jusstyna85 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 BoUnTy napisał(a):Juz podałam psiaka Panu, który byl zainteresowany Misiem - wiek nie odstraszy, tylko nic o psiaku nie wiemy, skoro jest na wybiegu to znaczy, że psy toleruje, nie wiemy czy nie siusia w domu, ile tak naprawdę wazy, jak się zachowuje do kotów.... Jakby Pan jdnak zaintersował się nim, to czy ktoś podjedzie do schronu i spradzi? jeśli naprawde jest w porządku,to może niech sam podjedzie, tylko jak to sprawdzić,czy nie będzie sisusiał w domu....:( Quote
maciaszek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 BoUnTy, jeśli jesteś dobrego zdania o panu, to może - tak, jak pisze Justyna - niech sam podjedzie do schronu, weźmie psiaka na krótki spacer, niech zobaczy jak się zachowuje. Tak by było chyba najlepiej. Quote
jusstyna85 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 nie jest to udowodnione naukowo,a jedynie moja obserwacja :) zauwazyłam, że psiaki,które po wyjściu ze schroniska od razu sikają, to zachowują czystość w domu...za każdym razem tak było... Quote
supergoga Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zaglądam, ale nie mam żadnej propozycji. :shake: Makabra ostatnio. Quote
maciaszek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja też zaglądam, ale nie zawsze mam czas, by coś napisac. Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):I podusi i kolan i serca:-( właśnie tego...:( Quote
DG32 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nowe allegro: http://www.allegro.pl/item411635777_malusienki_psiak_szuka_domu_.html Quote
Recommended Posts