anouk92 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 tomcug napisał(a):Ojej, Aniu a kto zaadoptował Miłkę? Symatyczna rodzinka z Komorowa pod Wraszawą. Od razu zakochali się w Miłce - Foce (bo tak ma w książeczce). Pani się tylko bała czy jest córka nie będzie miała alergii bo podobno czasami ma ale tylko na jednego konkretnego psiaka. Po całej nocy i dzisiejszym dniu nic się nie objawiało więc trzymajcie kciuki żeby było tak dalej. Quote
tomcug Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To muszę ogłoszenia pozdejmować, ostatnio na Allegro dałam wyróżnione i miała 2 obserwatorów, może to ktoś z tych osób? Zresztą, nieważne. Byle się układało.:multi: Quote
anouk92 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 tomcug napisał(a):To muszę ogłoszenia pozdejmować, ostatnio na Allegro dałam wyróżnione i miała 2 obserwatorów, może to ktoś z tych osób? Zresztą, nieważne. Byle się układało.:multi: Tomcug nie zdjemuj tylko podmien zdjęcia i opis bo nadal szukamy domów dla pozostałych chłopaczków. Pilnie szukamy transportu na trasie Warszawa-Wrocław dla pozostałych maluszków (tych z innego miotu) tu ich wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117111 Quote
tomcug Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Teraz czas , żeby chłopaki poszły do domku. Quote
anouk92 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 tomcug napisał(a):Teraz czas , żeby chłopaki poszły do domku. W środę trzymajcie kciuki za jednego;) Quote
Zmysł Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 anouk92 napisał(a):W środę trzymajcie kciuki za jednego;) nie ma sprawy;) Quote
anouk92 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Niestety ze względów transportowych musieliśmy zmienić termin dostawy Agata do nowego domu i Agat trafił tam.....wczoraj.:multi: Obie rodziny super - Miłka i Agat mieszkają w bliźniaku gdzie jedna połowa należy do Agata a druga do Milki. Pomiędzy ogrodzeniem jest furtka która praktycznie cały czas jest otwarta więc prawie cały czas będą się widywali. Agat na początku był bardzo nieśmiały ale jak zobaczył Miłkę to się rozkręcił. Pogonili koty - podobno Miłka tego nie robiła ale jak pojawił się Agat to Miłka pokazała :diabloti:. Miłka została Miłką a Agat Braciakiem. Quote
Zmysł Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 To się wspaniale czyta:multi: Od razu lepszy humor na cały dzień Quote
tomcug Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Teraz mam dylemat - który to Agat? Ja ogłaszałam na Allegro jako Aron i Maksio i nie wiem, który został adoptowany. Quote
tomcug Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Który z tych piesków znalazł domek? Jesteście w stanie rozróżnic? Bo chciałam pozdejmować ogłoszenia. Tego nazwałam roboczo Aron. A to Maksio. Quote
anouk92 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tomcug napisał(a):Który z tych piesków znalazł domek? Jesteście w stanie rozróżnic? Bo chciałam pozdejmować ogłoszenia. Tego nazwałam roboczo Aron. A więc Aron znalazł dom. Co do drugiego psiaka to jest problem bo dorosła córka tej Pani powiedziała że ona sobie go zostawia i jest jej i że go nie odda. Jak przyjechaliśy po Arona to szybko schowała tego drugiego. P.Joanna chce zabrać im wszystkie psiaki ale w takiej sytuacjie nie wiem czy jest sens z nimi walczyć. Jak się okaże że jest domek dla tego drugiego a oni nam go nie wydazą to będzie nie ładnie. Więc sama nie wiem co mamy robić:shake: Quote
Zmysł Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Trudna sprawa. Jak szybko go nie zabierzemy, to później szanse na adopcję bardzo małe Quote
tomcug Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No to teraz nie wiem, co mam robić, ale chyba trzeba ogłoszenia pozdejmować. Ania ma rację, jak ktoś zainteresowany będzie dzwonił to będzie niepoważne tłumaczenie, że pies jest, ale tak naprawdę go nie ma. :shake: Quote
Recommended Posts