Cekinka13* Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 O kuźwa, toż to prawdziwe dobermany są :crazyeye: :diabloti: Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Cekinka13* napisał(a):O kuźwa, toż to prawdziwe dobermany są :crazyeye: :diabloti: Prawdziwe cudeńka ino domki jeszcze trza im znaleźć:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Znajdą domki napewno jak dziewuchy 4 znalazly to i dla tych dwóch sie znajdzie:loveu:Hop maleństwa Quote
Paulina_mickey Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Dziewczyny sorka za OFFa ale tu sporo osób zagląda, odwiedźcie od czasu do czasu wątek Suzi;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117866&page=8 Quote
Kaya93 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Byłam dziś w schronisku odwiedzić te nasze dwa skarby :loveu: były bardzo grzeczne oprócz tego, że sie pogryzły:oops:, i musieli je oddzielić, jednego wsadzili do klatki....biedaczki:roll: Quote
Moniek193 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kaya93 napisał(a):Byłam dziś w schronisku odwiedzić te nasze dwa skarby :loveu: były bardzo grzeczne oprócz tego, że sie pogryzły:oops:, i musieli je oddzielić, jednego wsadzili do klatki....biedaczki:roll: No:crazyeye: to bylo cos az je Pani musiala za ogony chwycic i rozdzielic:mad: Chyba ich pierwsza taka klotnia:shake:no i zostali rozdzieleni :-( A ja ma przez nich takie rece pogryzione:eviltong: ze sie sama zdziwilam heh nic ich tak nie zadowalalo jak gryzienie czyichs rąk:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Pewnie już zaczynają ustawiać się i dominować nawzajem ... Quote
DogMaster Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Pewnie już zaczynają ustawiać się i dominować nawzajem ... Jeżeli to dominacja to będą walczyć ciągle aż jeden nie ustąpi gorzej jak oba będą uparte:shake: Quote
ewatr Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Bo czas najwyższy juz aby posżły do domów i były na bieżąco wychowywane i szkolone .......tu każdy dzień sie liczy bo w koncu płynie w nich krew dobermanów ! Quote
Moniek193 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No dobki juz pokazuja swoja ,, JA" :diabloti: Zaczynaja się bojki i kłótnie bo brakuje im wychowania a co dopiero takie wychowania dobermańskiego:evil_lol: Maluchy do domu ( no w sumie juz nie takie male:oops:) Quote
DogMaster Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Może znajdą w końcu domki trzeba mieć nadzieje:loveu: Quote
ewatr Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Wczoraj jeszcze obaj panowie siedzieli w schronie ..... tzn.jeden w klatce drugi na recepcji ........a potem zamiana :evil_lol: one juz takie wielkie psiaki porosły a slodziaki są ogromne i przytulanki :loveu: tylko miedzy sobą juz konkuruja !:mad: Quote
DogMaster Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jak to bracia :diabloti: Ciągle bójki :mad: ale i tak cudni są :loveu: Quote
Recommended Posts