Asiaczek Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dzięcię chyba aparatu się przestraszyło... Pzdr. Quote
Vilena Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Śniegowe fotki :multi: http://img836.imageshack.us/img836/8189/1000122v.jpg Kochane pieski :loveu: Quote
Patisa Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Asiaczek napisał(a):Dzięcię chyba aparatu się przestraszyło... Pzdr. Eee tam, zdaje sie że obczajał co się przy śniadaniu dzieje i słuchal uwaznie mamusi ;P Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Witamy się w pierwszy dzień lutego:) Pzdr. Quote
Patisa Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Asiaczek napisał(a):To mi się bardzo podoba; gdyby głowa suni byla w całości, to mogłabys wysłać fotke na jakis konkurs:0 Gdzie jest dalmatyńczyk?;) http://img807.imageshack.us/img807/8231/1000198al.jpg pzdr. Mam takie! Ale tamto mi sie bardziej podobało ;P Quote
Patisa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Super, wysyłaj:) pzdr. A to jest taki konkur na serio? :cool3: Patrzcie, jak boksie maja bogatą mowę ciała:lol::lol::lol: http://besty.pl/602824 Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Zerknij na stronę www MÓJ PIES, PRZYJACIEL PIES itp. Oni co i rusz ogłaszają jakieś konkursy... pzdr. Quote
Patisa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Asiaczek napisał(a):Zerknij na stronę www MÓJ PIES, PRZYJACIEL PIES itp. Oni co i rusz ogłaszają jakieś konkursy... pzdr. dzięki :) A juz na wątku fotograficznym dowiedziałam się, że mam krzywy kadr ;P urodziły się dzieciaczki! Ach... nie moge sie doczekac odwiedzin :cool3: Quote
Patisa Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Asiaczek napisał(a):Ooooo, te wymarzone, tak? pzdr. Tak tak... dzieciaczki w von Jess Box :loveu: Jedna z dziewczynek trafi do mnie :p Quote
kajkoowa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No to już gratuluję! :) A masz może jakieś fotki psiego bobasa? :) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Super! Tez jestem ciekawa, jakie to maleństwo będzie... rude, pręgate... Pzdr. Quote
Yana Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 a masz juz jakąs wybraną ? jakaś fotka, by się przydała, czekamy niecierpliwie :-) Quote
Patisa Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Kaja10014 napisał(a):No to już gratuluję! :) A masz może jakieś fotki psiego bobasa? :) Asiaczek napisał(a):Super! Tez jestem ciekawa, jakie to maleństwo będzie... rude, pręgate... Pzdr. Yana napisał(a):a masz juz jakąs wybraną ? jakaś fotka, by się przydała, czekamy niecierpliwie :-) Hahha...no właśnie sęk w tym, że sama nie wiem co ja będę brała. Niby myślę bardziej o suczce i wcześniej planowałam pręgowaną, najlepiej z białym i znaczeniami, ale muszę je przede wszystkim zobaczyć na oczy, żeby tak naprawdę ocenić, czego chcę. Zależy mi na konkretnej budowie, takiej nie za mocnej, ale i nie za lekkiej ( :eviltong: ) no i mam nadzieję, ze trafię w głowe taką, na jakiej mi zależy. Ale wiadomo... to jest dosłownie "trafię" - jak zawsze z wyborem dzieciaków. Co wyrośnie to sie okaże. Chciałam sunię, zobaczymy jak one sie na zywo będa prezentować. Pani Jessica wstępnie powiedziała tylko tyle, że chyba dwa chłopaki będa szczególnie obiecujący...i tym mnie kusi. :p Bo jesli naprawde zobacze super facecików, to nie wiem co zrobię... chyba usiądę i się rozpłaczę. :lol: Tak mocno się nad tym ostatnio głowiłam, ze aż mi mózg parował i ostatecznie stwierdziłam, ze to bez sensu. Zdjęć jeszcze nie mam, mam dostac mailem jak będą. A za dwa tygodnie jadę je zobaczyć... i myślę że jak je pooglądam, poobserwuje troszkę to wtedy zdecyduje. Taka mam nadzieję :evil_lol: Maść to dla mnie raczej sprawa drugo, a nawet trzeciorzędna. Najpierw będę oceniac ogólna budowę, potem zachowanie - mam nadzieję, że dzieciaki pokażą co im tam za skórą siedzi. Potem na ogólne wrażenie...a na końcu na maśc, choć ona zasadniczo jets bez znaczenia, bo to moje pierwsze boksie dziecko ( hodowlane), więc jakie by nie było... najlepiej jakby od razu były dwa, ale jeszcze na bank nie na padłam ( i nie zgłupiałam na tyle), żeby fundować sobie trojaczki "mój syn + dwa boksie dzieciaki" na raz :evil_lol: . Kurde, szkoda, że ZK jest w soboty nieczynny.:roll: Chcę się zarejestrować w Wawie, a jestem tam co sobotę :shake: A mam ciągle obawy, ze mi ktos "podeżre" przydomek :eviltong: Quote
simbik Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 To już wiem skąd lubisz łatki :-). Fajne psiaki :lol: a maluszek ludzki też śliczny :cool3:. Ja też jestem młodą mamą i mam już za sobą doświadczenia bobas plus szczeniak... a nawet dwa szczeniaki na raz :evil_lol:. Da się, ale łatwo nie będzie :roll:. Choć u Ciebie trochę prościej bo gabaryty szczenięcia mniejsze ;). Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 No to porzadny zgryz masz:) płeć budowa Zachowanie Umaszczenie .... czekamy razem z Wami:) pzdr. Quote
Kaaasia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Super stadko- boksiowo dalmackie :lol: a mały szczenior po bardzo fajnych rodzicach :cool3: Quote
kamilka91 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 No to trzymam kciuki za obiecującą suczkę o wspaniałym charakterze :cool3: Quote
Patisa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 simbik napisał(a):To już wiem skąd lubisz łatki :-). Fajne psiaki :lol: a maluszek ludzki też śliczny :cool3:. Ja też jestem młodą mamą i mam już za sobą doświadczenia bobas plus szczeniak... a nawet dwa szczeniaki na raz :evil_lol:. Da się, ale łatwo nie będzie :roll:. Choć u Ciebie trochę prościej bo gabaryty szczenięcia mniejsze ;). Hahaha... no zamiłowanie do łatek mam "oddalmatyńskie" :lol: gabaryty niby mniejsze, ale żywiołowość wielka :diabloti: Dziękuję za odwiedziny ;) Asiaczek napisał(a):No to porzadny zgryz masz:) płeć budowa Zachowanie Umaszczenie .... czekamy razem z Wami:) pzdr. Pewnie jak każdy przed kupnem szczeniaka :lol: Kaaasia napisał(a):Super stadko- boksiowo dalmackie :lol: a mały szczenior po bardzo fajnych rodzicach :cool3: No, rodowód mi się strasznie podoba. :cool3: kamilka91 napisał(a):No to trzymam kciuki za obiecującą suczkę o wspaniałym charakterze :cool3: Oby taka była. :cool3: Bo póki co to ja sobie wiele obiecuję :eviltong: dziekuję wszystkim za odwiedziny :multi: Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 No, ja juz nogami przebieram a propos nowego 4-łapnego:) pzdr. Quote
Yana Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 widziaam na FB, że dzieciaki już oczy otworzyły :-) i filmik jest :-) Quote
kajkoowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Yana']widziaam na FB, że dzieciaki już oczy otworzyły :-) i filmik jest :-)[/QUOTE] Kuuurczę, baby niedobre wy! Podzielcie się z nami! :) Quote
kamilka91 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Heej, ja też chcę zobaczyć te małe paskudy! :) Quote
Yana Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Kaja10014']Kuuurczę, baby niedobre wy! Podzielcie się z nami! :)[/QUOTE] no nie chcę się wychylac... niech Patisa poda nazwę hodowli, to na FB łatwo ją znaleźć :-) Quote
Recommended Posts