Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo dobrze, ze bedziesz pisała :) pisz pisz i pisz! :D
i foty zapodawaj
chyba nic tak nie cieszy

jako założycielka wątku chcę wszystkim podnoszącym podziękować
tak samo ogłaszającym Chapa
i wszystkim go kochającym :)
to pierwszy pies, któremu założyłam wątek (a nawet go nie widziałam) i idzie do domu :)

było wiadome, że ta nasza miłość i popularność Chapa szybko przerodzi się w domek
Chap - kochanie, Ty nawet nie wiesz co Cię czeka... :loveu:
może Cię kiedyś odwiedzę ;)

teraz trzymam mocno kciuki za Wojtusia... :roll: z popielnika :D

Posted

[quote name='elmira']Zapraszam. :) Pisałam Neczce, ze biore psa z opcja sprawdzenia jak u nas ma.[/quote]

[quote name='elmira']A wy mnie zawstydzacie, biorę ulubieńca, rodzynka...A Wy się cieszycie. To ja się cieszę i soboty nie mogę się doczekać. :)[/quote]

oj, jak brałam zośkę z tarnowskich gór, to wolontariusze grozili strajkiem :cool3:. uważaj, masz gwiazdę, a to zobowiązuje...:diabloti: . Z pruszkowa do wawy rzut beretem, musimy się kiedyś koniecznie spotkać.

a nie mówiłam, że z transportem wszystko będzie ok? bo ciocia sbd ma zawsze rację:eviltong:.... i jest skromna...:oops:.

a ja proponuję wysiłki fanek chaplina przerzucić na wojtka-kuzyna. on jest na zbiorczym wątku i nie wybija się za specjalnie..umyka swojemu nowemu panu...
elmira, aha, to może załóż fotobloga swojej gromadce? a przynajmniej kontynuuj ten wątek - wrzucając choć trochę zdjęć raz na jakiś czas. czyli co 5 minut, przynajmniej na początku..:lol:

ech, nie zazdroszczę tej jazdy w sobotę.. ale za to zazdroszczę wyniku. zresztą chyba każdy z nas tu po cichu marzył, że może wziąć chaplina, więc ci zazdrości. ma facet urok i nogi miękną po prostu:eviltong:.

Posted

[quote name='sleepingbyday']oj, jak brałam zośkę z tarnowskich gór, to wolontariusze grozili strajkiem :cool3:.

[COLOR=blue]No mam nadzieję, że mi Chaplina wydadzą :cool3:[/COLOR]
uważaj, masz gwiazdę, a to zobowiązuje...:diabloti: . Z pruszkowa do wawy rzut beretem, musimy się kiedyś koniecznie spotkać.

[COLOR=blue]Wiem, że gwiazda :), z miłą chęcią sie spotkam.[/COLOR]

a nie mówiłam, że z transportem wszystko będzie ok? bo ciocia sbd ma zawsze rację:eviltong:.... i jest skromna...:oops:.

[COLOR=blue]Zaiste, jest skromna ;) :D[/COLOR]

a ja proponuję wysiłki fanek chaplina przerzucić na wojtka-kuzyna.

[COLOR=blue]Nawet sie nie spodziewałam, ze mi tak sie Rodzina powiększy.[/COLOR]
on jest na zbiorczym wątku i nie wybija się za specjalnie..umyka swojemu nowemu panu...

[COLOR=blue]To może mu osobny wątek założyć? Wojtuś też śliczny.[/COLOR]

elmira, aha, to może załóż fotobloga swojej gromadce? a przynajmniej kontynuuj ten wątek - wrzucając choć trochę zdjęć raz na jakiś czas. czyli co 5 minut, przynajmniej na początku..:lol:

[COLOR=blue]Musze przerobić wklejanie zdjęć. Jakoś do tej pory nie potrafię.[/COLOR]

ech, nie zazdroszczę tej jazdy w sobotę..
[COLOR=blue] Sama bym nie pojechała, ale dzięki Bogu TZ się zlitował, ale minę miał straszną. :evil_lol:[/COLOR]

ale za to zazdroszczę wyniku. zresztą chyba każdy z nas tu po cichu marzył, że może wziąć chaplina, więc ci zazdrości. ma facet urok i nogi miękną po prostu:eviltong:.

[COLOR=blue]Ja nie mogę się doczekać![/COLOR][/quote]
A i 10 znaków............:eviltong:

Posted

nie wiem czy łomiankowe cioteczi tam cos dla niego szykują
ale wątek to świetny pomysł :)

może się chłopak wybije!

nawiedzimy was kiedyś i Chapa w nowym domku :diabloti:
pół dogo się zjedzie...

Posted

można pokombinować wątek dla wojciecha... zagadam u łomiankowskich dziewczyn, ale dziś jeszcze nie...
elmira, zdjęcia jakos przeszłam, ale do tej pory nie umiem zrobić tak, żeby napis jakikolwiek był linkiem. w efekcie mam w podpisie serię znaczków kompletnie nieciekawą :shake:.
a co do zdjęć - ja wklejam przez imageshack:
[URL]http://imageshack.us/[/URL]
klikasz przeglądaj, wybierasz zdjęcie ze swojego folderu, zaznaczasz resize image poniżej do odpowiedniego rozmiaru - żeby nie był za duży obrazek - to się zaznacza na stałe, więc 1szy raz wystarczy i klikasz host it.
pokaże ci się stronka z róznymi linkami do wyboru, zaznaczasz ten na samym dole i kopiujesz do: otwarte okno odpowiedzi, nad nim są przyciski -jeden taki żólty, z górami i słoneczkiem - klikasz na niego i tam w pasek wklejasz skopiowany z imageshack link (usuwając http, które sie pokaże).

Posted

[quote name='sleepingbyday']do tej pory nie umiem zrobić tak, żeby napis jakikolwiek był linkiem. w efekcie mam w podpisie serię znaczków kompletnie nieciekawą :shake:.[/quote]

sbd - to łatwe :)

skopiuj sobie jakiś link, który chcesz żeby był jako odnośnik do danego napisu
np.: ---> [URL]http://www.raycaesar.com/[/URL] kopiujesz :)

otwierasz edycje podpisu

zaznacz teraz "[COLOR=purple][B]sztuka dla odmiany[/B][COLOR=Black]" :) i...

na górze jest taka ikonka [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/createlink.gif[/IMG]

klikasz w nią (wciąż masz zaznaczone to: [/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][B]sztuka dla odmiany[/B])

[COLOR=Black]i wklejasz tam link :) (o ten w tym wypadku [/COLOR][/COLOR][COLOR=Black][URL]http://www.raycaesar.com/[/URL], bo go masz w pamięci)

tak samo ze zdjęciem
jak masz w podpisie jakieś niepodlinkowane
to kopiujesz sobie link do niego
zaznaczasz je
dajesz [/COLOR][COLOR=purple][COLOR=Black][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/createlink.gif[/IMG]
i tam w okienko wklejasz tego linka
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='mru']nie wiem czy łomiankowe cioteczi tam cos dla niego szykują
ale wątek to świetny pomysł :)[/quote]

Wojtuś koniecznie musi mieć własny wątek.
Czy psiak ma Allegro?
Jeśli nie, mogę wykorzystać Chaplinka, a i przeróbek będzie mało (na upartego nawet foty mogłyby zostać :lol: ).
Swoją drogą, kiedy pierwsza aukcja dobiegła końca, pojawiło się nieśmiałe zapytanie na wątku... Wstrzymałem się z wystawieniem kolejnej i jak widzę, miałem nosa ;)

Posted

Albiemu - czy buda jest juz zrobiona? moze te 150 zl ktore przekazalam na bude dla Chaplinka poszlyby na jego transport? 50 zl jakos sie by uzbieralao - jakby kazdy dorzucil te 10 zl?

Posted

[quote name='mru']sbd - to łatwe :)

skopiuj sobie jakiś link, który chcesz żeby był jako odnośnik do danego napisu
np.: ---> [URL]http://www.raycaesar.com/[/URL] kopiujesz :)

otwierasz edycje podpisu

zaznacz teraz "[COLOR=purple][B]sztuka dla odmiany[/B][COLOR=black]" :) i...[/COLOR]

[COLOR=purple]na górze jest taka ikonka [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/createlink.gif[/IMG][/COLOR]

[COLOR=purple]klikasz w nią (wciąż masz zaznaczone to: [/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][B]sztuka dla odmiany[/B])[/COLOR]

[COLOR=purple][COLOR=black]i wklejasz tam link :) (o ten w tym wypadku [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][URL]http://www.raycaesar.com/[/URL], bo go masz w pamięci)[/COLOR]

[COLOR=black]tak samo ze zdjęciem [/COLOR]
[COLOR=black]jak masz w podpisie jakieś niepodlinkowane [/COLOR]
[COLOR=black]to kopiujesz sobie link do niego[/COLOR]
[COLOR=black]zaznaczasz je[/COLOR]
[COLOR=black]dajesz [/COLOR][COLOR=purple][COLOR=black][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/createlink.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR=purple]i tam w okienko wklejasz tego linka[/COLOR]
[/COLOR][/quote]

mru, o dzięki.. wiedziałam, ze to musi byc cos z tym znaczkiem, ale nie wiedziałam, jak... zaraz zmieniam.

[quote name='gallegro']Wojtuś koniecznie musi mieć własny wątek.
Czy psiak ma Allegro?
Jeśli nie, mogę wykorzystać Chaplinka, a i przeróbek będzie mało (na upartego nawet foty mogłyby zostać :lol: ). [B]haha. jak napisała mi anetek100 wojtus to uśmiechnięty pudzian :diabloti:[/B]
Swoją drogą, kiedy pierwsza aukcja dobiegła końca, pojawiło się nieśmiałe zapytanie na wątku... Wstrzymałem się z wystawieniem kolejnej i jak widzę, miałem nosa ;)[/quote]

[B]koniecznie allegro! wątek będzie robiony na pewno, dogadujemy szczegóły. przy okazji mam prośbę - zrobiłabyś allegro śliwce? tej z bannerka? mogę zrobic tekst, byle tylko dziabnąć na allegro. plisss[/B]

Posted

[quote name='sleepingbyday'](...)[B]koniecznie allegro! wątek będzie robiony na pewno, dogadujemy szczegóły. przy okazji mam prośbę - [COLOR=Red]zrobiłabyś[/COLOR] allegro śliwce? tej z bannerka? mogę zrobic tekst, byle tylko dziabnąć na allegro. plisss[/B][/quote]

O.K., wszak pod jednym warunkiem... pozwolisz mi pozostać przy mojej naturalnej (męskiej) pci :cool3: ;)

Czekam zatem na opis dla Śliwki (fotki wezmę z wątku), a Wojtka "załatwię" osobiście ;)

Posted

juz zmieniłam, Neczko
przepraszam :roll: że tak się zagapiam
nie jestem przyzwyczajona, że wąek jest "mój" ;)

w sobote mały jedzie do domku? zgadza sie?

Posted

[quote name='gagata']A ja z wielką radością zdjęłam banerek Czapusia...
[/quote]
...Ja se poczekam do soboty, ale ciotki lejecie miód na moje serce:bigcool::bigcool::bigcool:...zawsze miałam problem z umieszczeniem bannerka w podpisie, a jak już mi się udało to po niedługim czasie psisynek z podpisu znajdował domek:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gallegro']O.K., wszak pod jednym warunkiem... pozwolisz mi pozostać przy mojej naturalnej (męskiej) pci :cool3: ;)

[B]niech ci będzie...[/B]

Czekam zatem na opis dla Śliwki (fotki wezmę z wątku), a Wojtka "załatwię" osobiście ;)[/quote]
[B]wojtka wątek zaraz będzie, anetek właśnie robi, to kopiuj spokojnie stamtąd (chyba, ze zaraz anetek coś zaproponuje)[/B]

[quote name='gagata']Gallegro, z tym "załatwianiem" to ostrożnie....on delikatny może być...:lol:[/quote]

[B]przecież było mówione, że wojtek to pudzian....[/B]