Helga&Ares Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Pojawiła się iskierka nadziei, ktoś zainteresował się losem Suńki! Trzymać kciuki! Quote
Donvitow Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):Pojawiła się iskierka nadziei, ktoś zainteresował się losem Suńki! Trzymać kciuki! Witaj! Dzięki za linki. Pooglądałam, poczytałam... no nie wszystko z wątku schroniska - doczytam w wolnej chwili, za to wszystko o Tosi. Już nie mogę się doczekać! Gdyby nie ten remont (to niestety konieczność), już byśmy uzgadniali termin! Mam tylko nadzieję, że żadne nieprzewidziane zdarzenie nie pokrzyżuje mi planów... Czy mógłbyś napisać mi coś więcej o okolicznościach w jakich do Was trafiła? Co lubi, co wzbudza jej szczególne zainteresowanie, jakieś charakterystyczne zachowania? Będę wdzięczna :)! Mam nadzieję, że Tosia lubi biegać - Moja córka, Patrycja, już "ostrzy sobie ząbki" - powiedziała, że pies będzie dla niej motywacją do treningów :). Oczywiście zarówno suńka, jak i Patrycja, muszą nabrać stopniowo kondycji. Na "rozgrzewkę" dzieciaki: Patrycja (17 lat) i Mariusz (15 lat) zadeklarowali udział w biegu "The Human Race" na 10 km. Może nie padną... W zeszłym roku biegli w "Run Warsaw" na 5 km i dobiegli :). Zobaczymy 31.08... :)) Quote
Martens Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Też trzymam kciuki, żeby już zawsze była uśmiechnięta! Quote
Kamila_s Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 czy cos juz wiadomo?? ja sie czuje Tosia??? Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 czekamy, aż Państwo skończą remont. Wtedy Tosia pojedzie do nowego domu ;) Quote
Kamila_s Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Czyli doemk juz 100%????:cool3: pytam gdyz nie wiem czy dalej Tosiunie oglaszac;) i jak sie ona czuje? Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 no miejmy nadzieję, że Państwo się nie rozmyślą. Na razie niech są te ogłoszenia. U Tosiuni coraz lepiej, przybiera na wadze, uśmiecha się, zaczyna cieszyć się na widok człowieka, choć nie specjalnie to okazuje ;) jeszcze się musi wiele nauczyć, ale pozostawiamy to nowej rodzince. Quote
Helga&Ares Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Pani wypatrzyła Tosię na dogomanii, podgląda wątek i nie może się doczekać, kiedy ją zobaczy, jak reszta rodzinki :) Quote
Kamila_s Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Pani,ktora ja wypatrzyla ma dobre oko;) Tosia bedzie super towarzyszka! Pozdrawiam to dobre oko,ktore wypatrzylo Tosiunie;) Quote
Helga&Ares Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Kamila_s napisał(a):Pani,ktora ja wypatrzyla ma dobre oko;) Tosia bedzie super towarzyszka! Pozdrawiam to dobre oko,ktore wypatrzylo Tosiunie;) Pozdrowienia od "Tej" Pani:lol: Quote
Kamila_s Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: O ludzie jakie Tosia ma szczescie w oczach:-):multi: Tak starsznie sie ciesze,ze sie jej udalo!!!Bidulka taka byla,a teraz wyglada jak aniolek w czarnej skorze:-))))):lol: Sle buziaki tej szczesliwej juz psince i ludziom,ktorzy ja wzieli!!!:multi:;) Quote
Helga&Ares Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Martens napisał(a):Tosia już jest w nowym domu? jeszcze jakieś 2 tyg... Quote
Helga&Ares Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Pani Monika, która zaadoptuje Tośkę obiecała zalogować się (po remoncie i adopcji) na dogomanii! Quote
Martens Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Już nie mogę się doczekać zdjęć z nowego domu :) Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Tosieńka już w domu:multi::multi: cytuję dla Was maila od nowej Pańci(czekamy, aż sama się zaloguje;)) " Witam! No to mamy Tosię :)!!! Podróż okazała się dla niej ogromnym stresem. Dopiero po dłuższym czasie zdecydowała się zjeść (z początku bardzo nieufnie potem szybko i nerwowo). Była z nami na spacerze, została odrobaczona (zgodnie z sugestią Kajetana). Kiedy trochę się rozluźniła, zaczęła nieśmiało merdać ogonem a kolejny posiłek po prostu pochłonęła! Dość długo odsypiała stres. Po kąpieli rozgrzała się i już prawie normalnie (choć trochę lękliwie) zaczęła poruszać się po mieszkaniu, podchodząc do wszystkich i merdając ogonem! Teraz leży okryta kocykiem (bo jeszcze wilgotna) i "odpływa" :). Dziękuję Wam za opiekę nad nią a przede wszystkim dziękuję za Tosię! Niestety, nie mam cyfrówki tylko aparat w komórce, ale jak zrobimy jej kilka fotek, to od razu Ci prześlę (i spróbuję zalogować się na Dogo...) Pozdrawiam serdecznie!" :Cool!::cunao::laola::smilecol::klacz::bigcool::B-fly: Quote
Kamila_s Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cudownieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!:BIG::laola::BIG: Tosiunka juz w domku!!!!!!!:multi::multi: Quote
Beata19 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 no pieknie...uwielbiam pisac pod zdjęciem ADOPTOWANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bigcool::bigcool::bigcool: To co chlapniemy chyba za domek Tosi :chlup: Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [CENTER] :cunao::cunao: [/CENTER] Quote
Recommended Posts