Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez chcialam kleksa zglosic do kielc ale nieisty mamy spotkanie rodzinne i czar prysl.Ale za rok jedziemy bo bedzie miedzynarodowka. Za swoje dzieci zaadaptowala sobie moje pluszaki.Jeszcze zacznie je karmic swoim plekiem.A jak zdjęcia Kleksika w galerii??

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Ja tez chcialam kleksa zglosic do kielc ale nieisty mamy spotkanie rodzinne i czar prysl.Ale za rok jedziemy bo bedzie miedzynarodowka. Za swoje dzieci zaadaptowala sobie moje pluszaki.Jeszcze zacznie je karmic swoim plekiem.A jak zdjęcia Kleksika w galerii??

Zdjęcia są piękne a te z wakacji szczególnie nam bliskie. Całuski:oops::oops::oops::oops:
No to pluszaki maja prawdziwą mamuśkę !

Posted

Fanka jamników napisał(a):
Zdjęcia są piękne a te z wakacji szczególnie nam bliskie. Całuski:oops::oops::oops::oops:
No to pluszaki maja prawdziwą mamuśkę !

Musi Pani porposic Wojka zeby Pani zrobił jakiś fajny banerek taki jak widnieje pod moimi wypowiedziami.Z jego umiejętnościami komputerowymi i Pani artystycznymi pomysłami może wyjść coś bardzo ciekawego i ładnego.:lol:

Posted

Nie no coś ty nie ma za co.Już dziś dostała tabletki jakies tam przeciw ciążom urojonym,a cyce za przeproszeniem ma jak donice,ale jedyne co dobre,że jak na dzien dzisiejszy jeszcze nie leci mleko.uff