Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zakochałam się w niej :loveu: :loveu: :loveu:, ale jakie ona ma smutne oczy :-(, taką to szybko ktoś przygarnie, a wysterylizowana jest ??? Żeby nam do rozmnażacza nie trafiła :-(

Posted

Boże kochany ona tam umrze,mam anglika i wiem jakie to delikatne psy,typowe kanapowce,bardzo wrażliwe.Trezba jak najszybciej pomóc tej bidulce.Serce mi pęknie,jaka ona smutna.Trochę przypomina mix z mopsem

Posted

Fakt na zdjęciu z budowy przypomina mopsika. W każdym bądz razie suczka prześliczna. Wiem, że buldogi to delikatna rasa i tez psy nie dla każdego. Trzeba dla niej dobrego domu a nie pierwszej lepszej osoby, która przyjdzie do schronu po "rasowego" psa.

Posted

Jest rodzina w Poznaniu , która jest zainteresowana sunią - nie pseudohodowcy - cztery dorosłe osoby , które kochają faflatych . Niestety nie ma możliwości kontaktu ze schronem .Telefony podane sa nieaktualne a informacja tp nie ma namiarów na schron w Ostrowie :diabloti:

Posted

dorota w-l napisał(a):
Jest rodzina w Poznaniu , która jest zainteresowana sunią - nie pseudohodowcy - cztery dorosłe osoby , które kochają faflatych . Niestety nie ma możliwości kontaktu ze schronem .Telefony podane sa nieaktualne a informacja tp nie ma namiarów na schron w Ostrowie :diabloti:

A czy ta rodzina wysterylizuje sunie?? Jest wielu wielbicieli "faflatych", wiec lepiej wysterylizowac .

Posted

Rozmawiałyśmy ze schroniskiem . Koleżanka zostawiła namiary na siebie i czekamy . Sunia jest tam dopiero kilka dni więc i tak musimy czekać . Co do rozmnażania nie ma obaw , oczywiście jeżeli będzie wysterylizowana to bardzo dobrze , jeżeli nie to sami ją wysterylizują . Maja już siedmioletnia bokserkę , która nigdy nie miała szczeniąt . Jeżeli adopcja dojdzie do skutku to gwarantuję za nią , z pierwszym psiakiem znajdą byli 13 lat do śmierci . Boksia Kola została przez nich wyciągnięta , jako kilku miesięczny szczeniak z kojca na wsi , gdzie dogorywała na nosówkę . W planach mieli zakup buldoga z hodowli ale jak ją zobaczyli ......... :smile:

Posted

Czy może ktoś wie , co dzieje się z tą dziewczynką :diabloti: Dzwoniłyśmy , zgodnie z umową wczoraj do schroniska i usłyszałyśmy że : - pies jest chyba rasowy albo uznany za rasowego więc należy czekać
- może został ukradziony i czeka na właściciela ( ciekawe ,który złodziej oddaje psa do schronu )
- mamy czekać na telefon - oczywiście bezterminowo bo nikt nic nie wie
Chciałam zapytać czy ta sunia jest jeszcze w schronisku , czy może trafiła do innego miłośnika rasy :angryy: . Jeżeli problem dotyczył sterylizacji to należało to powiedzieć szczerze a nie w ten sposób sprawdzać czyjeś intencje .
Cała rodzina czeka na sunie i chciałaby wiedzieć co się dzieje .........

Posted

Dodam , że NIUFEK wspomina o sterylizacji , która ma być przeprowadzona , przecież sterylka tylko ułatwi sprawę przyszłym posiadaczom psiaka i nie zmieni ich decyzji . Proszę o szczerą odpowiedź co dzieje się z psinką .

Posted

Paulina87 napisał(a):
A może po prostu czekają czy zgłosi się właściciel.

Wszystko się zgadza tylko wersja z poprzedniego tygodnia brzmiała , że czekają do środy , jeżeli się nikt nie zgłosi to miał być piesio wydany . A teraz mamy czekać nie wiadomo jak długo .

• 2 weeks later...