Pieseczkowo Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Strasznie ci dziękuje za słowa otuchy:eviltong:i za to ,ze widzę w Tobie bratnia westikowa dusze:eviltong:Zobaczymy jak to bedzie w niedziele,nie chce tylko zeby padało,bo wtedy z Kleksem bedzie kicha,bo takiej pogody nie lubi.Calusy dla was i jeszcze raz dzieki za wypowiedź->potrafisz czlowieka podniesc na duchu hihi:loveu::lol: Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 dopiero dziś udało mi się znaleźć wolną chwilę żeby poodwiedzać galerię i co ja widze :mad::mad: że niby ocena db, phi... ale cóż jak sędzia ma ocenić jakiegokolwiek psa jak w większości przypadków nawet nie ma pojęcia o rasie jaką sędziuje....lata temu kiedyś miałam okazję siedzieć na ringu z szanownym panem sędziom jako pomocnik ringowy, akurat siedziałam na mp... no pan sędzia nawet ras nie znał :cool3::cool3: i to odpicowywanie psów przed wyjściem na ring to już porażka :shake: rozumiem przeczesać psa, ale tak jak mówiła Bzikowa z reguły wygrywają psy, które mają na sobie tony pudru w połączeniu z lakierem, nie taka była idea wystaw :shake: bezsensu... dlatego nie przejmujcie się i głowa do góry ;) bo my i tak wiemy, że Kleks jest najpiękniejszy (oczywiście na równi z naszymi psiakami :evil_lol::evil_lol:) Quote
Pieseczkowo Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Pewnie nie ma sie co pzrejmowac. Pojade na inne wystawy i bedzie lepiej ->mam przynajmnije taka nikla nadzieje:eviltong: Ba pewnie,ze najpieknijeszy na rowni z waszymi,a szczegolnie ze swoim prawie braciakiem. Dzisija bylismy na pierwszym rreningu agility-Aniu czyzby dzis ze mna był Bez?bo odnisolam wrazenie ze chlopaki sie chyba zmowili bo obserwujac moje Kleksa odnioslam wrazenie ze widze Beza:eviltong::eviltong:Maluch nakrecil sie na tunel i bylo mu obojetne ktora strona ma wchodzic,byle zeby pzrechodzic.Wydaje mi sie,ze sie podobalo,bo w grupie byl z malymi psami,nie bylo ich duzo i chyba bylo fajnie.Ja jestem zadowolona,bo zobaczylam jaki to plus miec i malego psa na agility i duzego,przy malym przynajmnije sie nie stresuje,ze cos ominie nie zaliczy,biegnie swoim tepem i jest odlot.Takie dwa pzreciwieństwa. Buziaki:loveu::lol: Quote
Bzikowa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Hihi czy to znaczy, że na moim łóżku leży Kleks ? I to jemu zdejmowałam dziś szwy po kastracji? :evil_lol::eviltong: I to on jest jedną wielką zarośniętą kupą futra? :diabloti: Cieszę się, że się podobało! Nakręcaj białasa :loveu: Mam nadzieję, że złapie agilitowego bakcyla tak jak Bezunia. A jakie są jeszcze psy w grupie ? Bo ja je dopiero w maju zobaczę... Quote
Pieseczkowo Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Mozliwe:cool3:Dzuzo strasznie jest nowych,ale Lidka,Mokka i Elka podzieliy nas ze wzgledu na wielkosc psów i ja wyladowalam z 3 bardzo sympatycznymi kurduplami-jak to powiedziala dzis Mokka. Szkoda,ze nie mieszkasz gzdies blizej mnie,bo chetnie bym sie wybrala z wami na spacer Westiowo-Seterowy,tez zeby Beza zoabczyc:eviltong: Quote
kajkoowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 O, widzę, że jako pierwsza skomentuję te sliczne zdjęcia. JAki model, pozazdrościc:cool3::loveu: Quote
Pieseczkowo Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dziekujemy za odwiedzenie naszej skromnej galeryjki:lol::lol: Quote
Klaudia i Bravo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witamy. ;) Prześliczne zdjęcia. :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Ja tez juz do was biegne,by zoabczyc Twojego Westucha+opisik gratis!!:eviltong: Quote
Inkaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pieseczkowo napisał(a): Szkoda,ze nie mieszkasz gzdies blizej mnie,bo chetnie bym sie wybrala z wami na spacer Westiowo-Seterowy,tez zeby Beza zoabczyc:eviltong: Z nami sie wybierz na spacer, z nami! Wełenka jest chętna. :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Moge i z wami ,bardzo chetnie,a mieszkacie bardzo daleko?:lol: Quote
Inkaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Moge i z wami ,bardzo chetnie,a mieszkacie bardzo daleko?:lol: raczej zaliczamy się do tych co mieszkają bardzo daleko (50 km od W-wy) Ale na spacerek po treningu chętnie bym się wybrała. :lol: Quote
Pieseczkowo Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 To odwiedz jeszcze galerie mojej rudej sweterzycy:eviltong:Podaje linka: http://www.dogomania.pl/forum/f643/erta-114767/ Quote
Pieseczkowo Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Tym razem tunel nie podchodził:eviltong: Po ciężkiej pracy,krótki spacerek->leniuchy Reszta jest na filmikach:eviltong:Zycze milego ogladania:lol: Quote
Bzikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Super zdjęcia :loveu: Zazdroszczę :placz: Jaka elegancka strefunia :cool3: http://img17.imageshack.us/img17/2591/p1090831w.jpg Pilnuj go bo mój mimo krótkich łapek ma tendencję do skakania z połowy zejścia z palisady :mad: FILMY !!!! Quote
Pieseczkowo Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Jeszcze sie zatrzymuje,zobaczymy co poznije bdzie wyczyniac. :eviltong:Po raz pierwszy widzialam,ze moj pies umie tak ogonem machac Quote
Pieseczkowo Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 YouTube - Cavano trening początkujący Nasza skromna grupeczka:eviltong::eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 A tutaj link do zjdec z dzisiejszego spacerku z Kinga i Wenka:lol: Picasa Web Albums - Dominika - Spacer psi 15... Quote
Recommended Posts