wrona Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Na szkoleniu psy były doczepione do długiej 5 metrowej linki może to byłoby rozwiązanie, też bałabym się koło bloków puszczać luzem.:shake:
Russelka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ja żeby ją puścić muszę iść dość daleko od bloku... Tam spuszczam i wiooooo! Zabawa na całego :shake: Dzisiaj znowu weszła do dziury, ale nic nie było to szybko wyszła. Od wczoraj klikamy i idzie nam dość ciekawie :cool3: Umiemy już targetować :razz: Dzisiaj (wczoraj zresztą też) udało mi się ją odwołac od dobermana! Pobiegła do niego ja zagwizdałam- przybiegła jak burza i czekała na klik :evil_lol: Kilker może zdziałac cuda! PS- Odkryłam, że Sashka lubi skakać :) Położyłam jej dzisiaj drąg na ścieżce i skakała jak ta lala! Aż miło popatrzeć ;) Potem robiła za Adama Małysza na górkach "spadowych" (zbiegała i skakała w dal na jakieś 2 metry)... Ja to mam psa :evil_lol: Gratulacje dla psiaków! Ta sunia JRT już w młodzieży startuje? No no...
Ludek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PARSONRK napisał(a): Fotaski robiła Ludek, więc jak sie pojawi, to powkleja :cool3: No też robiłaś zdjęcia. Swoje wstepnie przejrzałam i rewelacyjne nie są. Na razie obrobilam jacki. Postaram się jutro wkleić. :)
PARSONRK Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ludek napisał(a):No też robiłaś zdjęcia. Swoje wstepnie przejrzałam i rewelacyjne nie są. Na razie obrobilam jacki. Postaram się jutro wkleić. :) Mi bateria padła - a foty robiłam nie swoimi aparatami - tylko dziewczyn :lol:
Ziomalka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Wielkie gratulacje dla superpsiaków z dogomanii.:laola: Szczególne gratki dla Szorstka i właścicieli- idziecie jak burza, nie nadążam z gratulacjami!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Russelka my też klikamy, targetowanie złapał w lot, a jak śmiesznie to wygląda, gdy pies dotyka nosem to co ja palcem.:laugh2_2: Muszę popracować nad targetowaniem łapą- jak będę miała więcej czasu. Na razie trzeba ćwiczyć do wystawy. Powoli, powoli i przyłazić na komendę sie nauczy( a nie jak mu się zachce). Pociesza mnie to ,że są gorsi np. przezabawnie wygląda potężny, wysportowany mężczyzna, którego ciągnie mały Yorkuś. :sweetCyb: :painting:
Ludek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PARSONRK napisał(a):Mi bateria padła - a foty robiłam nie swoimi aparatami - tylko dziewczyn :lol: No to niech szybciutko dają fotki, bo jak nie to :mad: . No dobra wstawiam jacki. Mam nadzieje, że dobrze opiszę. jeśli zauważycie błędy to poprosze o informacje. Gang-Staff MOVIE STAR Pies klasa młodzieży 1/1 King_Bassies_Sharley_Chaplin Pies posrednia 1/2 Sven_Paka_Wilkolaka Pies posrednia 2/2 Abrakadabra_Balao Suczka kl. młodzieży 1/1 Gentle Gabi of jacks paradise Suczka kl. Posrednia 1/2. Najlepsza Suka w rasie, Zw. Rasy I znów będą w zeby zagladać. O czym oni tak dyskutuja, a może Pani Sędzia znów zmieni decyzję:cool3: Uff, jednak nie :) Lucy Półdiable Suczki kl. otwarta 1/1 Ładne mam ząbki no nie? A tu Kropek ze skupieniem oglada co sie dzieje na ringu. To na razie tyle. Jak obrobię następne to wstawię :)
Russelka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Super :loveu: Śliczne jackusie nooooo! Kurcze my to chyba nic nie zwojujemy na wystawach :evil_lol: Trzeba już zacząć! Ktoś chętny do nauczenia nas co i jak? :razz: PS- Ludek, czekamy na nastepne :cool3: To już koniec jacków? Szkoda... Ale i tak wielkie dzięki!
Marmal Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Gralutalcje :klacz: :multi: :klacz: Ludek - a masz na zdjęciu Forsję? Chętnie bym ją zobaczyła. No i czekamy na zdjęcia parsonów.
Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Malcharek Maria napisał(a):Gralutalcje :klacz: :multi: :klacz: Ludek - a masz na zdjęciu Forsję? Chętnie bym ją zobaczyła. No i czekamy na zdjęcia parsonów. Kurcze niestety zdjecia Forsji wyszły fatalne :(. Pan nie chciał pozować :) Wrzuce dwa, ale szybko oglądaj bo niedługo usunę :lol: .
Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Znalazłam jeszcze dwa zdjęcia jacków :) Wybór zwycięzcy rasy :)
Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 No, a teraz czas na parsony :) Funt Mysia Zagłada. Zw. Rasy :) Medale rozdane:) Funt Mysia Zagłada 1 lokata. Ferwex Mysia Zagłada (Milo) 2 lokata. Psy klasa pośrednia. Zadowolony Funt Mysia Zagłada po zdobyciu Zw. Rasy :) Ferwex Mysia Zagłada (Milo). Ocena doskonała lokata 2. Tofi Półdiable kl. Mlodzieży 1 miejsce Toto Półdiable kl. młodzieży 2 miejsce Wszystko zostało w rodzinie:) Wybór najlepszego psa w rasie. Funt i Rednock Emir Green Dog. I to niestety koniec russelli. Jeszcze kilka zdjęć można obejrzeć w moim albumie. sA niestety albo gorzej jakości albo w zblizonych pozycja, to nie chciałam ich już tu wrzucać. Więcej zdjęć tutaj
Russelka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Śliczne foteczki :) Kiedy to ja będę wstawiać fotki z ringów... :shake: Narazie dam tylko link do fotki z norą: http://www.ukochana-gilda.webpark.pl/sasza12.jpg :cool3: Gratulacje ra jeszcze dla cudownych psiaków! I właścicieli :evil_lol:
asiunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Hej!! Zdjecia super:loveu:Gratuluje super wynikow:loveu:
zadziorny Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ludek napisał(a):To nie nora, a norzysko:lol: :lol: :lol: . Wiecej :crazyeye:. To czarna dziura :evil_lol: :cool3: :eviltong:
Ziomalka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 PIĘKNE SĄ PARSONY Z MYSIEJ ZAGŁADY!!! :eek2: :mdleje: :B-fly:
Marek z Gromem Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Dodatkowo musimy sie pochwalic nasz Gang-Staff FCI MOVIE STAR vel Szorstek zgarnal II miejsce na BIS-ie Juniorow fotosy wkrotce. :multi:
Ziomalka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 "ziomalka" napisał(a):Szczególne gratki dla Szorstka i właścicieli- idziecie jak burza, nie nadążam z gratulacjami!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Gratuluję raz jeszcze i czekamy na fotki. :B-fly: :B-fly: :B-fly:
Asta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Mam pytanie doWas... Czy znacie może jakieś forum o tematyce Jacków?
wrona Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jak nastroje przed wystawą w Katowicach, o której godzinie są oceniane JRT? Chwila prawdy sie zbliża. jak zachowają się psy dogomaniaków ???:helo:
PARSONRK Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Asta napisał(a):Mam pytanie doWas... Czy znacie może jakieś forum o tematyce Jacków? W języku polskim nie ma.
Asta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Słuchajcie... Ja załozyłam forum o jrt, ale nie wiem czy to wypali...:roll:
Recommended Posts