Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniła pani z ok. Oleśnicy, dom z ogrodem, pani cały czas w domu, mieli taką podobną suczkę, sunia mieszkałaby i w domu (łóżku) i w budzie na ogrodzie. nie łańcuch ani kojec.
zresztą jutro jadę tam na wizytę przedadopcyjną :cool3:
pani chce wysterylizowaną - i pytałam w schronie dziś - jest wysterylizowana :)

Posted

domek sprawdzony
myślę że Noreczka będzie miała super, Pani bardzo opiekuńcza, jej mąż również, ich poprzedni pies był traktowany jako członek rodziny, ich poprzednia sunia była nawet na szkoleniu, też adoptowana
Norka będzie mieszkać z kotką :cool3:
pojadą po Nią najpóźniej do soboty następnej (ponieważ chcą ją przewieźć autem - dom za Wrocławiem) i wszystko uzależnione jest od godzin pracy tego pana
:loveu::loveu::multi:
Noreczka w końcu będzie miała prawdziwy domek

Posted

po Norkę jadą w piątek :cool1:
Noreczka ma już kupioną nową smyczkę, szeleczki i obrożę jakby co.
mamy obiecane zdjęcia jak się zaaklimatyzuje już :loveu:

Posted

ja juz nie mogé sie doczekac wiesci, ze Norka adpotowana i kochana na zawsze zostanie w domku , pewnie poinformawalas Panstwo ze sunia taka niesmiala, mam nadzieje, ze w domku szybko sie rozkreci

Posted

Państwo przyjechali po Norę jak byłam w schronisku . Bardzo mili i dobrzy ludzie - dłuższą chwilę z nimi rozmawiałam, starałam się rozwiać wszystkie obawy i wątpliwości odpowiadając na szereg pytań i udzielając rad ( na ile umiałam :oops:) . Państwo byli na spacerku z Norą ,posiedzieli sobie z nią no i zdecydowali się !:multi::multi:

Uważam , ze znalazłyście cioteczki bardzo dobry domek dla tej biednej suczynki ! Dobra robota !

Posted

Ci Państwo już mieli taką sunię podobną z zachowania jak Noreczka, więc myślę że będzie dobrze :)
obiecali mi maila ze zdjęciami jak się mała zaaklimatyzuje

• 2 weeks later...
Posted

mam wieści!
Norka się zaaklimatyzowała, skacze już jak widzi swojego Pana i Panią, cieszy się, szczeka (wręcz wyje) jak wychodzą gdzieś, w domku uwielbia spać na sowim posłaniu, zachowuje czystość, na spacerkach boi się jeszcze, kota nie rusza, ale jak kot ją rusza to odwarknie i spokój
bardzo się cieszę że taki domek znalazła!
dziś lub jutro dostaniemy zdjęcia :loveu:

Norka niby jest wysterylizowana, ale nie ma tego w książeczce ani nie ma tatuaża w uchu..
muszę się dopytać, bo w książeczce powinno to być!:shake:

Posted

moja biedulenka sie doczekala po takim czasie...:multi::multi:
co za szczescie take ladne fotki ogladac...

....mialam szczescie tez uczestniczyc ciut w adopcji noruni, bylam wtedy w schronisku i nawet te teczowe szeleczki jej osobiscie zakladalam, bo tak sie troszke bala nasza dziewusia i ciut uciekala przed szeleczkami...