Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej, Ludek ty mnie nie strasz :wink: , moja Didi to naprawde grzeczna suczka i mam nadzieje, ze tak zostanie :D

Posted

[quote name='PARSONRK']witam miłośników russellów (i milo of course) :lol:[/quote]
Hej!!

Witamy witamy :D
Napisz cos wiecej o swoim terierku :D

Posted

[quote name='Ludek'][quote name='PARSONRK']witam miłośników russellów (i milo of course) :lol:[/quote]

Czy to Ty Aga?[/quote]

Chyba jednak nie :fadein: . W jednym innych z wątków przeczytałam, że u Ciebie jest brat Milo. Który? Poproszę o zdjęcia szybciutko :D .

Też będziecie próbowac swoich sił w agility?

Posted

Hej!!

Swietnie ,ze coraz wiecej russellowcow jest na forum :D

My jak narazie z agillity dalismy sobie spokoj-teraz 2-3 w tyg chodzimy na koniki :wink:

Posted

Jazda na koniach mnie tak średnio pociąga, choć Milo pewnie byłby zachwycony. Do dziś pamiętam zakwasy, ktore miałam przez dwa tygodnie po pierwszej lekcji.

Posted

Tak to ja -Aga :D , jak mały dalej psoci? :evil: Mi został tylko Klocuszek, bo kropek jedzie na Cypr (serio !!!).
Inf dla pozostałych mam w tej chwili 4 parsony :suczkę Fanaberię Półdiable. psa Rednock EMIR Green Dog i dwa szczeniaki po nich (jeden idzie za tydzień) Faraona (pseud Klocuszek) i Funta (pseud Kropek). Moja hodowla to Mysia Zagłada- fajnie brzmi :lol:

Posted

Kolejna informacja. :D
Z Fanaberią startuję w Agility, nawet z powodzeniem, z Emirem dopiero zaczynam.Miałam z nim zrobić wejście smoka w Laskach :evilbat: , ale nam zawody odwołali :cry:

Posted

I jeszcze jedna - powinnam to w jednej zmieścić :lol:
Mamy koniki za którymi russele chodzą w tereny itd. Więc Milo przy konikach jest nauczony chodzić (Ludek ) :lol:

Posted

[quote name='PARSONRK']Tak to ja -Aga :D , jak mały dalej psoci? :evil:[/quote]
Oj psoci, psoci. Do tego nie bardzo sie słucha więc jest trochę niewybiegany. Jak zobaczy interesującego pieska, albo piłkę, albo dziecko z piłką, to mogę go sobie wołać do usr.... śmierci :evil: . Zresztą to jest również problemem na agility. Musimy ćwiczyć cały czas na smyczy, bo czasem współćwiczący są bardziej interesujący niż przeszkody.

Za to zapowiada się na super reproduktora :wink:. Żadnej suczce nie przepuści, nieważne czy ma cieczkę, zresztą wielu pieskom, też nie :lol: . A tak poważnie, to mam nadzieję, że mu to przejdzie z wiekiem, bo jest to trochę uciążliwe.

[quote name='PARSONRK']Mi został tylko Klocuszek, bo kropek jedzie na Cypr (serio !!!).[/quote]

Tylko, żeby mu tam za gorąco nie było :lol:. A jak to się stało, że aż na Cypr emigruje?

[quote name='PARSONRK']Mamy koniki za którymi russele chodzą w tereny itd. Więc Milo przy konikach jest nauczony chodzić (Ludek )[/quote]

Tylko ja na konikach nie nauczona :D . Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo kto wie czym by sie to skończyło. :lol:

Posted

Fajnie było. Było aż 13 parsonów. Emir był sam w klasie :lol: , ale nie wygrał rasy :( , bo facet stwierdził, że za bardzo mu przypomona gładkiego foxa. Ale ja się nie przejmuję - jego tatuś jest identyczny w budowie jak emir i ma czempiona. Teraz szukam kolejnych wystaw w niemczech i czechach. I walczymy dalej :lol:
A wam jak poszło w legionowie (nowym dworze) ?

Posted

[quote name='PARSONRK']Fajnie było. Było aż 13 parsonów. Emir był sam w klasie :lol: , ale nie wygrał rasy :( , bo facet stwierdził, że za bardzo mu przypomona gładkiego foxa. Ale ja się nie przejmuję - jego tatuś jest identyczny w budowie jak emir i ma czempiona. Teraz szukam kolejnych wystaw w niemczech i czechach. I walczymy dalej :lol:
A wam jak poszło w legionowie (nowym dworze) ?[/quote]

To facet chyba nie widział gładkiego foxa. Na następnych wystawach będzie lepiej :D .

A Nowy Dwór będzie w tą niedzielę. Jesteśmy bezkonkurencyjni :lol:. Zgłoszone są 3 Parsony, a w klasie jesteśmy sami. Ale trzymajcie kciuki za naszą prezentację. Milo, to wukan energii i mam nadzieję, że za długo nie będzie musiał stać w miejscu, a chodzenie na ringówce, to też nie jest jego mocna strona. No bo jaki to sens iść grzecznie przy Pani, nic nie wąchać, nie skakać, z żadnym pieskiem się nie przywitać. :hmmmm:

Posted

[quote name='Ludek'][quote name='PARSONRK']Fajnie było. Było aż 13 parsonów. Emir był sam w klasie :lol: , ale nie wygrał rasy :( , bo facet stwierdził, że za bardzo mu przypomona gładkiego foxa. [/quote]

To facet chyba nie widział gładkiego foxa. Na następnych wystawach będzie lepiej :D .[/quote]

No wiesz [b]Ludek[/b] jak mojego foksa upracie nazywają jackiem russelem to i w drugą stronę też to działa :wink: :evilbat:

Posted

[quote name='tanita']
No wiesz [b]Ludek[/b] jak mojego foksa upracie nazywają jackiem russelem to i w drugą stronę też to działa :wink: :evilbat:[/quote]

:ices_bla:
Mam tylko nadzieję, że nie sędzia na wystawie :lol: .

Posted

[quote name='PARSONRK']Ludek trzymam kciuki. Na pewno weżmiecie wszystko :lol: .[/quote]

Chyba, że Milo oleje sędziego :wink:.
Na ostatnim treningu olał mnie dwa razy. Wziął podniósł łapę i normalnie nalał mi na spodnie :evil: .

Posted

Zaznaczył, że jesteś jego :D . Nie martw się Emir jak jest na wystawie to też często mnie olewa dosłownie. Nadmiar wrazeń, plus wielka samczość :P . Jeśli tylko nikogo nie ugryzie to będzie ok. Szczeniakom dużo pozwalają na ringu :lol: . Powiedz sędziemu, że to wasz pierwszy raz i będzie ok :fadein:

Posted

Z sędzią chyba nici porozumienia nie nawiążę, bo wygląda na to, że to obcokrajowiec, a ja z językami jestem na bakier :oops: .

Posted

Hej, a ja mam takie pytanko :D
Z uszami Didi dzieja sie dziwne rzeczy, najpierw uszki byly zalamane, potem zalamane na koncowkach (czyli nic pieknego), ale teraz to juz sie dopiero zamieszanie zrobilo :wink: - jedno ucho lezy jak nalezy a drugie stoi :o . Szczerze mowiac Didi raczej wystawiac nie zamierzam, ale w sumie jestem ciekawa czy takie zmiany to norma i czy tak zostanie czy moze znow sie zmieni.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...