Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']ale szybka jesteś ! DZIĘKUJĘ[/quote] Nie ma za co :) Sama często proszę o stawki i wiem jakie to ważne :) Quote
panienkabubu Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dzisiaj moja Nufka (NOVINKA Rojber FCI, Boston Terrier) [U]debiutowała[/U] zupełnie jak moja Frania rok temu w Nitrze w klasie baby. Wprawdzie w klasie byla sama (tak jak Frania rok temu :evil_lol:) i dostała ocenę [B]wybitnie obiecującą 1[/B], jednak zostałyśmy na finały. I tak po ciężkich przeżyciach stresowo-sędzinowych (jak oni czasem potrafią człowiekowi zagrać na psychice :evil_lol:) wywalczyła, zupełnie jak rok temu moja Frania........ [B][SIZE=7][COLOR=red]BIS BABY![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Historia lubi się powtarzać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Frania startowała w pośredniej i wróciła z r.CACem :loveu: Quote
Magi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hallo Jagoodka, jestes wspaniala,dzieki za stawke Pomeranianow:multi: Magi Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Dzisiaj moja Nufka (NOVINKA Rojber FCI, Boston Terrier) [U]debiutowała[/U] zupełnie jak moja Frania rok temu w Nitrze w klasie baby. Wprawdzie w klasie byla sama (tak jak Frania rok temu :evil_lol:) i dostała ocenę [B]wybitnie obiecującą 1[/B], jednak zostałyśmy na finały. I tak po ciężkich przeżyciach stresowo-sędzinowych (jak oni czasem potrafią człowiekowi zagrać na psychice :evil_lol:) wywalczyła, zupełnie jak rok temu moja Frania........ [B][SIZE=7][COLOR=red]BIS BABY![/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Historia lubi się powtarzać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Frania startowała w pośredniej i wróciła z r.CACem :loveu:[/quote] No super!!! Tylko gratulować :)) Więc gratulacje wielkgachne !!! Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Magi']Hallo Jagoodka, jestes wspaniala,dzieki za stawke Pomeranianow:multi: Magi[/quote] Eeee tam, bo się aż zaczerwieniłam... Nic wielkiego :) Quote
Kasia&Asti Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [B]Jagoodka[/B], a mogę mieć prośbe, o pdoanie stawki seterów szkockich??? Będę bardzo wdzięczna...:loveu: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [B]Jagoodka[/B] - dziękujemy!:loveu: Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Kasia&Asti'][B]Jagoodka[/B], a mogę mieć prośbe, o pdoanie stawki seterów szkockich??? Będę bardzo wdzięczna...:loveu:[/quote] Pewnie, że możesz :) SETER SZKOCKI [B]PSY[/B] [U]młodzieży[/U] Bady z Jastrabieho Lesa [U]pośrednia[/U] Back z Tomanikovych Vrskov [U]użytkowa[/U] Archer Acon Ares Samarkan Atrei z Tomanikovskych Vrskov Nio z Jehlince [U]championów[/U] Oris z Holubicke Strane [B]SUKI[/B] [U]baby[/U] Clodie z Tomanikovych Vrskov [U]szczeniat[/U] Primera Manon Lescaut Kaladan [U]pośrednia[/U] Breezy Swan Ares Samarkan [U]użytkowa[/U] Quina z Holubicke Strane [U]championów[/U] Luisa z Holubicke Strane Quote
Kasia&Asti Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Super!!!! Dziękuje Ci bardzo, bardzo!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Kasia&Asti']Super!!!! Dziękuje Ci bardzo, bardzo!!!!:loveu::loveu::loveu:[/quote] Nie ma za co :) Polecam się na przyszłość Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 czy można prosić o stawkę szpiców wilczych :p Quote
Jagoodka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Maks i Spark']czy można prosić o stawkę szpiców wilczych :p[/quote] Można :) [B]PSY[/B] [U]młodzież[/U]y Atila pod Kojsovou Hol'ou [U]otwarta[/U] Benjamin Adelit Caesar del Monte Gragnone [B]SUKI[/B] [U]otwarta[/U] Bessy Adelit [U]championów[/U] Beauty vom Scharfenstein Grace Sumbarsky Pramen Quote
Błyskotka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dziękuję za stawkę i gratulacje za kolejne zwycięstwa :multi::multi::multi::multi:. Quote
Light of Shin-Ra Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Moja grzywka I'M SO PRETTY Pastoral w Nitrze V2 res. CAC. Pierwszy raz byłam za granicą. Bardzo przyjemna wystawa. Ogromne podziękowania dla Kareniny za zorganizowanie wyjazdu i dla jej mężą a bezpieczne dowiezienie tam i z powrotem. :loveu: Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Gratulcje:multi::multi::multi: ...a będa jakies fotki z wystawy? Quote
maga18 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='panienkabubu']Dzisiaj moja Nufka (NOVINKA Rojber FCI, Boston Terrier) [U]debiutowała[/U] zupełnie jak moja Frania rok temu w Nitrze w klasie baby. Wprawdzie w klasie byla sama (tak jak Frania rok temu :evil_lol:) i dostała ocenę [B]wybitnie obiecującą 1[/B], jednak zostałyśmy na finały. I tak po ciężkich przeżyciach stresowo-sędzinowych (jak oni czasem potrafią człowiekowi zagrać na psychice :evil_lol:) wywalczyła, zupełnie jak rok temu moja Frania........ [B][SIZE=7][COLOR=red]BIS BABY![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Historia lubi się powtarzać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Frania startowała w pośredniej i wróciła z r.CACem :loveu:[/QUOTE] Gratuluje!!!! :laola: Super wynik i oby tak co roku ;) ;) ;) Quote
McDzik Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Mój Arni wygrał klasę młodzieży,będąc jedynym psem z Polski wśród spanieli tybetańskich i budząc wielkie zainteesowanie wśród swojej czesko-słowackiej konkurencji, wrócił do domku z dobytkiem [COLOR=red][B]V1, CAJC :loveu: [/B][/COLOR][COLOR=black]zdobywając "duzy" wniosek na Mlodzieżowego Championa Słowacji, brakuje nam jeszcze tylko jednego "małego" :multi: Wielki sukces Arniuńka, jestem z niego bardzo dumna :loveu: A poza tym ranga polskich ST zaczyna rosnąć w oczach czeskich i słowackich hodowców i to także cieszy :loveu:[/COLOR] Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Super wyniki :lol::lol: gratulujemy :multi::multi: Quote
panienkabubu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='maga18']Gratuluje!!!! :laola: Super wynik i oby tak co roku ;) ;) ;)[/quote] Madzia..... wiesz, że to też pokrótce dzięki Tobie !!! :loveu::loveu::loveu: DZIĘKI!!!!! :loveu::loveu::loveu: Za rok nie będę mieć żadnego BABY :shake: :evil_lol: Quote
pierozek_monika Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Gratuluję wyników z Nitry dogomaniakom, my skromnie - przywieźliśmy złoto i CAC - jeszcze jeden wnioseczek w przyszłym sezonie, i championat SK zakończony :p Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 po co ta skromność :cool3:, super wynik :lol::lol::lol: Quote
pierozek_monika Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 skromnie, bo apetyt był na więcej :lol::lol::lol: Quote
Kaladan Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Wyniki gordonów: [B]PSY[/B] [U]młodzieży[/U] Bady z Jastrabieho Lesa - zdyskwalifikowany [U]pośrednia[/U] Back z Tomanikovych Vrskov - bardzo dobra 1 [U]użytkowa[/U] Archer Acon Ares Samarkan - bardzo dobra 3 Atrei z Tomanikovskych Vrskov - bardzo dobra 1 Nio z Jehlince - bardzo dobra 2 [U]championów[/U] Oris z Holubicke Strane - doskonała 1, CAC, CACIB [B]SUKI[/B] [U]baby[/U] Clodie z Tomanikovych Vrskov - wybitnie obiecująca 1 [U]szczeniat[/U] Primera Manon Lescaut Kaladan - wybitnie obiecująca 1 [U]pośrednia[/U] Breezy Swan Ares Samarkan doskonała 1 [U]użytkowa[/U] Quina z Holubicke Strane - doskonała 1, CAC, CACIB, BOB [U]championów[/U] Luisa z Holubicke Strane - doskonała 1, CAC, res. CACIB Quina zdobywając CACIB zakończyła Interchampionat. Quote
Sensuel Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Witam serdecznie wszystkich dogomaniaków :grins: długo Was podczytywałam i w końcu postanowiłam się zarejestrować. Gratuluję wszystkim sukcesów zarówno tych większych jak i mniejszych. :-D Chciałabym skromnie prosić :oops: o napisanie stawki [B]chihuahua krótkowłosych[/B], a pełni szczęśliwa bym była gdybym mogła prosić również o długowłose. z góry dziękuję. :Rose: Quote
Recommended Posts