aneta...i..bouvier Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [SIZE=3]szukam psich modeli na warsztaty gromerskie w warszawie rasy pudel,sznaucer,terier,West, shitzu i inne .....moze ktos ma znajomych ktorzy by chcieli dac pieska i za darmo miec zrobionego [/SIZE][URL="http://www.groomingworkshop.kylos.pl/"]www.groomingworkshop.kylos.pl[/URL] Quote
PATIszon Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 A jak to ma wygladac? Bede z psem czy mam go sprzedac na caly dzien i juz? Quote
*hania Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Podpinam sie pod prośbę ;) Tu jest stronka warsztatów: [URL="http://www.groomingworkshop.kylos.pl"]www.groomingworkshop.kylos.pl[/URL] Będą się one odbywały w październiku i listopadzie. Tych którzy mogą pożyczyć nam swoje psy w czasie warsztatów prosimy o PW ;) Quote
PATIszon Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ech to chyba za bardzo pro jak dla nas....;) Quote
aneta...i..bouvier Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 :roll:hmmmmmmmmmmmm niom dokladnie prosimy o rozwiniecie mysli hehehhe Quote
*hania Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Witam :) właśnie dowiedziałam się, że łaściciele którzy zgodzą sie na użyczanie swoich psów na wrsztaty bedą mogli miec na oku swoich pupili podczas strzyżenia. To tak w ramach ostatnich posów o rzekomym biciu psów przez WSZYSTKICH groomerów :roll: Quote
puli Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='*hania']Witam :) właśnie dowiedziałam się, że łaściciele którzy zgodzą sie na użyczanie swoich psów na wrsztaty bedą mogli miec na oku swoich pupili podczas strzyżenia. To tak w ramach ostatnich posów o rzekomym biciu psów przez WSZYSTKICH groomerów :roll: [/quote] I jak to tak? Będa sie mogli przygladac i uczyć za darmo? :evil_lol: Czy raczej pilnowac żeby nikt im psa nie udusił? ;) Bo napisano wyraźnie: [SIZE=2][B]"Nie zapomnij zabrać obroży zaciskowej......" [/B][/SIZE] Quote
PATIszon Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Inaczej mowiac za droga impreza, zeby ot tak sobie przyjechac i popatrzezc, zwlaszcza, ze mam tylko jednego pudla, ktorego sobie czasem przystrzyge niewystawowo. Poza tym nie mam sprzetu (oprocz Mosera1245), a tam stoi: [quote] [B][B]Każdy Uczestnik przywozi własny sprzęt, jak maszynka, nożyczki, degażówki, szczotki, grzebienie, nożyki trymerskie, itp[/B][/B] [/quote] W sumie milo by bylo sie czegos douczyc, ale chyba innym razem.;) Quote
PATIszon Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='puli'] [SIZE=2][B]"Nie zapomnij zabrać obroży zaciskowej......" [/B][/SIZE][/quote] O i zaciskowej tyz nie mam :niewiem: Quote
aneta...i..bouvier Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='puli']I jak to tak? Będa sie mogli przygladac i uczyć za darmo? :evil_lol:[B]......" [/B][/quote] jezdzac obok kierowcy nie stanie sie nikt kierowca.......... [quote name='puli']Czy raczej pilnowac żeby nikt im psa nie udusił? ;) Bo napisano wyraźnie: [SIZE=2][B]"Nie zapomnij zabrać obroży zaciskowej......" [/B][/SIZE][/quote] nie no tak kazdy groomer o niczym innym nie mysli tylko jak udusic swojego klienta :razz::evil_lol: Quote
PATIszon Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 A jakbym sie zdecydowala Wam Pudlowa pozyczyc to na jeden dzien rozumiem, bo co wiecej mozna zrobic z malym pudlem? I bede mogla patrzec jak mi ja robicie na [COLOR=lemonchiffon]u[/COLOR]Bostwo? :loveu: Quote
puli Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='aneta...i..bouvier']jezdzac obok kierowcy nie stanie sie nikt kierowca..........[/QUOTE] Wygląda na to że jest taka mozliwość ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10431252&postcount=44[/url] [QUOTE] nie no tak kazdy groomer o niczym innym nie mysli tylko jak udusic swojego klienta :razz::evil_lol:[/quote] Kazdy to nie..... ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102052&page=4[/url] Quote
*hania Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='*hania']Witam :) właśnie dowiedziałam się, że łaściciele którzy zgodzą sie na użyczanie swoich psów na wrsztaty bedą mogli miec na oku swoich pupili podczas strzyżenia. To tak w ramach ostatnich posów o rzekomym biciu psów przez WSZYSTKICH groomerów :roll:[/quote] [CENTER][B][COLOR=red]SPROSTOWANIE[/COLOR][/B][/CENTER] "właściciel wyporzyczonego psa może sobie iść za ścianę do barku albo 50 metrów dalej do centrum handlowego. Na sali będą tylko warsztatowcy z psami lub lalkami i drzwi będą na klucz ogromny zamknięte :)) aby nikt nie przeszkadzał." Quote
PATIszon Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='*hania'][CENTER][B][COLOR=red]SPROSTOWANIE[/COLOR][/B][/CENTER] "właściciel wyporzyczonego psa może sobie iść za ścianę do barku albo 50 metrów dalej do centrum handlowego. Na sali będą tylko warsztatowcy z psami lub lalkami i drzwi będą na klucz ogromny zamknięte :)) aby nikt nie przeszkadzał."[/quote] A to na drzewo :eviltong: Nie dam Pudlowej! ;) Quote
Zofia.Sasza Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A collie nie chcecie? To byłoby dopiero wyzwanie... Quote
CarmelChoco Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Szkoda,że my nie z Wa-wki:roll:Podusnęlibyśmy naszego gumisia na obstrzyżyny:evil_lol: Quote
ROOFI Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wydaje mi się,że uczestnik warsztatów powinien przyjechać z własnym modelem. Mistrzowie-Groomerzy prezetujący swoje umiejętności bez własnych modeli? Quote
*hania Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Roofi a jak ja mam przywieść 6 psów pociagiem z Poznania ??? Mistrzowie groomerzy mają swoje modele. Uczestnicy warsztatów też musza przywieść/ zorganizować swoje. Quote
Oluna Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='ROOFI']Mistrzowie-Groomerzy prezetujący swoje umiejętności bez własnych modeli?[/quote] To nie konkurs, a warsztaty. Czyli doskonalenie swoich umiejętności pod okiem mistrzów, wymienianie się doświadczeniami itd. psy są dla uczestników a nie dla tych pod okiem których będzie się pracowało podczas warsztatów. Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [B][I]Osoba pożyczająca psa na warsztaty ma zapłacić za pobyt tam?w sensie te 600zl?[/I][/B] Quote
PATIszon Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Osoba pożyczająca psa na warsztaty ma zapłacić za pobyt tam?w sensie te 600zl?[/I][/B][/quote] Chyba zartujesz....:roll: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='PATIszon']Chyba zartujesz....:roll:[/quote] [B][I]pierwsze co pomyslałam czytając to co jest tam napisane...[/I][/B] Quote
aneta...i..bouvier Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 wiecie co ja generalnie nie zebym sie czepiala ale szukacie dziury w calym jezeli macie ochote chec i mozliwosci to prosze o udostepnienie pieska a napewno mu sie krzywda nie stanie nie widze nic dziwnego w tym ze na warsztatach beda tylko ludzie ktorzy opalcili te warsztaty i pokazy za darmo dzis nawet ksiadz sie nie pomodli....;)......nikt nikogo nie przymusza do udostepniania psa Quote
kaskaSz Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ja bym Fusisława dała, ale to nie 100% west, a poza tym za daleko :placz: Może by mi w końcu ktoś goporządnie zrobił :cool3: Quote
Recommended Posts