xxxx52 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Na "genialny" pomysl wpadl kontrwywiad angilelski:mad: .Pragna duza liczbe owczarkow niemieckich wyrzucic na spadochronach nad terytorium Afganistanu.Kazdy pies bedzie mial umocowany na glowie specjalne szpiegowskie kamery umozliwiajace na zywo penetrowac teren zajety przez Taliban.Mozemy sobie wyobrazic co stanie sie z tymi zywymi istotami:placz: Quote
Martens Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Po raz kolejny zwierzęta zostana potraktowane jak przedmioty w imię ludzkiej nieudolności w rozwiązwywaniu konfliktów... Quote
Lolan Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :crazyeye:No nie poważni.! Może weźmy tego 'geniusza' wyrzućmy go ze spadochronem założmy mu kamere i niech szpieguje wraz ze swoimi ślepym 'narodem'. Mam tylko nadzieje, ze to jest plan, który planem pozostanie i nic więcej. To chore. Ludzie są chorzy. Quote
Evelin Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Myślałam,że niewiele jest mnie w stanie zadziwić...a tu proszę taki pomysł.. Normalny człowiek tego by nie wymyslił,tylko jakieś skrzyzowanie psychola z debilem..Trzeba by tego geniusza hospitalizowac na psychiatrii i to w trybie pilnym... Nie moge mysleć spokojnie,co sie stanie z tymi psami...Mam nadzieję,że to tylko głupi plan,który pozostanie planem.. Quote
Patisa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Anglicy? wow... Amerykanie przynajmniej jeżeli już by coś zrzucali to sondę :lol: Quote
xxxx52 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Amerykanie by zrzucili psy nie z kamera ,ale ze sada:angryy: Byla petycja do podpisania,przeciw planowaniu tej haniebnej akcji,ale niestety ja skasowalam:oops: Quote
xxxx52 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 jestem czlonkiem org w Niemczech ,i dostaje codziennie e-maile z informacjami z calego swiata ,w wiekszosci z petycjami.Musialabym codziennie podawac wam informacje ,ale moze nie kazdego by interesowwalo. Quote
ptysiaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Podczas tych operacji psy narażone będą na bardzo duże niebezpieczeństwo. Nigdy nie wiadomo, co czai się za rogiem. Nie chcemy, by psy ginęły, ale skoro mamy ryzykować życie psa lub człowieka, wybór jest oczywisty - powiedział członek SAS. Quote
Patisa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jasne. Szkoda ich bardzo. Może niech przestaną walczyć? Ja bym na dzień dobry wywaliła tego ich szefa z samolotu...ciekawe jak przywitali by go terroryści:diabloti: P.S. Make love, not war!:cool3: Quote
Aga & Amber Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jest gdzies do podpisania protest? :angryy: Quote
furciaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Czy Ci ludzie kompletnie powariowali:crazyeye::angryy::angryy::shake: Quote
Lolan Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dlaczego ludzie wciągają w swój konflikt zwierzęta, które przecież nie mają z tym nic wspólnego. Przecież to człowiek sam sobie zgotował taki los, więc dlateczego mają cierpieć zwierzęta.? Kolejny dowód na to, że człowiek(jako rasa) sam na Ziemi by nie przeżył .. Wykorzystujemy innych, ale czy sami dajemy coś od siebie? No właśnie .. Quote
xxxx52 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Aga@ Amber-przykro ,ale podpisalam protest wyslalam i skasowalam:oops: Quote
furciaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Poszukam petycji w tej sprawie.... znajde to wkleje;) Nie musialam szukac...dostalam na maila :) http://www.thepetitionsite.com/1/stop-sending-helpless-german-shepherd-dogs-to-take-on-taliban Quote
Lolan Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ooo super, już podpisuje i wysyłam.! Zagraniczna, znaczy, że duże szanse, więcej ludzi, dużo ludzi :diabloti: Quote
ptysiaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Podrzucę, może jeszcze ktoś się podpisze. Quote
ptysiaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Patisa']Gdzie ta petycja? W poście 15. xxxx52 może dołącz petycję do pierwszego posta? Quote
PATIszon Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 xxxx52 napisał(a):jestem czlonkiem org w Niemczech ,i dostaje codziennie e-maile z informacjami z calego swiata ,w wiekszosci z petycjami.Musialabym codziennie podawac wam informacje ,ale moze nie kazdego by interesowwalo. Nie no, co Ty. Podawaj! Kazdego na pewno zainteresuja maile z organizacji w Niemczech.:cool3: Quote
egonek5 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 nie widziałam tego tematu na forum owczarków wiec go tam przeniose ..... Quote
Lunatico Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Matko święta! Co to w ogóle za pomysł!? :crazyeye: Chore, po prostu chore... :shake: Petycja już podpisałam. Mam nadzieję, że coś da... Quote
Recommended Posts