Patisa Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 drzalka napisał(a):Ale ślicznotka !!! Gratki wielkie :d Dzieki :) Asiaczek napisał(a):A nie chciałas poprowadzić wątku Daggi tutaj...? pzdr. Wiesz co, ogólnie to pewnie bede tu tez pisac, ale stwirdzilam, ze dam znac w dziale bokserow, ze "cos" takiego jak moja Dagga w ogole istnieje... bo tu w koncu dalmatynski dział :p agrazka napisał(a):o rany śliczności, śliczności i już :) dzieli wielkie! :) Quote
Kaaasia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Mała jest prześliczna :loveu:. GRATULACJE :multi: Quote
simbik Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Patisa napisał(a):Po wczorajszej wyprawie wreszcie upolowałam swojego boksia. :multi: Ma na imię DAGGA - imię wymyślone przeze mnie, nawiązujące do przyszłego ( mam nadzieję, że mnie nikt nie uprzedził z pomysłem) przydomkiem hodowlanym - ale co dokładnie i jak, wyjaśnię, gdy już bedzie wszystko zatwierdzone. :eviltong: Podróż była długa i mecząca...ale za to jaki łup! Suczka to żywe złotko. :diabloti: Wg hodowców najżywsza, najbardziej rozgadana i największy łakomczuch - czyli zostałam rzucona na głęboką wodę. :evil_lol: Ale ogólnie wychowana, wariuje, ale z umiarem, grzeczne suczydło. :p Jeszcze nie dojechaliśmy do domu, bo zatrzymaliśmy się wczoraj u moich rodziców, gdzie oczekiwał swojej psiny syn mój jedyny ( co za rymy :eviltong: ). Oba dzieciaki sie dogadują póki co bez zarzutu - syn zadowolony, że w końcu pojawił się pies nim interesujący, a pies ma całkiem niezłe wyczucie ( jak na szczeniaka :diabloti: ) . A oto moja "Świnka Morska" ( "Świnka" - bo to bokser, a "Morska" - bo z pomorza :lol: ) (...) Fajna mała, gratulacje :-) i niech się dobrze chowa :-). Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No to bedziesz miała teraz sporo pracy w 2 Galeriach:) Pzdr. Quote
Patisa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Kaaasia napisał(a):Mała jest prześliczna :loveu:. GRATULACJE :multi: dzięki! ;) simbik napisał(a):Fajna mała, gratulacje :-) i niech się dobrze chowa :-). dziękuje bardzo! :D Asiaczek napisał(a):No to bedziesz miała teraz sporo pracy w 2 Galeriach:) Pzdr. Hahha... widocznie strasznie mi sie nudziło z półrocznym dzieckiem i psim szczylkiem na karku, to se druga galerie dowaliłam. :eviltong: Wy za to będziecie miec duuuzo czytania. :evil_lol: Quote
Patisa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [video=youtube;xanKQh4g4g4]http://www.youtube.com/watch?v=xanKQh4g4g4[/video] Filmik z dzieciakami, jesli ktoś nie widział... :eviltong: Quote
Vilena Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Dopiero teraz czytam o nowiuśkiej suni :loveu: Gratuluję kolejnego małego cudeńka! I na prawdę podziwiam Cię, tyle jest przypadków oddania psa, gdy pojawia się dziecko, a Ty bierzesz kolejnego :multi: https://lh5.googleusercontent.com/-njgvj-YL5TE/T27qjC0ysJI/AAAAAAAAABU/fa3AFNWM6pg/w474-h356-k/106_0334.JPG Cudowna mordeczka, a bym ją chętnie wycałowała! :loveu: Quote
Patisa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 mam jeszcze jeden filmik :cool3: [video=youtube;zbkEpfhGoDI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zbkEpfhGoDI[/video] [quote name='Vilena']Dopiero teraz czytam o nowiuśkiej suni :loveu: Gratuluję kolejnego małego cudeńka! I na prawdę podziwiam Cię, tyle jest przypadków oddania psa, gdy pojawia się dziecko, a Ty bierzesz kolejnego :multi: https://lh5.googleusercontent.com/-njgvj-YL5TE/T27qjC0ysJI/AAAAAAAAABU/fa3AFNWM6pg/w474-h356-k/106_0334.JPG Cudowna mordeczka, a bym ją chętnie wycałowała! :loveu: Wiesz Vilena, tez o tym myslałam i doszłam do wniosku, że winą za to, ze tak wiele osob oddaje psy gdy pojawia sie dziecko ponosza "babcie" i "ciocie", ktore dostaja palpitacji serca na widok psa zblizajacego sie do dziecka...:p Bo fakt, że presja społeczeństwa ( głównie rodziny) jest pod tym względem ogromna. I oczywiście wszyscy sa na nie. :p Wydaje mi się, że w lwiej części przypadków to właśnie stanowi powód. Bo przecież nikt nie chce być złym rodzicem i zarażać swoje dziecko "psimi roztoczami"? :cool3: Ale sądzę, że oczywiście jest tez czesc ludzi, ktorej sie potem nie chce zajmowac psem... przeciez wszyscy wiemy jak wielu durnych ludzi jest na tym swiecie. :p Mam nadzieję, że to mniejszośc. A margines to tacy jak ja - moje dzieciaki razem się bawią, całuja, śpia o tych samych porach, jedzą i załatwiają... nie mam wcale więcej zajęć, po prostu wszystko, co robie przy suni robie przy "okazji" zajmowana się Antosiem. :eviltong: Quote
Vilena Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 No no, mądrze to napisałaś ;) Chyba faktycznie masz rację, ja nie mam dzieci więc trudno mi się wypowiadać w tym temacie. Ale Dagga się władowała na Antosia :loveu: Bez skrupułów :evil_lol: A czemu ona ma takie uszy w plastrach? Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Żeby potem, w dorosłym zyciu, pieknie układały się i zgodnie ze wzorcem. A sędziowie na wystawach do docenili:) pzdr. Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Genialne sa te Twoje skarbki :loveu: Antos jaki grzeczniutki :loveu: Cudo :loveu: Quote
Patisa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Wstawie i tutaj filmik z "brykań" Froda i Daggi, jakby ktos nie widział ;) [video=youtube;mw70pP5-Dy0]http://www.youtube.com/watch?v=mw70pP5-Dy0&list=LLWLR8YacNWaPtuYIwEg8IOA&feature=mh_lolz[/video] Quote
Patisa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 A ja musze pochwalić Froda, bo ostatnio był troche "zgrzybiałym staruszkiem", a wreszcie ożył. No i przestał olewac daggę, jak robił do tej pory ;P Quote
kamilka91 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Brawa dla Froda :) Jak się na taką ślicznotkę patrzy, to nawet takiemu dziadowi jak on serce mięknie... :D :loveu: Quote
WeronikaM Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Patisa']A ja musze pochwalić Froda, bo ostatnio był troche "zgrzybiałym staruszkiem", a wreszcie ożył. No i przestał olewac daggę, jak robił do tej pory ;P[/QUOTE] to może jakieś fotki ? :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Hahaha, żeby z tej sympatii dzieci nie bylo w późniejszym terminie;) pzdr. Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Figowa tez mi przy MArcelku odmlodniala ;) Frodo jest mlodym psiakiem, super ze ma z kim wariowac :diabloti: Quote
Patisa Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Frodo przewija sie tez na niektórych fotach w dagowskiej galerii. saruchy niestety nie uwieczniłam, bo była zamknieta w domu. Niestety póki co, musze ją separować od Dagowej, bo traktuje ja jak pokarm... :shake: Ale ufoce zgryzeldę sarę przy nastepnej wizycie u rodziców. ;) Pozdrawiamy ! Quote
Patisa Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Asiaczku, Frodo jest wykastrowany, więc co najwżej mogą wdac się w romans, ale dzieci z tego na pewno nie bedzie... :p Dam jeszcze te zdjęcia, mimo, że częśc z nich jest u Daggi, bo Frodo na nich dominuje swoją "ożywczą" zabawą :lol: ;) Quote
Kaaasia Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Frodo ma teraz wesołe życie z małym szaleńcem :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Czemu nie prowadzisz jednej, wspolnej galeryjki tylko 2 (3?:lol:)? Chyba byloby latwiej ;) Quote
Patisa Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Czemu nie prowadzisz jednej, wspolnej galeryjki tylko 2 (3?:lol:)? Chyba byloby latwiej ;) No tak, myślałam o tym. Ale co, mam przenosić galerię Froda i Sary do bokserów? :razz: Zresztą, chodziło mi przede wszystkim o to, żeby łatwiej było zlokalizować galerię Daggi. To bokserka, wiec w dalmatach siedzieć nie bedzie. Zresztą...zginęłaby w tym gąszczu ich fot. :eviltong: Kaaasia napisał(a):Frodo ma teraz wesołe życie z małym szaleńcem :evil_lol: W sumie to widują sie najczęściej weekendowo, bo przecież Dagga siedzi ze mna w Raszynie, a Sara i Frodo zostały z rodzicami na wsi. ;) Ale fakt, że to dla niego atrakcja " cos nowego sie plącze pod nogami" :cool3: Quote
Recommended Posts