GoskaGoska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jak pisze Negri Norka nie jest dzika tylko nie smiala dziewczynak co sprawia ze nikt jej nie zauwaza, ona naprawdé potrzebuje domku nim stanie sié cos zlego Quote
xmartix Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 dzwoniła pani z ok. Oleśnicy, dom z ogrodem, pani cały czas w domu, mieli taką podobną suczkę, sunia mieszkałaby i w domu (łóżku) i w budzie na ogrodzie. nie łańcuch ani kojec. zresztą jutro jadę tam na wizytę przedadopcyjną :cool3: pani chce wysterylizowaną - i pytałam w schronie dziś - jest wysterylizowana :) Quote
xmartix Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 domek sprawdzony myślę że Noreczka będzie miała super, Pani bardzo opiekuńcza, jej mąż również, ich poprzedni pies był traktowany jako członek rodziny, ich poprzednia sunia była nawet na szkoleniu, też adoptowana Norka będzie mieszkać z kotką :cool3: pojadą po Nią najpóźniej do soboty następnej (ponieważ chcą ją przewieźć autem - dom za Wrocławiem) i wszystko uzależnione jest od godzin pracy tego pana :loveu::loveu::multi: Noreczka w końcu będzie miała prawdziwy domek Quote
xmartix Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 podałam nr boksu, w schronie wiedzą że przyjadą po Norkę Quote
GoskaGoska Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 a podalas jej nr schroniskowy zeby czasem inne nie wzieli Quote
kikou Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 to cudowna wiadomośc..... Pani ją na allegro znalazła? Quote
Poker Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ale by było świetnie , trzymam kciuki za sunieczkę . Quote
xmartix Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 po Norkę jadą w piątek :cool1: Noreczka ma już kupioną nową smyczkę, szeleczki i obrożę jakby co. mamy obiecane zdjęcia jak się zaaklimatyzuje już :loveu: Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja juz nie mogé sie doczekac wiesci, ze Norka adpotowana i kochana na zawsze zostanie w domku , pewnie poinformawalas Panstwo ze sunia taka niesmiala, mam nadzieje, ze w domku szybko sie rozkreci Quote
iwa77 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Państwo przyjechali po Norę jak byłam w schronisku . Bardzo mili i dobrzy ludzie - dłuższą chwilę z nimi rozmawiałam, starałam się rozwiać wszystkie obawy i wątpliwości odpowiadając na szereg pytań i udzielając rad ( na ile umiałam :oops:) . Państwo byli na spacerku z Norą ,posiedzieli sobie z nią no i zdecydowali się !:multi::multi: Uważam , ze znalazłyście cioteczki bardzo dobry domek dla tej biednej suczynki ! Dobra robota ! Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 oj no to dobrze , ze Norke zabrali, zeby jej tylko nie chcieli oddac. Trzeba trzymac jeszcze kciuki Quote
Slomka22 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Norka psinko duzo szczescia Xmartix jestes super :) Quote
xmartix Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ci Państwo już mieli taką sunię podobną z zachowania jak Noreczka, więc myślę że będzie dobrze :) obiecali mi maila ze zdjęciami jak się mała zaaklimatyzuje Quote
xmartix Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 nie, ale zadzwonię jutro jakbym zapomniała to przypomnij Quote
xmartix Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 mam wieści! Norka się zaaklimatyzowała, skacze już jak widzi swojego Pana i Panią, cieszy się, szczeka (wręcz wyje) jak wychodzą gdzieś, w domku uwielbia spać na sowim posłaniu, zachowuje czystość, na spacerkach boi się jeszcze, kota nie rusza, ale jak kot ją rusza to odwarknie i spokój bardzo się cieszę że taki domek znalazła! dziś lub jutro dostaniemy zdjęcia :loveu: Norka niby jest wysterylizowana, ale nie ma tego w książeczce ani nie ma tatuaża w uchu.. muszę się dopytać, bo w książeczce powinno to być!:shake: Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 no proszę i tak powinno byc duzo wczesniej :lol: tyle biedna sunia czekala Quote
kikou Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 moja biedulenka sie doczekala po takim czasie...:multi::multi: co za szczescie take ladne fotki ogladac... ....mialam szczescie tez uczestniczyc ciut w adopcji noruni, bylam wtedy w schronisku i nawet te teczowe szeleczki jej osobiscie zakladalam, bo tak sie troszke bala nasza dziewusia i ciut uciekala przed szeleczkami... Quote
Recommended Posts