Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za offa ale sprawa jest na wagę życia :shake:
- jedna z naszych podopiecznych odrzuca 6 dniowego szczeniora, może ktoś z Was będzie miał jakiś pomysł jak pomóc.
Szukamy mamki - szczenior jest w Otwocku a wątek tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10854909#post10854909[/URL]

Posted

...1,5 kg poszło do Filipka
do Gdańska;)
Po wekeendzie nad jeziorem mamy około 10 kg[jedna wyprawa dookoła jeziora]
i zaczynamy pakować dla 2 kolejnych osób
póżniej wrócimy do Filipka;)

Posted

[quote name='giselle4']...1,5 kg poszło do Filipka
do Gdańska;)
Po wekeendzie nad jeziorem mamy około 10 kg[jedna wyprawa dookoła jeziora]
i zaczynamy pakować dla 2 kolejnych osób
póżniej wrócimy do Filipka;)[/quote]
ale zbiory:multi::multi::multi:

Posted

Witam wszystkich :hand:
przepraszam, że dopiero dzisiaj ale wczoraj wróciłam i od razu wpadłam w wir zdarzeń różnych.
Szkoła Dominika w Zamościu zbiera nakrętki nadal :multi:. To co miałam zebrane zawiozłam.

Na chwilę obecną nie wiem kiedy będę jechała - dam znać ze stosownym wyprzedzeniem :razz:.

Posted

[quote name='beam6']Witam wszystkich :hand:
przepraszam, że dopiero dzisiaj ale wczoraj wróciłam i od razu wpadłam w wir zdarzeń różnych.
Szkoła Dominika w Zamościu zbiera nakrętki nadal :multi:. To co miałam zebrane zawiozłam.

Na chwilę obecną nie wiem kiedy będę jechała - dam znać ze stosownym wyprzedzeniem :razz:.[/quote]

No to fajnie. Dzięki za sprawdzenie. A na jakim to jest etapie? Ile zebrali? I jak wygląda to rozliczenie?

Posted

Ponieważ tamten tydzień to był pierwszy tydzień po wakacjach to z nikim "od sprawy Dominika" nie mogłam pogadać:shake:.
Koordynatorem jest Pani Psycholog Szkolna. Mam namiar telefoniczny i myślę, że do końca tygodnia dowiem się jakiś konkretów.
Trzymam "rękę na pulsie". :evil_lol:

Posted

[quote name='beam6']Ponieważ tamten tydzień to był pierwszy tydzień po wakacjach to z nikim "od sprawy Dominika" nie mogłam pogadać:shake:.
Koordynatorem jest Pani Psycholog Szkolna. Mam namiar telefoniczny i myślę, że do końca tygodnia dowiem się jakiś konkretów.
Trzymam "rękę na pulsie". :evil_lol:[/quote]
to super:multi:

Posted

[quote name='Wyjątek']Dziś się zdziwiłam. Otwieram szufladę w poszukiwaniu leków a tam pełno nakrętek :multi: Mama obiecała i zbiera :multi:[/quote]
fajnie!!!!:multi:

Posted

u mnie jest specjalne pudełeczko w kuchni,ale i tak z mojego mieszkania najmniej sie znajduje,raczej rodzina podrzuca skrupulatnie średnio raz w tygodniu 50 sztuk.Czasem wiecej,ode mnie tez jest kilka i już niedlugo wysyłam nastepne pudełeczko.

Posted

Rozmawiałam z rodzicami- mają firmę, więc w wakacje dużo wody kupowaliśmy, Elmiro możemy się zgadać i wysyłać razem, zacznę zbierać, może namówię większą ilość osób :)

Posted

[quote name='Karolajna']Rozmawiałam z rodzicami- mają firmę, więc w wakacje dużo wody kupowaliśmy, Elmiro możemy się zgadać i wysyłać razem, zacznę zbierać, może namówię większą ilość osób :)[/quote]

Namów, namów! :) Pewnie, że mozemy razem wysyłać. Fajnie, że dołączyłaś!