i się cieszyła do niego.. oh aż mi sie nie chciało wierzyć, że mój pies może się jeszcze tak zachowywać u weterynarza :evil_lol:

pan doktor znieczulił oczka, obejrzał, pomacał, potem zgasił światło, obejrzał oczy pod mikroskopem, potem poświecił latarką, popatrzył przez jakąś lupę.. juz myslałam, że każe Anacie czytać literki :evil_lol::evil_lol:

tak czy inaczej pan doktor powiedział, że jak na swój wiek i swoją rase Anata ma bardzo dobre oczka, ze spojówką, siatkówką, powieką, itd jest wszystko w porządku tylko jakiś kanał między nosem a oczami Niuni się trochę przytkał i dlatego panienka płacze.. dostałyśmy jakieś kropelki i mamy sobei zakrapiać przez 3 tygodnie

teraz wypadałoby, żebym sama się przeszła do okulisty.. bo z półtora roku się zbieram i mi nie wychodzi

Posted

Jestem, jestem! Nie krzycz...

Mnie się wydaje, że dłuższe męczące spacerki to Anacie się kłaniają; jakaś taka krąglejsza się zrobiła...?

Zdjęcie pt. sępiara - super! Tylko, co ona tak chciała wysępić?

Pzdr.