Ania_i_Kropka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Karat właśnie jedzie do nowego domku do Warszawy:multi::multi::multi::multi: Dzisiaj przyjechali po niego jego nowi opiekunowie. Karacik poznał swoją 11 letnia koleżankę sznaucerkę średnią. Państwo niedawno stracili ukochana jamniczkę szorstkowłosą, która odeszła od nich po 14 latach. Quote
Talcott Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Jej jak się cieszę!!!!!!!!! Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Karat na pewno będzie szczęśliwy w takiej Rodzinie.:loveu: Zapoznanie z Sunią nastąpiło na neutralnym gruncie leśnym;). Sunia spokojna zrównoważona, zaakceptowała "braciszka", wpuściła Karata do samochodu...i pojechali.:lol: Quote
Talcott Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dzięki za cudne wieści!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Tylko płakać z radości! Cudownie! :loveu: Quote
Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Karat właśnie jedzie do nowego domku do Warszawy:multi::multi::multi::multi: Dzisiaj przyjechali po niego jego nowi opiekunowie. Karacik poznał swoją 11 letnia koleżankę sznaucerkę średnią. Państwo niedawno stracili ukochana jamniczkę szorstkowłosą, która odeszła od nich po 14 latach. Hurrrrraaaaaaa :laugh2_2::sweetCyb::bigcool::klacz::laugh2_2::sweetCyb::bigcool::klacz::laugh2_2::sweetCyb::bigcool::klacz::laugh2_2::sweetCyb::bigcool::klacz: Quote
tanitka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no w końcu!!! bardzo się cieszę!!!:multi::multi: Quote
Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ciotki czy to ta Pani adoptowała Karata? "Treść wiadomości: Witam, Chciałam sie dowiedzieć co się stało z Karatem; jamnikiem szorstkowlosym, czy ktos go przygarnął? Chciałabym adoptować psiaka i znalazlam na Pani aukcji Karata (dwa tygodnie temu umarl moj jamnoir szorstkowlosy, tez byl ze schronu:( ),ale pomyślałam, że rasowy szybko znajdzie dom, a ja wezmę lepie jakiegoś kundelka. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Agnieszka" na allegro nick: vattio Quote
Himena007 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Tak się ciesze! :multi::multi::multi: Karacik tak długo czekał na domek Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Isadora7 napisał(a):Ciotki czy to ta Pani adoptowała Karata? "Treść wiadomości: Witam, Chciałam sie dowiedzieć co się stało z Karatem; jamnikiem szorstkowlosym, czy ktos go przygarnął? Chciałabym adoptować psiaka i znalazlam na Pani aukcji Karata (dwa tygodnie temu umarl moj jamnoir szorstkowlosy, tez byl ze schronu:( ),ale pomyślałam, że rasowy szybko znajdzie dom, a ja wezmę lepie jakiegoś kundelka. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Agnieszka" na allegro nick: vattio Z allegro, ale "mojego". Jamnisia tych Państwa odeszła w lutym br. Mamy trochę "karatopodobnego";) . Ma ok. 2 lat Quote
Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To jeżeli nie ta Pani to może ja zaproponuję tego cukierka. :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts