Pieseczkowo Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Jak najbardziej,a ja Twojego,nie moge już sie doczekać,oby tylko nie było afery pomiedzy nimi,ale jak masz dla Beza klatke,to zawsze może sie tam schowac,jak by Kleksowi przyszło do głowy jakieś dziwne wybryki.:loveu::multi: Quote
Pieseczkowo Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 kaskaSz napisał(a):Jaki przystojniak, zawsze wytrymowany :loveu: Tym razem nie.Już troche ukocmołuszył się.Ale jemu to i tak zwisa.:P:lol: Quote
hovomaniaczka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nasz przystojniak jedzie na zawody... ...a tu kibicuje swojemu bratu! Quote
Inkaa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Podobało wam się na zawodach? Jak wrazenia? :lol: http://img356.imageshack.us/img356/9821/foto019qr2.jpg Cóż to za obróżka? Quote
Pieseczkowo Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 i bardzo psu tez.Kibicował każdemu i bardzo głośno,braciakowi swojeu rowniez.A obróż z Red Dingo-kupiona specjalnie na zawody:razz::lol: Quote
Pieseczkowo Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Ja byłam tylko towarzysko,by kibicować innemu Westisiowi. Quote
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a co to za zawody były? :razz: śliczny uśmiech :loveu: trochę mnie nie było..tak jak pisałam miałam problemy z netem :mad: Quote
Pieseczkowo Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Mistrzostwa Polski Agility 2008.Kibicowałam Bezowi.:loveu: Quote
Pieseczkowo Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Niee:placz:Bo Pańcia wkurzyła się na Beza,bo źle u poszły i szybko poszedł do klatki,ale przynajmniej zdąrzyłam wygiźgać.:lol: Quote
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Mistrzostwa Polski Agility 2008.Kibicowałam Bezowi.:loveu: ojj i jak im poszło? :oops: jeszcze nie zdążyłam do nich zajrzeć. macie jakieś wspólne foto? :cool3: Quote
Bzikowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Niee:placz:Bo Pańcia wkurzyła się na Beza,bo źle u poszły i szybko poszedł do klatki,ale przynajmniej zdąrzyłam wygiźgać.:lol: poszedł do klatki bo idzie po każdym biegu, odpoczywać i regenerować się ;) jeszcze nie oszalałam, żeby być zła na psa za zły przebieg, byłam tylko zaskoczona jego bieganiem ale w końcu terier to terier , ma prawo mieć własne zdanie :evil_lol: właśnie, szkoda, że wspólnej fotki nie zrobiliśmy chłopakom tyle, że mój by wyglądał nieco szaro przy Twoim wypucowanym Kleksiku :loveu::loveu: Quote
Pieseczkowo Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Nie chciałam powiedzieć,że za kare broń borze.Swoim groże jedynie takimi tekstami,ale to już w wysokim punkcie krytycznym.Chciałam tylko przez to ;powiedzieć,że nie siedział z nami miliona godzin tylko chwilke,zanurzyłam łapki swoje w Bzikowy futerku i poszedł.Niezapomniana chwila do końca zycia.:loveu:Ah tam wypycowany,to ,żes go na wystawie nie widziala,albo po fryzjerze.Tak wtedy jest biały jak kreda i wygląda jak na Westa przystało,choć kleks woli kupa smierdzieć,jak kazdy chlop. A propo chlopaków,wielka szkoda,że nie bylo wspolnej fotki,ale bedzie jeszcze okazja.Lecz niespodziewalam sie ,że chlopaczyska bedą tak różnie wyglądać,bo jednak Bez jest zupelnie inny niz przyrodni braciak,a przeciez jeden ojciec.;) Quote
hovomaniaczka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Moze bedzie jeszcze okazja aby chlopakom zrobic wspolne zdjecie. Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Hej hej a co tu tak pusto, gdzie jakieś zdjęcia Kleksa? :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 No nie ma:-(Bo cholipka Pańcia zajęta szkoła i nie ma czasu,ale może teraz w tyg znajdę jakoś czas to coś wykombinuję,może coś ze spaceru,niech Bez zobaczy,że braciak też czernieje po spacerku,może nie aż tak,ale zawsze trochę.:lol: Quote
hovomaniaczka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Miały być zdjęcia i co?!:mad: My chcemy zdjęcia!:placz: Quote
Pieseczkowo Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 No przecie mówiłam,że będą.Ale wieczorkiem bo na 12.30 idzie dopiero do fryzjera!Witaj chorowitku:lol:hovomaniaczkowaty Quote
hovomaniaczka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 A jak po fryzjerku to moge poczekac ;) A tak sie zdziebka rozchorowalam... Quote
hovomaniaczka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No mialy byc zdjecia i co?!?!?!?!? Gdzie one sa????? :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
hovomaniaczka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 http://img95.imageshack.us/img95/291/p1090210hj3.jpg Słodkie!:loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kleksik elegancki :cool3::loveu: Chociaż ja wolę jak mniej ucha jest zgolone :wink: I w ogóle jak się widziałyśmy w listopadzie to on nie był wcale zarośnięty (tzn na pewno dużooo mniej niż mój) także dużej różnicy nie widzę. Co ile się trymujecie? Słodziak :loveu: Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts