Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie ci dziękuje za słowa otuchy:eviltong:i za to ,ze widzę w Tobie bratnia westikowa dusze:eviltong:Zobaczymy jak to bedzie w niedziele,nie chce tylko zeby padało,bo wtedy z Kleksem bedzie kicha,bo takiej pogody nie lubi.Calusy dla was i jeszcze raz dzieki za wypowiedź->potrafisz czlowieka podniesc na duchu hihi:loveu::lol:

Posted

dopiero dziś udało mi się znaleźć wolną chwilę żeby poodwiedzać galerię i co ja widze :mad::mad:

że niby ocena db, phi...

ale cóż jak sędzia ma ocenić jakiegokolwiek psa jak w większości przypadków nawet nie ma pojęcia o rasie jaką sędziuje....lata temu kiedyś miałam okazję siedzieć na ringu z szanownym panem sędziom jako pomocnik ringowy, akurat siedziałam na mp... no pan sędzia nawet ras nie znał :cool3::cool3:

i to odpicowywanie psów przed wyjściem na ring to już porażka :shake: rozumiem przeczesać psa, ale tak jak mówiła Bzikowa z reguły wygrywają psy, które mają na sobie tony pudru w połączeniu z lakierem, nie taka była idea wystaw :shake:

bezsensu...
dlatego nie przejmujcie się i głowa do góry ;) bo my i tak wiemy, że Kleks jest najpiękniejszy (oczywiście na równi z naszymi psiakami :evil_lol::evil_lol:)

Posted

Pewnie nie ma sie co pzrejmowac. Pojade na inne wystawy i bedzie lepiej ->mam przynajmnije taka nikla nadzieje:eviltong:
Ba pewnie,ze najpieknijeszy na rowni z waszymi,a szczegolnie ze swoim prawie braciakiem.
Dzisija bylismy na pierwszym rreningu agility-Aniu czyzby dzis ze mna był Bez?bo odnisolam wrazenie ze chlopaki sie chyba zmowili bo obserwujac moje Kleksa odnioslam wrazenie ze widze Beza:eviltong::eviltong:Maluch nakrecil sie na tunel i bylo mu obojetne ktora strona ma wchodzic,byle zeby pzrechodzic.Wydaje mi sie,ze sie podobalo,bo w grupie byl z malymi psami,nie bylo ich duzo i chyba bylo fajnie.Ja jestem zadowolona,bo zobaczylam jaki to plus miec i malego psa na agility i duzego,przy malym przynajmnije sie nie stresuje,ze cos ominie nie zaliczy,biegnie swoim tepem i jest odlot.Takie dwa pzreciwieństwa. Buziaki:loveu::lol:

Posted

Hihi czy to znaczy, że na moim łóżku leży Kleks ? I to jemu zdejmowałam dziś szwy po kastracji? :evil_lol::eviltong: I to on jest jedną wielką zarośniętą kupą futra? :diabloti:

Cieszę się, że się podobało!
Nakręcaj białasa :loveu: Mam nadzieję, że złapie agilitowego bakcyla tak jak Bezunia.
A jakie są jeszcze psy w grupie ?
Bo ja je dopiero w maju zobaczę...

Posted

Mozliwe:cool3:Dzuzo strasznie jest nowych,ale Lidka,Mokka i Elka podzieliy nas ze wzgledu na wielkosc psów i ja wyladowalam z 3 bardzo sympatycznymi kurduplami-jak to powiedziala dzis Mokka.
Szkoda,ze nie mieszkasz gzdies blizej mnie,bo chetnie bym sie wybrala z wami na spacer Westiowo-Seterowy,tez zeby Beza zoabczyc:eviltong:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):

Szkoda,ze nie mieszkasz gzdies blizej mnie,bo chetnie bym sie wybrala z wami na spacer Westiowo-Seterowy,tez zeby Beza zoabczyc:eviltong:

Z nami sie wybierz na spacer, z nami!
Wełenka jest chętna. :cool3:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Moge i z wami ,bardzo chetnie,a mieszkacie bardzo daleko?:lol:

raczej zaliczamy się do tych co mieszkają bardzo daleko (50 km od W-wy)
Ale na spacerek po treningu chętnie bym się wybrała. :lol:

• 2 weeks later...