Jump to content
Dogomania

Jak tu wydać 6 "siusiumajtków" :) dobermana ? Rzeszów - Wszystkie maja juz domy :)))

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie słonka a nikt o nie nie pyta :shake: nadal siedzą w schronisku i na dokładkę juz zaczynaja rozrabiac na potęgę .....a potega jest do 6 :evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
Takie słonka a nikt o nie nie pyta :shake: nadal siedzą w schronisku i na dokładkę juz zaczynaja rozrabiac na potęgę .....a potega jest do 6 :evil_lol:

Banda dzikusków rośnie :loveu: małe rozrabiaki byle jakiś szkód nie narobiły:evil_lol:

Posted

DogMaster napisał(a):
Banda dzikusków rośnie :loveu: małe rozrabiaki byle jakiś szkód nie narobiły:evil_lol:

Szkód to moze i nie narobia ale uczyc grzecznosci to juz by był czas najwyższy bo co bedzie jak wyrosna na duże rozbrykane Dobermano- onki ???? i bedzie ich dalej 6 :crazyeye:............jakby co to ja tam juz wtedy nie wchodze do boksu :eviltong:;)

Posted

ewatr napisał(a):
Szkód to moze i nie narobia ale uczyc grzecznosci to juz by był czas najwyższy bo co bedzie jak wyrosna na duże rozbrykane Dobermano- onki ???? i bedzie ich dalej 6 :crazyeye:............jakby co to ja tam juz wtedy nie wchodze do boksu :eviltong:;)

Trzeba by było wtedy uważać na ubrania:diabloti: inaczej bez nich by sie wyszło:loveu:

Posted

ewatr napisał(a):
Hehe a ja bym sie z nimi pobawiła :diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']Chyba ze niechcacy:roll: Wygladaja narazie:oops:tak anielsko i najwyzszy czas na domek:multi: No wiec gdzie on jest??

No to dobre wiesci juz jest do wydania 4 dobcioosrałki :eviltong:

dwa znalazły domki :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='ewatr']No to dobre wiesci juz jest do wydania 4 dobcioosrałki :eviltong:

dwa znalazły domki :multi::multi::multi:

mam nadzieję, że takie super jak one same!:loveu::loveu::loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
mam nadzieję, że takie super jak one same!:loveu::loveu::loveu:

One sie bardzo podbaja potencjalnym adoptujacym i wiekszośc chętnie by sie nimi zajęła ale przechodza przez dosc geste sito pytan i odpowiedzi i uświadomienia np. tego jak wyglada dorosły doberman .....normalnie czasem to rece opadaja bo ludzie chcą brac psy ale nic o nich nie wiedza .....nic .....nie odrozniają dobermana od labradora ........

Ale spokojnie pracownicy czuwaja i staraja sie aby psiaki trafiły na domki odpowiednie dla małych terrorystów ktorzy wyrosną na dużych terrorystów jak nie trafia na odpowiednich opiekunów ;)

Posted

ewatr napisał(a):
One sie bardzo podbaja potencjalnym adoptujacym i wiekszośc chętnie by sie nimi zajęła ale przechodza przez dosc geste sito pytan i odpowiedzi i uświadomienia np. tego jak wyglada dorosły doberman .....normalnie czasem to rece opadaja bo ludzie chcą brac psy ale nic o nich nie wiedza .....nic .....nie odrozniają dobermana od labradora ........

Ale spokojnie pracownicy czuwaja i staraja sie aby psiaki trafiły na domki odpowiednie dla małych terrorystów ktorzy wyrosną na dużych terrorystów jak nie trafia na odpowiednich opiekunów ;)

Niech ich uświadamiają żeby potem ludzie nie mieli wątów że im dano psa a takiego nie chcieli :shake: A tak w ogóle to jakie szczeniaki jeszcze zostały chodzi mi o płeć:loveu:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
To ja musze sobie zrobić nowy banerek :evil_lol::hmmmm::siara:

No pewnie tak :eviltong: tylko sie spiesz bo malcy maja dobra passe na znajdowanie domów i niech tak zostanie :lol:

Posted

matinestka napisał(a):
domki znalazły dwie suńki :) więc teraz jest "równowaga": dwóch chłopaków i dwie dziewczynki nadal czekają na Szczeście :siara:

:bluepaw:

Trochę spokojniej pewnie się zrobiło bez dwójki :diabloti: ale pozostała czwóreczka pewnie dalej rozrabia:loveu: