Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
hmmm...no tak - bajki bajkami, lustereczka lustereczkami, whippety whippetami a i tak przecież wiadomo, że najwspanialsze na świecie są afgany..... :wink:

hmmm...no tak - bajki bajkami, lustereczka lustereczkami, whippety whippetami, afgany afganami a i tak przecież wiadomo, ze najwspanialsze na świecie są polaki..... :wink:

A tak serio (ta, ta, ja wam tu nakłamię :evilbat: :lol: ), ze najwspanialsze na świecie są zwierzęta, i to nie wazne, czy charty, czy psy, czy koty, czy konie, czy kroliki, czy krokodyle, czy kangury, czy węze, czy motyle - i tak wszystkie kochamy, bo wszyskie są od nas lepsze i my o tym wiemy! :D

Posted
Najwspanialsze na świecie są zwierzęta, i to nie wazne, czy charty, czy psy, czy koty, czy konie, czy kroliki, czy krokodyle, czy kangury, czy węze, czy motyle - i tak wszystkie kochamy, bo wszyskie są od nas lepsze i my o tym wiemy! :D

No pewnie :D

Posted

kate_m

Udowodnic? :evilbat: :wink:

Arika po prawej stronie naszego ogrodu ma 3 sąsiadów : Arę (wyzliczkę niemiecką), Akirę (córkę Ary) i czarnego małego pieska o imieniu Binito. Dzisiaj widziałam na wlasne oczy jak z pozycji leżącej Binito zrywa sie i atakuje muchę :D Więc widac, ze zwierzeta sa lepsze od nas : maja lepszy słuch, węch i wzrok (te rzeczy które powinny widziec, widzą) i sa milsze itd., itd :wink:

Posted

No przecież mówię, że sie zgadzam :D Udowadniać nie trzeba, wystarczy że popatrzę na własna papużkę falistą, żeby nie mieć co do tego wątpliwości :D

Posted

Zgadzam się z Wami choć muszę coś jeszcze dodać bo nikt o tym nie wspomniał wcześniej. Dlaczego whippety są tak rewelacyjne? To oczywiste, bo powstały z chartów angielskich greyhoundów i w tym tkwi cała ich uroda psycho-fizyczna :wink:

Posted

No proszę! Wszystkie charty to "jedna rodzina" :D

Wytrumuj Maszę i Śnieżkę! - zobaczymy co one mają pod sierscią?Ukrywają się tam moze deery?
Taa Elza, wytrymujesz i nagle dowiesz się, że w domu wcale nie masz chartów rosyjskich tylko szkockie. Taka mała niespodzianka :lol:
Posted
No proszę! Wszystkie charty to "jedna rodzina" :D
Wytrumuj Maszę i Śnieżkę! - zobaczymy co one mają pod sierscią?Ukrywają się tam moze deery?
Taa Elza, wytrymujesz i nagle dowiesz się, że w domu wcale nie masz chartów rosyjskich tylko szkockie. Taka mała niespodzianka :lol:

Ano pewno, ze chartory to jidna wilka rodzina!

(oj, te Kaszuby robią swoje :D : A pewnie, ze charciory to jedna wielka rodzina! )

elza

Raczej to będzie WIELKA niespodzianka :wink:

Posted
Ano pewno, ze chartory to jidna wilka rodzina!

(oj, te Kaszuby robią swoje :D : A pewnie, ze charciory to jedna wielka rodzina! )

:lol:

:lol: :D

...a jak sie okaze, ze to niedzwiedzie??

To będziesz musiala im zrobic MINI ZOO w ogrodzie, no bo cuz, nie znam czlowieka, ktory ma na swojej kanapie niedzwiedzia grizlyy pokremowanego białą smietaną, wiesz... ;) :lol:

PS. TRYMUJ, kobito, trumuj! :D

Posted
:oops: Sorry za to zamieszanie z liczeniem. Jasne, ze Mila to Wladca Traw. Dobrze, ze inni sa nieco bardziej spostrzegawczy niz ja :wink:

Pozdrawiam

Monika i Lusia

Nie było mnie kilka dni na forum i teraz jak to czytam jest mi niezmiernie miło, że o mnie nie zapomnieliście. Zdecydowanie Miła = Władca Traw.

Pozostaje jeszcze pytanie czy Miła to whippeciara czy borzoiara ( jeżeli juz mamy patrzeć na ludzi w takich kategoriach). No i mamy problem!

Jestem silken windhound czyli takim mieszańcem whippeta z borzoiem :lol:

Posted
Nie było mnie kilka dni na forum i teraz jak to czytam jest mi niezmiernie miło, że o mnie nie zapomnieliście. Zdecydowanie Miła = Władca Traw.

Pozostaje jeszcze pytanie czy Miła to whippeciara czy borzoiara ( jeżeli juz mamy patrzeć na ludzi w takich kategoriach). No i mamy problem!

Jestem silken windhound czyli takim mieszańcem whippeta z borzoiem :lol:

;)

A ja uwazam, ze jestes "Miss Rosyjska whippetka"

Moze byc? :lol: Pasuje do ciebie, nie? ;)

Posted

NAZYWAM SIE LAURA WASOWSKA I MAM 12 LAT.

KOCHAM CHARTY A SZCZEGOLNIE:WHIPPET,BORZOJ,SALUKI.

MAM DWOLETNIA WHIPPETKE NELI Z HODOWLI "MERADITH"

(PELNA NAZWA:NIE TYLKO LADNA)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH CHARCIARZY !!!!!!!!!!!!

:P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P