Ziomalka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Hej, Wrona! :lol: Ja też bardzo się cieszę ze spotkania.:multi: Niestety warunki na wystawach nie sa sprzyjające dla przyjaźni piesków, trzeba wymyślić coś innego. Ziomal po wystawie był tak padnięty, że spał równo 4 godziny, a teraz na wołanie : gdzie Max, chodzi i szuka, chociaż podejrzewam, że tak naprawdę to suczka ISMENA mu w pamięć zapadła.:evil_lol: Żaba w ogóle nie łyka zdjęć, może jutro co wstawię.:placz:
Ziomalka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Od dwóch dni próbuję wstawić zdjęcia i nic. Są gotowe, pięknie obrobione a wredna żaba ich nie chce- obraziła się, czy co? A tak poważnie może kto pomoże? Czy na http://www.imageshack.us/ jest limit zdjęć, bo mi nie chce załadować ani jednego zdjęcia? Po wciśnięciu "host it" niby ładuje, a efektem jest " nie można znaleźć strony".:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :mad:
PARSONRK Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Może załaduj do albumu - http://www.album.com.pl
Russelka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 A ja mam pytanko odnośnie szaty JRT... Otóż jak wiecie Sashka jest gładkowłosa. Od jakiegoś czasu rosna jej włosy na zadku :lol: Tata to nazywa "szarawary"... Dziwnie sterczą i wogóle- przed wystawą mamy to jakoś usunąć czy to nie obniża oceny? Takie pióra jej starczą :razz: Wygląda śmiesznie! Czekam na foteczki Ziomalka! A może zarejestruj się na www.fotosik.pl? 10 zdjęć za jednym razem :p Szybko Ci pójdzie :evil_lol:
Ludek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Russelka']A ja mam pytanko odnośnie szaty JRT... Otóż jak wiecie Sashka jest gładkowłosa. Od jakiegoś czasu rosna jej włosy na zadku :lol: Tata to nazywa "szarawary"... Dziwnie sterczą i wogóle- przed wystawą mamy to jakoś usunąć czy to nie obniża oceny? Takie pióra jej starczą :razz: Wygląda śmiesznie! Ja bym te włosy wytrymowała. Złap je palcami i pociagnij "z włosem" powinny wyjść bez problemu. Ziomalka na www.album.com.pl nie ma limitu. Ja tam mam już ok. 200 zdjęć. Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo dość długo sie otwiera. A jak patrzę na wyniki, to sędzia surowy. Faktycznie niewiele jest ocen doskonałych.
Ludek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 A ktoś wybiera się do Łodzi w maju albo do NDM w kwietniu?
PARSONRK Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ludek napisał(a):A ktoś wybiera się do Łodzi w maju albo do NDM w kwietniu? Daleko, oj daleko... :eviltong: Zostawiamy to wam;) Ps oglądajcie Pysia - już leci !
Ludek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PARSONRK napisał(a):Daleko, oj daleko... :eviltong: Zostawiamy to wam;) Ps oglądajcie Pysia - już leci ! Widziałam, ale chyba tylko był urywek. Kropek leżał k. ławki. "Asta" napisał(a):Ja wybieram się do Łodzi i moja sisi chyba też To bedziemy miały okazję się poznać :).
Ludek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Ludek']Widziałam, ale chyba tylko był urywek. Kropek leżał k. ławki. To bedziemy miały okazję się poznać :). Ziomalka i gdzie te zdjęcia.
Ziomalka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Och, nie wiem.:placz: To jest problem z łączem internetowym. Na żadnym serwerze zdjęcia nie wchodzą, a dzisiaj w ogóle nie mam internetu w domu. :cool3: Albo dostawca internetu to zmieni albo ja go zmienię.:mad: Cierpliwości.
Ludek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Spróbuj wysłac mi emailem, to wstawię. Mój adres to [email protected]
Ziomalka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 NOOOOOOOOOO! NARESZCIE!!! UCZTA DLA OKA!!!! Musiałam skorzystać z innego komputera i łącza itp.:lol: :lol: :lol: ZACZYNAMY Zdobywca rasy
Ludek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ziomalka super zdjęcia :multi: . Rimmel na pysku ma wypisane, że on tu jest Panem i władcą:lol: . A jakieś Parsonki udało Ci się może ufocić?
Ziomalka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A teraz PARSONY To by było na tyle. Miłego oglądania.:crazyeye: :lol: :crazyeye:
Ludek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ziomalka napisał(a):A teraz PARSONY :buzi: A jaka czerwona wykladzina tam była. Daje po oczach:lol: .
Ziomalka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :buzi: to się mojemu mężowi należy, on był fotografem, ja tylko potem musiałam to obrobić i piękno piesków wydobyć.:evil_lol: A wykładzina nie tylko dawała po oczach , ale i po nosie- pieski do gleby przyciągała.:angryy:
wrona Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ziomale, dzięki dzięki, :Rose: tym sposobem nasze psy przechodza do historii,:Dog_run: może za sto lat jakiś miłośnik JRT pooglada i pomyśli to były terriery tylko pomarzyć.:shake: Widze, ze Max musi zwiększyć masę i zamówiłam mu suplementy żeby kościec się wzmocnił,:drinking: bo zaczyna dużo biegać. Za dwa tygodni chyba zapiszemy się na kurs psa tropiącego. :bluepaw: A jakie są wymagania żeby wystawiać psa w klasie użytkowej, bo ja zielona jestem.:jumpie: Podziękowania dla męża. Jedziecie na wystawę do Opola?
Ziomalka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 "wrona' napisał(a):Jedziecie na wystawę do Opola? Spróbujemy!:lol: Niemca nie będzie (oby), Max podobno też się nie wybiera to może Ziomalisko ma jakąś szansę.:eviltong: Szkoda by było zaprzepaścić tak pięknie rozpoczętą karierę.:diabloti:
Recommended Posts