Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
A jak będzie ktoś chętny a oni nie oddadzą?

troszkę bym się asekurował. Np. : dzwoni telefon, że chętni są na psiaka. asekuracyjnie mówimy, że super, ale jest tak dużo telefonów o tego właśnie psiaka, że musimy sprawdzić za chwilę, czy jeszcze jest, bo w ostatnich dniach straciliśmy trochę kontakt. Obiecujemy oddzwonić jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro. W tym czasie walimy do psiaka i spróbujemy go wyciągnąć, co, według mnie się uda. W międzyczasie sprawdzamy domek. Chętni, jeśli są poważni, poczekają trochę, tym bardziej, że będa przeświadczeni o wyjątkowości ich wybrańca-skoro tak dużo ludzi się o niego upomina.

Posted

Zmysł napisał(a):
troszkę bym się asekurował. Np. : dzwoni telefon, że chętni są na psiaka. asekuracyjnie mówimy, że super, ale jest tak dużo telefonów o tego właśnie psiaka, że musimy sprawdzić za chwilę, czy jeszcze jest, bo w ostatnich dniach straciliśmy trochę kontakt. Obiecujemy oddzwonić jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro. W tym czasie walimy do psiaka i spróbujemy go wyciągnąć, co, według mnie się uda. W międzyczasie sprawdzamy domek. Chętni, jeśli są poważni, poczekają trochę, tym bardziej, że będa przeświadczeni o wyjątkowości ich wybrańca-skoro tak dużo ludzi się o niego upomina.

Zmysł, to się nazywa myślenie przyszłościowe! No to spokojnie zostawiam. ;)

Posted

Zmysł napisał(a):
Tak jest, a ważne, że te najmniejsze już bezpieczne u Bianki

No to coś przegapiłam, bo nie wiedziałam, że u Bianki są maluszki. Ile przeżyło?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Nawet nie wiedziałam , ze sie tak wkręciłam do rodziny :lol: Podczytywałam ten wątek i nie kojarzyłam , ze ' moje " maluszki są Wasze :cool3:

Dogomaniacy to jedna wielka rodzina jest