Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na "genialny" pomysl wpadl kontrwywiad angilelski:mad: .Pragna duza liczbe owczarkow niemieckich wyrzucic na spadochronach nad terytorium Afganistanu.Kazdy pies bedzie mial umocowany na glowie specjalne szpiegowskie kamery umozliwiajace na zywo penetrowac teren zajety przez Taliban.Mozemy sobie wyobrazic co stanie sie z tymi zywymi istotami:placz:

Posted

:crazyeye:No nie poważni.!
Może weźmy tego 'geniusza' wyrzućmy go ze spadochronem założmy mu kamere i niech szpieguje wraz ze swoimi ślepym 'narodem'.
Mam tylko nadzieje, ze to jest plan, który planem pozostanie i nic więcej.

To chore. Ludzie są chorzy.

Posted

Myślałam,że niewiele jest mnie w stanie zadziwić...a tu proszę taki pomysł..
Normalny człowiek tego by nie wymyslił,tylko jakieś skrzyzowanie psychola z debilem..Trzeba by tego geniusza hospitalizowac na psychiatrii i to w trybie pilnym...
Nie moge mysleć spokojnie,co sie stanie z tymi psami...Mam nadzieję,że to tylko głupi plan,który pozostanie planem..

Posted

Amerykanie by zrzucili psy nie z kamera ,ale ze sada:angryy:

Byla petycja do podpisania,przeciw planowaniu tej haniebnej akcji,ale niestety ja skasowalam:oops:

Posted

jestem czlonkiem org w Niemczech ,i dostaje codziennie e-maile z informacjami z calego swiata ,w wiekszosci z petycjami.Musialabym codziennie podawac wam informacje ,ale moze nie kazdego by interesowwalo.

Posted

Podczas tych operacji psy narażone będą na bardzo duże niebezpieczeństwo. Nigdy nie wiadomo, co czai się za rogiem. Nie chcemy, by psy ginęły, ale skoro mamy ryzykować życie psa lub człowieka, wybór jest oczywisty - powiedział członek SAS.

Posted

jasne. Szkoda ich bardzo. Może niech przestaną walczyć? Ja bym na dzień dobry wywaliła tego ich szefa z samolotu...ciekawe jak przywitali by go terroryści:diabloti:

P.S. Make love, not war!:cool3:

Posted

Dlaczego ludzie wciągają w swój konflikt zwierzęta, które przecież nie mają z tym nic wspólnego. Przecież to człowiek sam sobie zgotował taki los, więc dlateczego mają cierpieć zwierzęta.? Kolejny dowód na to, że człowiek(jako rasa) sam na Ziemi by nie przeżył .. Wykorzystujemy innych, ale czy sami dajemy coś od siebie? No właśnie ..

Posted

xxxx52 napisał(a):
jestem czlonkiem org w Niemczech ,i dostaje codziennie e-maile z informacjami z calego swiata ,w wiekszosci z petycjami.Musialabym codziennie podawac wam informacje ,ale moze nie kazdego by interesowwalo.

Nie no, co Ty. Podawaj!
Kazdego na pewno zainteresuja maile z organizacji w Niemczech.:cool3: