jadwiga Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Barusiu,wesołych świąt to ty pewnie nie masz,ale może już wkrótce ktoś się w tobie zakocha... Quote
jadwiga Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a ja uparcie będę podnosić...:shake::shake::shake: Quote
tomcug Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Bary, cudny psiak, którego nikt nie chce. :-( Quote
jadwiga Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 czy wreszcie ktoś cię pokocha...:shake::-(:shake::-( Quote
tomcug Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 jadwiga napisał(a):czy wreszcie ktoś cię pokocha...:shake::-(:shake::-( No właśnie. Quote
jadwiga Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 czy ktoś zabrał cię na spacerek? teraz tak ładnie,a ty w betonowym boksie... Quote
kasia14 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='jadwiga']czy ktoś zabrał cię na spacerek? teraz tak ładnie,a ty w betonowym boksie... Niestety, Bary nie daje się zabrać na spacerek:shake: O ile przez kraty podchodzi i macha ogonkiem, jak tylko sie wejdzie to szczeka i chowa się w budzie... e-zwierzak.pl Quote
modliszka84 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Baruś był ostatnio na spacerze. Boks w którym mieszkał był oprózniany i psy przestawiane do innego, więc po pół godzinie podchodów pozwolił się zapiąć na smycz. Jak już się zdarzyła taka okazja, to żeby tę smycz dobrze zapamiętał to wyszedł z pracownikiem n krótki spacerek. Quote
modliszka84 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Bary pod koniec maja jedzie do Niemiec. U nas go nie chca to może tam pokochają... Quote
Kam Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 No to świetnie! bo jako taki dzikusek miałby u nas szanse zerowe.... Quote
mgie Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 To bardzo dobra wiadomość. W Polsce ludzie się o niego nie zabijali:roll: Quote
tomcug Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 modliszka84 napisał(a):Bary pod koniec maja jedzie do Niemiec. U nas go nie chca to może tam pokochają... I ja mam nadzieję, że to będzie szansa na prawdziwe szczęście dla Barusia. Quote
jadwiga Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 jaka szkoda...ale może przynajmniej tam cię polubią..czy idzie do kogoś konkretnie czy do dt? będę wdzięczna za info.co się z nim dalej dzieje Quote
modliszka84 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 jadwiga napisał(a):jaka szkoda...ale może przynajmniej tam cię polubią..czy idzie do kogoś konkretnie czy do dt? będę wdzięczna za info.co się z nim dalej dzieje szkoda :-o ? nie rozumiem :shake: Miałby gnić kolejne lata w betonowym boksie w schronisku w Polsce...? Nie idzie do domu stałego, będzie na tymczasie lub w prywatnym azylu. Tam jednak psy dużo szybciej znajdują domy, a adopcja jest monitorowana. Quote
kasia14 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 modliszka84 napisał(a):szkoda :-o ? nie rozumiem :shake: Miałby gnić kolejne lata w betonowym boksie w schronisku w Polsce...? Nie idzie do domu stałego, będzie na tymczasie lub w prywatnym azylu. Tam jednak psy dużo szybciej znajdują domy, a adopcja jest monitorowana. No i mają 100 razy lepsze warunki, spacery, lepsze jedzenia... Tylko się cieszyć, że do Barego taka szansa się uśmiechnęła - w polsce raczej jak połowa starszych psów zakonczył by żywot w schronie:shake: Quote
jadwiga Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 pisząc "szkoda" miałam na myśli to,że ku mojemu żalowi nikt tutaj na nim się nie poznał,oczywiście,że lepiej,że się wreszcie wydostał... Quote
modliszka84 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 :) Ja tez wolałabym żeby znalazł taki idealny dom tutaj. Ale skoro tutaj nikt go nie chciał, to fajnie że tam będzie miał szansę na normalne zycie. Quote
tomcug Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Poczciwy Baruś. Może za granicą doczekasz się prawdziwego domku. Quote
Recommended Posts