Pieseczkowo Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Pierwsze i drugie miejsce zajeły psy z Księzopola pierwsze Dodus drugie Fabio..Ah mógłby miec lepiej zrobiona głowe ale i tak bylo cudownie,teraz pojezdzimy sobie po wystawach i zobaczymy jak potocza sie losy mojego psa. Quote
Likaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Witamy ;) Mhm, gratulujemy sukcesów na warszawskiej wystawie. ładnie się prezentowaliście :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 ale widze po zdjęcaich taffinka ze ogonek podony do kleksika pod zgledem długości. A taffi miał jakieś krycia? Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Gratuluje medalu :loveu: to był Wasz debiut? :cool3: szkoda, że zabraknie was na kieleckiej krajówce :shake: nie ma szans żebyście przyjechali ? Quote
Pieseczkowo Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 No tak pierwszy medal po 3 latach przerwy.Realtywacja nastapiła.Nawet na grupe weteranów juz sie przygotowuje duchowo choć to dopiero za 3 lata. No własnie nie bardzo moge sie wymigac bo okazalo sie ze za obiadem rodzinnym kryja sie jeszcze urodziny taty.I nie bardzo byloby jak dotrzec w ta niedziele.tez bardzo zaluje bo bardzo chcialam na nią jechac.Jak by sie cos z mienilo choc watpię to napisze informację. Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Tym większe GRATULACJE! Kleks się świetnie prezentował :lol: szkoda, wielka szkoda że was nie będize ale za rok międzynarodowa w kielcach :siara: Quote
Pieseczkowo Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 OOO to jak miedzynarodówka to ja juz teraz zajmuje sobie miejsce.Będę na 100000000%.Mama tez się przejęła,że nie moge jechac i obiecala ze za rok pojade chocby niewiadomo co!! Porób zdjęcia westisiom.Chętnie obejrzę.Jeśli bedziesz mogła.;) Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Pieseczkowo napisał(a):OOO to jak miedzynarodówka to ja juz teraz zajmuje sobie miejsce.Będę na 100000000%.Mama tez się przejęła,że nie moge jechac i obiecala ze za rok pojade chocby niewiadomo co!! Porób zdjęcia westisiom.Chętnie obejrzę.Jeśli bedziesz mogła.;) super :multi: zapraszam a zdjęcia pewnie, że będą ;) Quote
Pieseczkowo Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Dzięli;) ale to jeszcze czasu trochę jest. Quote
Bzikowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A możesz dokładniej powiedzieć kto przygotowywał Kleksia do wystaw? ;) Mi się podoba Kleks ale wg mnie nie zaszkodziłoby mu gdyby miał zostawione trochę więcej włosa na grzbiecie i gdyby przejście między grzbietem, łopatką a łapami było łagodniejsze (nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi). To tylko moja subiektywna opinia. ;) Ale mnie wystawy nie kręcą, szczerze mówiąc :lol: Quote
Pieseczkowo Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Pani Monika Krysiak,tak to przejscie tez zauwazyłam ,wiesz ta cala wystawa byla totalnie nie planowana bo byla pod kolezake która chciała wystawiac mojego psa na Młodym Prezenterze a do tego myło wymagane zgłoszenie psa na normlany ring.Myślę,że jeżeli będę jeździc na kolejne wystawy pies będzie lepiej zrobiony.Ale na ten szał jaki był to i tak dobrze wypadliśmy. Quote
Aaliyah1981 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 hallo hallo dziekujemy za zaproszenie juz jestesmy u was :multi:ale tu to ja bede miec nadrabiania a nadrabiania :cool3:a Kleksik uroczy :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Zdjęc jakoś bardzo dużo nie ma,ale dzięki za odwiedziny. Quote
Aaliyah1981 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Zdjęc jakoś bardzo dużo nie ma,ale dzięki za odwiedziny. no tak ale to trzeba nadrabiac zaleglosci zeby was lepiej poznac :evil_lol:w takim razie prosimy o wiecej fotek uroczego bialaska..ps. ale ta ruda dama takze piekna:loveu: Quote
kaskaSz Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Spadaj stąd, rozumiesz? http://img291.imageshack.us/img291/6384/p1080683cv7.jpg :evil_lol: Super, fajnie , że masz 2 psiaki :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Takie widoki od jakiegos czasu mam bardzo czesto.Jak tylko narobie nowych fot natychmiast wstawiam.;) Quote
Inkaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 http://img291.imageshack.us/img291/6337/p1080682dd8.jpg Pan i król. :diabloti: http://img291.imageshack.us/img291/6384/p1080683cv7.jpg Czyżby nieproszony spanelowy intuz? :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 haha no pieknie;) i gdzie tu wychowanie faceta na pantofla :evil_lol:????kochana to trzeba zmienic kobitki gora :diabloti: http://img291.imageshack.us/img291/6384/p1080683cv7.jpg Quote
Pieseczkowo Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Rozsmieszyłas mnie tym.Ale czasami ona jest tak wredna do niego ze juz jej nawet grozimi spaniem na balkonie:)Hahahaha Quote
Aaliyah1981 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Rozsmieszyłas mnie tym.Ale czasami ona jest tak wredna do niego ze juz jej nawet grozimi spaniem na balkonie:)Hahahaha haha no nie wierze taka ruda pieknosc wredna :evil_lol:??ale ogolnie sie dogaduja?? kto bardziej ustepuje ..no mam nadzieje ,ze jednak z bialaska jest dzentelmen :diabloti: Quote
Fanka jamników Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dominiko ! Bardzo się cieszę razem z moja panią, że odnalazłem Kleksia i Ertę na forum dogomanii. Zapraszam do oglądania moich zdjęć w galerii grupy IV - Jamniki. Pozdrawiam moich Przyjaciół z Warszawy. Dudek z Łodzi. :lol::lol::lol: Quote
Pieseczkowo Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 OOOO super,że teraz będzimey sie mogli kontaktowac przez Dogomanię.Pozdrawiam dudka i bonka.Erta ma ciązże urojoną;) Quote
Fanka jamników Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Trzeba więc znaleźć Ercie super kawalera przy następnej cieczce i będziemy mieli mnóstwo małych Erciątek. Mioty seterów bywają bardzo liczne ( to żart oczywiście! ). Przy okazji informuję,że ja Dudek jadę także w listopadzie na wystawę krajową do Kielc ( zgłoszenia do 30 października, więc jest jeszcze czas ). No i oczywiście widzimy się w Poznaniu. Już mamy tremę przed tą ważną imprezą. Pani wciąż mnie trenuje w chodzeniu na ringówce i w postawie na stoliku. Całusy dla kochanych - Idy i Marcina od mojej pańci i Wojtka. Quote
Recommended Posts