Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Ojej, Aniu a kto zaadoptował Miłkę?

Symatyczna rodzinka z Komorowa pod Wraszawą.
Od razu zakochali się w Miłce - Foce (bo tak ma w książeczce).

Pani się tylko bała czy jest córka nie będzie miała alergii bo podobno czasami ma ale tylko na jednego konkretnego psiaka.
Po całej nocy i dzisiejszym dniu nic się nie objawiało więc trzymajcie kciuki żeby było tak dalej.

Posted

To muszę ogłoszenia pozdejmować, ostatnio na Allegro dałam wyróżnione i miała 2 obserwatorów, może to ktoś z tych osób? Zresztą, nieważne. Byle się układało.:multi:

Posted

tomcug napisał(a):
To muszę ogłoszenia pozdejmować, ostatnio na Allegro dałam wyróżnione i miała 2 obserwatorów, może to ktoś z tych osób? Zresztą, nieważne. Byle się układało.:multi:

Tomcug nie zdjemuj tylko podmien zdjęcia i opis bo nadal szukamy domów dla pozostałych chłopaczków.

Pilnie szukamy transportu na trasie Warszawa-Wrocław dla pozostałych maluszków (tych z innego miotu) tu ich wątek

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117111

Posted

Niestety ze względów transportowych musieliśmy zmienić termin dostawy Agata do nowego domu i Agat trafił tam.....wczoraj.:multi:

Obie rodziny super - Miłka i Agat mieszkają w bliźniaku gdzie jedna połowa należy do Agata a druga do Milki. Pomiędzy ogrodzeniem jest furtka która praktycznie cały czas jest otwarta więc prawie cały czas będą się widywali.
Agat na początku był bardzo nieśmiały ale jak zobaczył Miłkę to się rozkręcił. Pogonili koty - podobno Miłka tego nie robiła ale jak pojawił się Agat to Miłka pokazała :diabloti:.

Miłka została Miłką a Agat Braciakiem.

Posted

tomcug napisał(a):
Który z tych piesków znalazł domek? Jesteście w stanie rozróżnic? Bo chciałam pozdejmować ogłoszenia.

Tego nazwałam roboczo Aron.

A więc Aron znalazł dom.
Co do drugiego psiaka to jest problem bo dorosła córka tej Pani powiedziała że ona sobie go zostawia i jest jej i że go nie odda.
Jak przyjechaliśy po Arona to szybko schowała tego drugiego.
P.Joanna chce zabrać im wszystkie psiaki ale w takiej sytuacjie nie wiem czy jest sens z nimi walczyć.
Jak się okaże że jest domek dla tego drugiego a oni nam go nie wydazą to będzie nie ładnie.
Więc sama nie wiem co mamy robić:shake:

Posted

No to teraz nie wiem, co mam robić, ale chyba trzeba ogłoszenia pozdejmować. Ania ma rację, jak ktoś zainteresowany będzie dzwonił to będzie niepoważne tłumaczenie, że pies jest, ale tak naprawdę go nie ma. :shake: