Moniek193 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Skaczemy po domek. Do zobaczenia niedługo;) Quote
Paulina_mickey Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 dzień dobry dzieciaczki takie śliczności i dalej domku szukają:-( Quote
ewatr Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Takie słonka a nikt o nie nie pyta :shake: nadal siedzą w schronisku i na dokładkę juz zaczynaja rozrabiac na potęgę .....a potega jest do 6 :evil_lol: Quote
DogMaster Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ewatr napisał(a):Takie słonka a nikt o nie nie pyta :shake: nadal siedzą w schronisku i na dokładkę juz zaczynaja rozrabiac na potęgę .....a potega jest do 6 :evil_lol: Banda dzikusków rośnie :loveu: małe rozrabiaki byle jakiś szkód nie narobiły:evil_lol: Quote
ewatr Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 DogMaster napisał(a):Banda dzikusków rośnie :loveu: małe rozrabiaki byle jakiś szkód nie narobiły:evil_lol: Szkód to moze i nie narobia ale uczyc grzecznosci to juz by był czas najwyższy bo co bedzie jak wyrosna na duże rozbrykane Dobermano- onki ???? i bedzie ich dalej 6 :crazyeye:............jakby co to ja tam juz wtedy nie wchodze do boksu :eviltong:;) Quote
DogMaster Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ewatr napisał(a):Szkód to moze i nie narobia ale uczyc grzecznosci to juz by był czas najwyższy bo co bedzie jak wyrosna na duże rozbrykane Dobermano- onki ???? i bedzie ich dalej 6 :crazyeye:............jakby co to ja tam juz wtedy nie wchodze do boksu :eviltong:;) Trzeba by było wtedy uważać na ubrania:diabloti: inaczej bez nich by sie wyszło:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ewatr napisał(a):Szkód to moze i nie narobia ale uczyc grzecznosci to juz by był czas najwyższy bo co bedzie jak wyrosna na duże rozbrykane Dobermano- onki ???? i bedzie ich dalej 6 :crazyeye:............jakby co to ja tam juz wtedy nie wchodze do boksu :eviltong:;)Hehe a ja bym sie z nimi pobawiła :diabloti: Quote
DogMaster Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Taka zabawa z taką bandą jest fajna dopóki one nie urosną :loveu: potem ciężko może być z zabawą:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 DogMaster napisał(a):Taka zabawa z taką bandą jest fajna dopóki one nie urosną :loveu: potem ciężko może być z zabawą:diabloti:Dla nich zawsze pozostanie zabawą:diabloti:Gorzej z nami :evil_lol: Quote
DogMaster Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Dla nich zawsze pozostanie zabawą:diabloti:Gorzej z nami :evil_lol: No właśnie a takie psiaki mogą krzywdę zrobić człowiekowi:diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Chyba ze niechcacy:roll: Wygladaja narazie:oops:tak anielsko i najwyzszy czas na domek:multi: No wiec gdzie on jest?? Quote
ewatr Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Moniek193']Chyba ze niechcacy:roll: Wygladaja narazie:oops:tak anielsko i najwyzszy czas na domek:multi: No wiec gdzie on jest?? No to dobre wiesci juz jest do wydania 4 dobcioosrałki :eviltong: dwa znalazły domki :multi::multi::multi: Quote
Moniek193 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Tak??:crazyeye: Suuuuuper:loveu: ale sie ciesze i kibicuje pozostalej 4 :loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='ewatr']No to dobre wiesci juz jest do wydania 4 dobcioosrałki :eviltong: dwa znalazły domki :multi::multi::multi:Suuuper :loveu::loveu::loveu: Wiedziałam,że znajdą domki to tylko kwestia czasu :cool3: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='ewatr']No to dobre wiesci juz jest do wydania 4 dobcioosrałki :eviltong: dwa znalazły domki :multi::multi::multi: mam nadzieję, że takie super jak one same!:loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 andzia69 napisał(a):mam nadzieję, że takie super jak one same!:loveu::loveu::loveu: One sie bardzo podbaja potencjalnym adoptujacym i wiekszośc chętnie by sie nimi zajęła ale przechodza przez dosc geste sito pytan i odpowiedzi i uświadomienia np. tego jak wyglada dorosły doberman .....normalnie czasem to rece opadaja bo ludzie chcą brac psy ale nic o nich nie wiedza .....nic .....nie odrozniają dobermana od labradora ........ Ale spokojnie pracownicy czuwaja i staraja sie aby psiaki trafiły na domki odpowiednie dla małych terrorystów ktorzy wyrosną na dużych terrorystów jak nie trafia na odpowiednich opiekunów ;) Quote
DogMaster Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ewatr napisał(a):One sie bardzo podbaja potencjalnym adoptujacym i wiekszośc chętnie by sie nimi zajęła ale przechodza przez dosc geste sito pytan i odpowiedzi i uświadomienia np. tego jak wyglada dorosły doberman .....normalnie czasem to rece opadaja bo ludzie chcą brac psy ale nic o nich nie wiedza .....nic .....nie odrozniają dobermana od labradora ........ Ale spokojnie pracownicy czuwaja i staraja sie aby psiaki trafiły na domki odpowiednie dla małych terrorystów ktorzy wyrosną na dużych terrorystów jak nie trafia na odpowiednich opiekunów ;) Niech ich uświadamiają żeby potem ludzie nie mieli wątów że im dano psa a takiego nie chcieli :shake: A tak w ogóle to jakie szczeniaki jeszcze zostały chodzi mi o płeć:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 To ja musze sobie zrobić nowy banerek :evil_lol::hmmmm::siara: Quote
matinestka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 domki znalazły dwie suńki :) więc teraz jest "równowaga": dwóch chłopaków i dwie dziewczynki nadal czekają na Szczeście :siara: :bluepaw: Quote
ewatr Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Paulina_mickey napisał(a):To ja musze sobie zrobić nowy banerek :evil_lol::hmmmm::siara: No pewnie tak :eviltong: tylko sie spiesz bo malcy maja dobra passe na znajdowanie domów i niech tak zostanie :lol: Quote
DogMaster Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 matinestka napisał(a):domki znalazły dwie suńki :) więc teraz jest "równowaga": dwóch chłopaków i dwie dziewczynki nadal czekają na Szczeście :siara: :bluepaw: Trochę spokojniej pewnie się zrobiło bez dwójki :diabloti: ale pozostała czwóreczka pewnie dalej rozrabia:loveu: Quote
matinestka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 DogMaster napisał(a):Trochę spokojniej pewnie się zrobiło bez dwójki :diabloti: ale pozostała czwóreczka pewnie dalej rozrabia:loveu: troszku :d :diabloti: :bluepaw: Quote
Recommended Posts