tanita Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 W końcu to norowce :evilbat: , muszą sobie narzędzie pracy wykopać :lol:
Ludek Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Byłam w sobote na spacerze i pani zapytała się czy to Parson :D . Byłam w szoku, ale oczywiście pozytywnym.
PARSONRK Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 witam miłośników russellów (i milo of course) :lol:
Abi Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Hej, Ludek ty mnie nie strasz :wink: , moja Didi to naprawde grzeczna suczka i mam nadzieje, ze tak zostanie :D
asiunia Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 [quote name='PARSONRK']witam miłośników russellów (i milo of course) :lol:[/quote] Hej!! Witamy witamy :D Napisz cos wiecej o swoim terierku :D
Ludek Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 [quote name='PARSONRK']witam miłośników russellów (i milo of course) :lol:[/quote] Czy to Ty Aga?
Ludek Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 [quote name='Ludek'][quote name='PARSONRK']witam miłośników russellów (i milo of course) :lol:[/quote] Czy to Ty Aga?[/quote] Chyba jednak nie :fadein: . W jednym innych z wątków przeczytałam, że u Ciebie jest brat Milo. Który? Poproszę o zdjęcia szybciutko :D . Też będziecie próbowac swoich sił w agility?
asiunia Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Hej!! Swietnie ,ze coraz wiecej russellowcow jest na forum :D My jak narazie z agillity dalismy sobie spokoj-teraz 2-3 w tyg chodzimy na koniki :wink:
Ludek Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Jazda na koniach mnie tak średnio pociąga, choć Milo pewnie byłby zachwycony. Do dziś pamiętam zakwasy, ktore miałam przez dwa tygodnie po pierwszej lekcji.
PARSONRK Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Tak to ja -Aga :D , jak mały dalej psoci? :evil: Mi został tylko Klocuszek, bo kropek jedzie na Cypr (serio !!!). Inf dla pozostałych mam w tej chwili 4 parsony :suczkę Fanaberię Półdiable. psa Rednock EMIR Green Dog i dwa szczeniaki po nich (jeden idzie za tydzień) Faraona (pseud Klocuszek) i Funta (pseud Kropek). Moja hodowla to Mysia Zagłada- fajnie brzmi :lol:
PARSONRK Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Kolejna informacja. :D Z Fanaberią startuję w Agility, nawet z powodzeniem, z Emirem dopiero zaczynam.Miałam z nim zrobić wejście smoka w Laskach :evilbat: , ale nam zawody odwołali :cry:
PARSONRK Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 I jeszcze jedna - powinnam to w jednej zmieścić :lol: Mamy koniki za którymi russele chodzą w tereny itd. Więc Milo przy konikach jest nauczony chodzić (Ludek ) :lol:
Ludek Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 [quote name='PARSONRK']Tak to ja -Aga :D , jak mały dalej psoci? :evil:[/quote] Oj psoci, psoci. Do tego nie bardzo sie słucha więc jest trochę niewybiegany. Jak zobaczy interesującego pieska, albo piłkę, albo dziecko z piłką, to mogę go sobie wołać do usr.... śmierci :evil: . Zresztą to jest również problemem na agility. Musimy ćwiczyć cały czas na smyczy, bo czasem współćwiczący są bardziej interesujący niż przeszkody. Za to zapowiada się na super reproduktora :wink:. Żadnej suczce nie przepuści, nieważne czy ma cieczkę, zresztą wielu pieskom, też nie :lol: . A tak poważnie, to mam nadzieję, że mu to przejdzie z wiekiem, bo jest to trochę uciążliwe. [quote name='PARSONRK']Mi został tylko Klocuszek, bo kropek jedzie na Cypr (serio !!!).[/quote] Tylko, żeby mu tam za gorąco nie było :lol:. A jak to się stało, że aż na Cypr emigruje? [quote name='PARSONRK']Mamy koniki za którymi russele chodzą w tereny itd. Więc Milo przy konikach jest nauczony chodzić (Ludek )[/quote] Tylko ja na konikach nie nauczona :D . Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo kto wie czym by sie to skończyło. :lol:
PARSONRK Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Znajoma jedzie tam na stałe i bierze go ze sobą :lol: Już planujemy zakup okularów przeciwsłonecznych :lol:
PARSONRK Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Fajnie było. Było aż 13 parsonów. Emir był sam w klasie :lol: , ale nie wygrał rasy :( , bo facet stwierdził, że za bardzo mu przypomona gładkiego foxa. Ale ja się nie przejmuję - jego tatuś jest identyczny w budowie jak emir i ma czempiona. Teraz szukam kolejnych wystaw w niemczech i czechach. I walczymy dalej :lol: A wam jak poszło w legionowie (nowym dworze) ?
Ludek Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='PARSONRK']Fajnie było. Było aż 13 parsonów. Emir był sam w klasie :lol: , ale nie wygrał rasy :( , bo facet stwierdził, że za bardzo mu przypomona gładkiego foxa. Ale ja się nie przejmuję - jego tatuś jest identyczny w budowie jak emir i ma czempiona. Teraz szukam kolejnych wystaw w niemczech i czechach. I walczymy dalej :lol: A wam jak poszło w legionowie (nowym dworze) ?[/quote] To facet chyba nie widział gładkiego foxa. Na następnych wystawach będzie lepiej :D . A Nowy Dwór będzie w tą niedzielę. Jesteśmy bezkonkurencyjni :lol:. Zgłoszone są 3 Parsony, a w klasie jesteśmy sami. Ale trzymajcie kciuki za naszą prezentację. Milo, to wukan energii i mam nadzieję, że za długo nie będzie musiał stać w miejscu, a chodzenie na ringówce, to też nie jest jego mocna strona. No bo jaki to sens iść grzecznie przy Pani, nic nie wąchać, nie skakać, z żadnym pieskiem się nie przywitać. :hmmmm:
tanita Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='Ludek'][quote name='PARSONRK']Fajnie było. Było aż 13 parsonów. Emir był sam w klasie :lol: , ale nie wygrał rasy :( , bo facet stwierdził, że za bardzo mu przypomona gładkiego foxa. [/quote] To facet chyba nie widział gładkiego foxa. Na następnych wystawach będzie lepiej :D .[/quote] No wiesz [b]Ludek[/b] jak mojego foksa upracie nazywają jackiem russelem to i w drugą stronę też to działa :wink: :evilbat:
Ludek Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='tanita'] No wiesz [b]Ludek[/b] jak mojego foksa upracie nazywają jackiem russelem to i w drugą stronę też to działa :wink: :evilbat:[/quote] :ices_bla: Mam tylko nadzieję, że nie sędzia na wystawie :lol: .
PARSONRK Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Ludek trzymam kciuki. Na pewno weżmiecie wszystko :lol: .
Ludek Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='PARSONRK']Ludek trzymam kciuki. Na pewno weżmiecie wszystko :lol: .[/quote] Chyba, że Milo oleje sędziego :wink:. Na ostatnim treningu olał mnie dwa razy. Wziął podniósł łapę i normalnie nalał mi na spodnie :evil: .
PARSONRK Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Zaznaczył, że jesteś jego :D . Nie martw się Emir jak jest na wystawie to też często mnie olewa dosłownie. Nadmiar wrazeń, plus wielka samczość :P . Jeśli tylko nikogo nie ugryzie to będzie ok. Szczeniakom dużo pozwalają na ringu :lol: . Powiedz sędziemu, że to wasz pierwszy raz i będzie ok :fadein:
Ludek Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Z sędzią chyba nici porozumienia nie nawiążę, bo wygląda na to, że to obcokrajowiec, a ja z językami jestem na bakier :oops: .
Abi Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Hej, a ja mam takie pytanko :D Z uszami Didi dzieja sie dziwne rzeczy, najpierw uszki byly zalamane, potem zalamane na koncowkach (czyli nic pieknego), ale teraz to juz sie dopiero zamieszanie zrobilo :wink: - jedno ucho lezy jak nalezy a drugie stoi :o . Szczerze mowiac Didi raczej wystawiac nie zamierzam, ale w sumie jestem ciekawa czy takie zmiany to norma i czy tak zostanie czy moze znow sie zmieni.
Recommended Posts