Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na szkoleniu psy były doczepione do długiej 5 metrowej linki może to byłoby rozwiązanie, też bałabym się koło bloków puszczać luzem.:shake:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja żeby ją puścić muszę iść dość daleko od bloku... Tam spuszczam i wiooooo! Zabawa na całego :shake: Dzisiaj znowu weszła do dziury, ale nic nie było to szybko wyszła. Od wczoraj klikamy i idzie nam dość ciekawie :cool3: Umiemy już targetować :razz: Dzisiaj (wczoraj zresztą też) udało mi się ją odwołac od dobermana! Pobiegła do niego ja zagwizdałam- przybiegła jak burza i czekała na klik :evil_lol: Kilker może zdziałac cuda!

PS- Odkryłam, że Sashka lubi skakać :) Położyłam jej dzisiaj drąg na ścieżce i skakała jak ta lala! Aż miło popatrzeć ;) Potem robiła za Adama Małysza na górkach "spadowych" (zbiegała i skakała w dal na jakieś 2 metry)... Ja to mam psa :evil_lol: Gratulacje dla psiaków! Ta sunia JRT już w młodzieży startuje? No no...

Posted

PARSONRK napisał(a):

Fotaski robiła Ludek, więc jak sie pojawi, to powkleja :cool3:

No też robiłaś zdjęcia. Swoje wstepnie przejrzałam i rewelacyjne nie są.
Na razie obrobilam jacki. Postaram się jutro wkleić. :)

Posted

Ludek napisał(a):
No też robiłaś zdjęcia. Swoje wstepnie przejrzałam i rewelacyjne nie są.
Na razie obrobilam jacki. Postaram się jutro wkleić. :)

Mi bateria padła - a foty robiłam nie swoimi aparatami - tylko dziewczyn :lol:

Posted

Wielkie gratulacje dla superpsiaków z dogomanii.:laola:
Szczególne gratki dla Szorstka i właścicieli- idziecie jak burza, nie nadążam z gratulacjami!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Russelka my też klikamy, targetowanie złapał w lot, a jak śmiesznie to wygląda, gdy pies dotyka nosem to co ja palcem.:laugh2_2: Muszę popracować nad targetowaniem łapą- jak będę miała więcej czasu. Na razie trzeba ćwiczyć do wystawy. Powoli, powoli i przyłazić na komendę sie nauczy( a nie jak mu się zachce). Pociesza mnie to ,że są gorsi np. przezabawnie wygląda potężny, wysportowany mężczyzna, którego ciągnie mały Yorkuś. :sweetCyb: :painting:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Mi bateria padła - a foty robiłam nie swoimi aparatami - tylko dziewczyn :lol:

No to niech szybciutko dają fotki, bo jak nie to :mad: .

No dobra wstawiam jacki. Mam nadzieje, że dobrze opiszę. jeśli zauważycie błędy to poprosze o informacje.

Gang-Staff MOVIE STAR Pies klasa młodzieży 1/1

King_Bassies_Sharley_Chaplin Pies posrednia 1/2

Sven_Paka_Wilkolaka Pies posrednia 2/2

Abrakadabra_Balao Suczka kl. młodzieży 1/1

Gentle Gabi of jacks paradise Suczka kl. Posrednia 1/2. Najlepsza Suka w rasie, Zw. Rasy

I znów będą w zeby zagladać.

O czym oni tak dyskutuja, a może Pani Sędzia znów zmieni decyzję:cool3:

Uff, jednak nie :)

Lucy Półdiable Suczki kl. otwarta 1/1

Ładne mam ząbki no nie?

A tu Kropek ze skupieniem oglada co sie dzieje na ringu.

To na razie tyle. Jak obrobię następne to wstawię :)

Posted

Super :loveu: Śliczne jackusie nooooo! Kurcze my to chyba nic nie zwojujemy na wystawach :evil_lol: Trzeba już zacząć! Ktoś chętny do nauczenia nas co i jak? :razz:

PS- Ludek, czekamy na nastepne :cool3: To już koniec jacków? Szkoda... Ale i tak wielkie dzięki!

Posted

Gralutalcje :klacz: :multi: :klacz: Ludek - a masz na zdjęciu Forsję? Chętnie bym ją zobaczyła. No i czekamy na zdjęcia parsonów.

Posted

Malcharek Maria napisał(a):
Gralutalcje :klacz: :multi: :klacz: Ludek - a masz na zdjęciu Forsję? Chętnie bym ją zobaczyła. No i czekamy na zdjęcia parsonów.

Kurcze niestety zdjecia Forsji wyszły fatalne :(. Pan nie chciał pozować :)
Wrzuce dwa, ale szybko oglądaj bo niedługo usunę :lol: .

Posted

No, a teraz czas na parsony :)

Funt Mysia Zagłada. Zw. Rasy :)

Medale rozdane:)

Funt Mysia Zagłada 1 lokata. Ferwex Mysia Zagłada (Milo) 2 lokata. Psy klasa pośrednia.

Zadowolony Funt Mysia Zagłada po zdobyciu Zw. Rasy :)

Ferwex Mysia Zagłada (Milo). Ocena doskonała lokata 2.

Tofi Półdiable kl. Mlodzieży 1 miejsce

Toto Półdiable kl. młodzieży 2 miejsce

Wszystko zostało w rodzinie:)

Wybór najlepszego psa w rasie. Funt i Rednock Emir Green Dog.

I to niestety koniec russelli.
Jeszcze kilka zdjęć można obejrzeć w moim albumie. sA niestety albo gorzej jakości albo w zblizonych pozycja, to nie chciałam ich już tu wrzucać.
Więcej zdjęć tutaj

Posted

"ziomalka" napisał(a):
Szczególne gratki dla Szorstka i właścicieli- idziecie jak burza, nie nadążam z gratulacjami!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Gratuluję raz jeszcze i czekamy na fotki. :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

Jak nastroje przed wystawą w Katowicach, o której godzinie są oceniane JRT? Chwila prawdy sie zbliża. jak zachowają się psy dogomaniaków ???:helo:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...