elmira Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Przy moim słowotoku, to będe 8 razy na tydzień pisała. PS Wysylam fotki do Neczki. :) Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Słowotokuj na zdrowie i nam na uciechę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
izzie1983 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='elmira']Przy moim słowotoku, to będe 8 razy na tydzień pisała. PS Wysylam fotki do Neczki. :)[/quote] To i ja też nie mogę doczekać się soboty :) Quote
mru Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 bardzo dobrze, ze bedziesz pisała :) pisz pisz i pisz! :D i foty zapodawaj chyba nic tak nie cieszy jako założycielka wątku chcę wszystkim podnoszącym podziękować tak samo ogłaszającym Chapa i wszystkim go kochającym :) to pierwszy pies, któremu założyłam wątek (a nawet go nie widziałam) i idzie do domu :) było wiadome, że ta nasza miłość i popularność Chapa szybko przerodzi się w domek Chap - kochanie, Ty nawet nie wiesz co Cię czeka... :loveu: może Cię kiedyś odwiedzę ;) teraz trzymam mocno kciuki za Wojtusia... :roll: z popielnika :D Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A ja z wielką radością zdjęłam banerek Czapusia... Mru,zakładaj następne....trzeba korzystać z Twojego farta..:lol: Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='elmira']Zapraszam. :) Pisałam Neczce, ze biore psa z opcja sprawdzenia jak u nas ma.[/quote] [quote name='elmira']A wy mnie zawstydzacie, biorę ulubieńca, rodzynka...A Wy się cieszycie. To ja się cieszę i soboty nie mogę się doczekać. :)[/quote] oj, jak brałam zośkę z tarnowskich gór, to wolontariusze grozili strajkiem :cool3:. uważaj, masz gwiazdę, a to zobowiązuje...:diabloti: . Z pruszkowa do wawy rzut beretem, musimy się kiedyś koniecznie spotkać. a nie mówiłam, że z transportem wszystko będzie ok? bo ciocia sbd ma zawsze rację:eviltong:.... i jest skromna...:oops:. a ja proponuję wysiłki fanek chaplina przerzucić na wojtka-kuzyna. on jest na zbiorczym wątku i nie wybija się za specjalnie..umyka swojemu nowemu panu... elmira, aha, to może załóż fotobloga swojej gromadce? a przynajmniej kontynuuj ten wątek - wrzucając choć trochę zdjęć raz na jakiś czas. czyli co 5 minut, przynajmniej na początku..:lol: ech, nie zazdroszczę tej jazdy w sobotę.. ale za to zazdroszczę wyniku. zresztą chyba każdy z nas tu po cichu marzył, że może wziąć chaplina, więc ci zazdrości. ma facet urok i nogi miękną po prostu:eviltong:. Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Sbd - a nie można Wojtka wyróżnić osobnym wąteczkiem? I podać nam linka...Skoro to klon Chaplinka, to kto wie... Quote
elmira Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='sleepingbyday']oj, jak brałam zośkę z tarnowskich gór, to wolontariusze grozili strajkiem :cool3:. [COLOR=blue]No mam nadzieję, że mi Chaplina wydadzą :cool3:[/COLOR] uważaj, masz gwiazdę, a to zobowiązuje...:diabloti: . Z pruszkowa do wawy rzut beretem, musimy się kiedyś koniecznie spotkać. [COLOR=blue]Wiem, że gwiazda :), z miłą chęcią sie spotkam.[/COLOR] a nie mówiłam, że z transportem wszystko będzie ok? bo ciocia sbd ma zawsze rację:eviltong:.... i jest skromna...:oops:. [COLOR=blue]Zaiste, jest skromna ;) :D[/COLOR] a ja proponuję wysiłki fanek chaplina przerzucić na wojtka-kuzyna. [COLOR=blue]Nawet sie nie spodziewałam, ze mi tak sie Rodzina powiększy.[/COLOR] on jest na zbiorczym wątku i nie wybija się za specjalnie..umyka swojemu nowemu panu... [COLOR=blue]To może mu osobny wątek założyć? Wojtuś też śliczny.[/COLOR] elmira, aha, to może załóż fotobloga swojej gromadce? a przynajmniej kontynuuj ten wątek - wrzucając choć trochę zdjęć raz na jakiś czas. czyli co 5 minut, przynajmniej na początku..:lol: [COLOR=blue]Musze przerobić wklejanie zdjęć. Jakoś do tej pory nie potrafię.[/COLOR] ech, nie zazdroszczę tej jazdy w sobotę.. [COLOR=blue] Sama bym nie pojechała, ale dzięki Bogu TZ się zlitował, ale minę miał straszną. :evil_lol:[/COLOR] ale za to zazdroszczę wyniku. zresztą chyba każdy z nas tu po cichu marzył, że może wziąć chaplina, więc ci zazdrości. ma facet urok i nogi miękną po prostu:eviltong:. [COLOR=blue]Ja nie mogę się doczekać![/COLOR][/quote] A i 10 znaków............:eviltong: Quote
mru Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 nie wiem czy łomiankowe cioteczi tam cos dla niego szykują ale wątek to świetny pomysł :) może się chłopak wybije! nawiedzimy was kiedyś i Chapa w nowym domku :diabloti: pół dogo się zjedzie... Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 można pokombinować wątek dla wojciecha... zagadam u łomiankowskich dziewczyn, ale dziś jeszcze nie... elmira, zdjęcia jakos przeszłam, ale do tej pory nie umiem zrobić tak, żeby napis jakikolwiek był linkiem. w efekcie mam w podpisie serię znaczków kompletnie nieciekawą :shake:. a co do zdjęć - ja wklejam przez imageshack: [URL]http://imageshack.us/[/URL] klikasz przeglądaj, wybierasz zdjęcie ze swojego folderu, zaznaczasz resize image poniżej do odpowiedniego rozmiaru - żeby nie był za duży obrazek - to się zaznacza na stałe, więc 1szy raz wystarczy i klikasz host it. pokaże ci się stronka z róznymi linkami do wyboru, zaznaczasz ten na samym dole i kopiujesz do: otwarte okno odpowiedzi, nad nim są przyciski -jeden taki żólty, z górami i słoneczkiem - klikasz na niego i tam w pasek wklejasz skopiowany z imageshack link (usuwając http, które sie pokaże). Quote
mru Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='sleepingbyday']do tej pory nie umiem zrobić tak, żeby napis jakikolwiek był linkiem. w efekcie mam w podpisie serię znaczków kompletnie nieciekawą :shake:.[/quote] sbd - to łatwe :) skopiuj sobie jakiś link, który chcesz żeby był jako odnośnik do danego napisu np.: ---> [URL]http://www.raycaesar.com/[/URL] kopiujesz :) otwierasz edycje podpisu zaznacz teraz "[COLOR=purple][B]sztuka dla odmiany[/B][COLOR=Black]" :) i... na górze jest taka ikonka [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/createlink.gif[/IMG] klikasz w nią (wciąż masz zaznaczone to: [/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][B]sztuka dla odmiany[/B]) [COLOR=Black]i wklejasz tam link :) (o ten w tym wypadku [/COLOR][/COLOR][COLOR=Black][URL]http://www.raycaesar.com/[/URL], bo go masz w pamięci) tak samo ze zdjęciem jak masz w podpisie jakieś niepodlinkowane to kopiujesz sobie link do niego zaznaczasz je dajesz [/COLOR][COLOR=purple][COLOR=Black][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/createlink.gif[/IMG] i tam w okienko wklejasz tego linka [/COLOR][/COLOR] Quote
gallegro Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='mru']nie wiem czy łomiankowe cioteczi tam cos dla niego szykują ale wątek to świetny pomysł :)[/quote] Wojtuś koniecznie musi mieć własny wątek. Czy psiak ma Allegro? Jeśli nie, mogę wykorzystać Chaplinka, a i przeróbek będzie mało (na upartego nawet foty mogłyby zostać :lol: ). Swoją drogą, kiedy pierwsza aukcja dobiegła końca, pojawiło się nieśmiałe zapytanie na wątku... Wstrzymałem się z wystawieniem kolejnej i jak widzę, miałem nosa ;) Quote
Angie :) Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Albiemu - czy buda jest juz zrobiona? moze te 150 zl ktore przekazalam na bude dla Chaplinka poszlyby na jego transport? 50 zl jakos sie by uzbieralao - jakby kazdy dorzucil te 10 zl? Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='mru']sbd - to łatwe :) skopiuj sobie jakiś link, który chcesz żeby był jako odnośnik do danego napisu np.: ---> [URL]http://www.raycaesar.com/[/URL] kopiujesz :) otwierasz edycje podpisu zaznacz teraz "[COLOR=purple][B]sztuka dla odmiany[/B][COLOR=black]" :) i...[/COLOR] [COLOR=purple]na górze jest taka ikonka [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/createlink.gif[/IMG][/COLOR] [COLOR=purple]klikasz w nią (wciąż masz zaznaczone to: [/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][B]sztuka dla odmiany[/B])[/COLOR] [COLOR=purple][COLOR=black]i wklejasz tam link :) (o ten w tym wypadku [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][URL]http://www.raycaesar.com/[/URL], bo go masz w pamięci)[/COLOR] [COLOR=black]tak samo ze zdjęciem [/COLOR] [COLOR=black]jak masz w podpisie jakieś niepodlinkowane [/COLOR] [COLOR=black]to kopiujesz sobie link do niego[/COLOR] [COLOR=black]zaznaczasz je[/COLOR] [COLOR=black]dajesz [/COLOR][COLOR=purple][COLOR=black][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/createlink.gif[/IMG][/COLOR] [COLOR=purple]i tam w okienko wklejasz tego linka[/COLOR] [/COLOR][/quote] mru, o dzięki.. wiedziałam, ze to musi byc cos z tym znaczkiem, ale nie wiedziałam, jak... zaraz zmieniam. [quote name='gallegro']Wojtuś koniecznie musi mieć własny wątek. Czy psiak ma Allegro? Jeśli nie, mogę wykorzystać Chaplinka, a i przeróbek będzie mało (na upartego nawet foty mogłyby zostać :lol: ). [B]haha. jak napisała mi anetek100 wojtus to uśmiechnięty pudzian :diabloti:[/B] Swoją drogą, kiedy pierwsza aukcja dobiegła końca, pojawiło się nieśmiałe zapytanie na wątku... Wstrzymałem się z wystawieniem kolejnej i jak widzę, miałem nosa ;)[/quote] [B]koniecznie allegro! wątek będzie robiony na pewno, dogadujemy szczegóły. przy okazji mam prośbę - zrobiłabyś allegro śliwce? tej z bannerka? mogę zrobic tekst, byle tylko dziabnąć na allegro. plisss[/B] Quote
mru Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 zdaje sie, ze gallegro to mężczyzna :p Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 to uznajmy, że była literówka...:diabloti: Quote
Neczka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 mru, może czas zmienić tytuł z tym transportem ? :roll: Quote
gallegro Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='sleepingbyday'](...)[B]koniecznie allegro! wątek będzie robiony na pewno, dogadujemy szczegóły. przy okazji mam prośbę - [COLOR=Red]zrobiłabyś[/COLOR] allegro śliwce? tej z bannerka? mogę zrobic tekst, byle tylko dziabnąć na allegro. plisss[/B][/quote] O.K., wszak pod jednym warunkiem... pozwolisz mi pozostać przy mojej naturalnej (męskiej) pci :cool3: ;) Czekam zatem na opis dla Śliwki (fotki wezmę z wątku), a Wojtka "załatwię" osobiście ;) Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Gallegro, z tym "załatwianiem" to ostrożnie....on delikatny może być...:lol: Quote
mru Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 juz zmieniłam, Neczko przepraszam :roll: że tak się zagapiam nie jestem przyzwyczajona, że wąek jest "mój" ;) w sobote mały jedzie do domku? zgadza sie? Quote
MagdaH Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gagata']A ja z wielką radością zdjęłam banerek Czapusia... [/quote] ...Ja se poczekam do soboty, ale ciotki lejecie miód na moje serce:bigcool::bigcool::bigcool:...zawsze miałam problem z umieszczeniem bannerka w podpisie, a jak już mi się udało to po niedługim czasie psisynek z podpisu znajdował domek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gallegro']O.K., wszak pod jednym warunkiem... pozwolisz mi pozostać przy mojej naturalnej (męskiej) pci :cool3: ;) [B]niech ci będzie...[/B] Czekam zatem na opis dla Śliwki (fotki wezmę z wątku), a Wojtka "załatwię" osobiście ;)[/quote] [B]wojtka wątek zaraz będzie, anetek właśnie robi, to kopiuj spokojnie stamtąd (chyba, ze zaraz anetek coś zaproponuje)[/B] [quote name='gagata']Gallegro, z tym "załatwianiem" to ostrożnie....on delikatny może być...:lol:[/quote] [B]przecież było mówione, że wojtek to pudzian....[/B] Quote
Recommended Posts