Jump to content
Dogomania

Jak tu wydać 6 "siusiumajtków" :) dobermana ? Rzeszów - Wszystkie maja juz domy :)))

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś w schronisku odwiedzić te nasze dwa skarby :loveu: były bardzo grzeczne oprócz tego, że sie pogryzły:oops:, i musieli je oddzielić, jednego wsadzili do klatki....biedaczki:roll:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Byłam dziś w schronisku odwiedzić te nasze dwa skarby :loveu: były bardzo grzeczne oprócz tego, że sie pogryzły:oops:, i musieli je oddzielić, jednego wsadzili do klatki....biedaczki:roll:

No:crazyeye: to bylo cos az je Pani musiala za ogony chwycic i rozdzielic:mad: Chyba ich pierwsza taka klotnia:shake:no i zostali rozdzieleni :-( A ja ma przez nich takie rece pogryzione:eviltong: ze sie sama zdziwilam heh nic ich tak nie zadowalalo jak gryzienie czyichs rąk:loveu:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Pewnie już zaczynają ustawiać się i dominować nawzajem ...

Jeżeli to dominacja to będą walczyć ciągle aż jeden nie ustąpi gorzej jak oba będą uparte:shake:

Posted

Bo czas najwyższy juz aby posżły do domów i były na bieżąco wychowywane i szkolone .......tu każdy dzień sie liczy bo w koncu płynie w nich krew dobermanów !

Posted

No dobki juz pokazuja swoja ,, JA" :diabloti: Zaczynaja się bojki i kłótnie bo brakuje im wychowania a co dopiero takie wychowania dobermańskiego:evil_lol: Maluchy do domu ( no w sumie juz nie takie male:oops:)

Posted

Wczoraj jeszcze obaj panowie siedzieli w schronie .....
tzn.jeden w klatce drugi na recepcji ........a potem zamiana :evil_lol:

one juz takie wielkie psiaki porosły a slodziaki są ogromne i przytulanki :loveu:

tylko miedzy sobą juz konkuruja !:mad: