tomcug Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Zmysł napisał(a):Trudna sprawa. Jak szybko go nie zabierzemy, to później szanse na adopcję bardzo małe Albo i jeszcze mniejsze. :-(:-( Quote
tomcug Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nadal nie wiem, czy Maksiowi pozdejmować ogłoszenia. Doradźcie! Quote
Zmysł Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Moje allegro trwa no i super;) Quote
tomcug Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A jak będzie ktoś chętny a oni nie oddadzą? Quote
Zmysł Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 tomcug napisał(a):A jak będzie ktoś chętny a oni nie oddadzą? troszkę bym się asekurował. Np. : dzwoni telefon, że chętni są na psiaka. asekuracyjnie mówimy, że super, ale jest tak dużo telefonów o tego właśnie psiaka, że musimy sprawdzić za chwilę, czy jeszcze jest, bo w ostatnich dniach straciliśmy trochę kontakt. Obiecujemy oddzwonić jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro. W tym czasie walimy do psiaka i spróbujemy go wyciągnąć, co, według mnie się uda. W międzyczasie sprawdzamy domek. Chętni, jeśli są poważni, poczekają trochę, tym bardziej, że będa przeświadczeni o wyjątkowości ich wybrańca-skoro tak dużo ludzi się o niego upomina. Quote
tomcug Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Zmysł napisał(a):troszkę bym się asekurował. Np. : dzwoni telefon, że chętni są na psiaka. asekuracyjnie mówimy, że super, ale jest tak dużo telefonów o tego właśnie psiaka, że musimy sprawdzić za chwilę, czy jeszcze jest, bo w ostatnich dniach straciliśmy trochę kontakt. Obiecujemy oddzwonić jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro. W tym czasie walimy do psiaka i spróbujemy go wyciągnąć, co, według mnie się uda. W międzyczasie sprawdzamy domek. Chętni, jeśli są poważni, poczekają trochę, tym bardziej, że będa przeświadczeni o wyjątkowości ich wybrańca-skoro tak dużo ludzi się o niego upomina. Zmysł, to się nazywa myślenie przyszłościowe! No to spokojnie zostawiam. ;) Quote
Zmysł Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, to się nazywa myślenie przyszłościowe! No to spokojnie zostawiam. ;) może niezbyt mądre, ale co tam. byle ktoś zadzwonił Quote
tomcug Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Zmysł napisał(a):może niezbyt mądre, ale co tam. byle ktoś zadzwonił No to szykuj telefonik,. bo właśnie ktoś wrzucił psiaka do obserwowanych. Quote
Zmysł Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 tomcug napisał(a):No to szykuj telefonik,. bo właśnie ktoś wrzucił psiaka do obserwowanych. Quote
tomcug Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zmysł napisał(a):Na razie cisza na linii Jak zawsze, obserwujący nie są specjalnie zainteresowani pieskiem. :-( Quote
tomcug Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mamy nadzieję, że ostatni psiak znajdzie domek. Quote
Zmysł Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Tak jest, a ważne, że te najmniejsze już bezpieczne u Bianki Quote
tomcug Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zmysł napisał(a):Tak jest, a ważne, że te najmniejsze już bezpieczne u Bianki No to coś przegapiłam, bo nie wiedziałam, że u Bianki są maluszki. Ile przeżyło? Quote
Zmysł Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 tomcug napisał(a):No to coś przegapiłam, bo nie wiedziałam, że u Bianki są maluszki. Ile przeżyło? Trzy. Tutaj wątek;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117111 Quote
tomcug Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zmysł napisał(a):Trzy. Tutaj wątek;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117111 Dziekuję, zaraz tam wpadnę!!! Quote
BIANKA1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nawet nie wiedziałam , ze sie tak wkręciłam do rodziny :lol: Podczytywałam ten wątek i nie kojarzyłam , ze ' moje " maluszki są Wasze :cool3: Quote
Zmysł Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):Nawet nie wiedziałam , ze sie tak wkręciłam do rodziny :lol: Podczytywałam ten wątek i nie kojarzyłam , ze ' moje " maluszki są Wasze :cool3: Dogomaniacy to jedna wielka rodzina jest Quote
Recommended Posts