Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierwsze i drugie miejsce zajeły psy z Księzopola pierwsze Dodus drugie Fabio..Ah mógłby miec lepiej zrobiona głowe ale i tak bylo cudownie,teraz pojezdzimy sobie po wystawach i zobaczymy jak potocza sie losy mojego psa.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak pierwszy medal po 3 latach przerwy.Realtywacja nastapiła.Nawet na grupe weteranów juz sie przygotowuje duchowo choć to dopiero za 3 lata.
No własnie nie bardzo moge sie wymigac bo okazalo sie ze za obiadem rodzinnym kryja sie jeszcze urodziny taty.I nie bardzo byloby jak dotrzec w ta niedziele.tez bardzo zaluje bo bardzo chcialam na nią jechac.Jak by sie cos z mienilo choc watpię to napisze informację.

Posted

OOO to jak miedzynarodówka to ja juz teraz zajmuje sobie miejsce.Będę na 100000000%.Mama tez się przejęła,że nie moge jechac i obiecala ze za rok pojade chocby niewiadomo co!!

Porób zdjęcia westisiom.Chętnie obejrzę.Jeśli bedziesz mogła.;)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
OOO to jak miedzynarodówka to ja juz teraz zajmuje sobie miejsce.Będę na 100000000%.Mama tez się przejęła,że nie moge jechac i obiecala ze za rok pojade chocby niewiadomo co!!

Porób zdjęcia westisiom.Chętnie obejrzę.Jeśli bedziesz mogła.;)

super :multi: zapraszam
a zdjęcia pewnie, że będą ;)

Posted

A możesz dokładniej powiedzieć kto przygotowywał Kleksia do wystaw? ;)
Mi się podoba Kleks ale wg mnie nie zaszkodziłoby mu gdyby miał zostawione trochę więcej włosa na grzbiecie i gdyby przejście między grzbietem, łopatką a łapami było łagodniejsze (nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi). To tylko moja subiektywna opinia. ;) Ale mnie wystawy nie kręcą, szczerze mówiąc :lol:

Posted

Pani Monika Krysiak,tak to przejscie tez zauwazyłam ,wiesz ta cala wystawa byla totalnie nie planowana bo byla pod kolezake która chciała wystawiac mojego psa na Młodym Prezenterze a do tego myło wymagane zgłoszenie psa na normlany ring.Myślę,że jeżeli będę jeździc na kolejne wystawy pies będzie lepiej zrobiony.Ale na ten szał jaki był to i tak dobrze wypadliśmy.

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Zdjęc jakoś bardzo dużo nie ma,ale dzięki za odwiedziny.

no tak ale to trzeba nadrabiac zaleglosci zeby was lepiej poznac :evil_lol:w takim razie prosimy o wiecej fotek uroczego bialaska..ps. ale ta ruda dama takze piekna:loveu:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Rozsmieszyłas mnie tym.Ale czasami ona jest tak wredna do niego ze juz jej nawet grozimi spaniem na balkonie:)Hahahaha

haha no nie wierze taka ruda pieknosc wredna :evil_lol:??ale ogolnie sie dogaduja?? kto bardziej ustepuje ..no mam nadzieje ,ze jednak z bialaska jest dzentelmen :diabloti:

Posted

Dominiko !
Bardzo się cieszę razem z moja panią, że odnalazłem Kleksia i Ertę na forum dogomanii.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć w galerii grupy IV - Jamniki.
Pozdrawiam moich Przyjaciół z Warszawy.
Dudek z Łodzi.
:lol::lol::lol:

Posted

Trzeba więc znaleźć Ercie super kawalera przy następnej cieczce i będziemy mieli mnóstwo małych Erciątek. Mioty seterów bywają bardzo liczne ( to żart oczywiście! ).
Przy okazji informuję,że ja Dudek jadę także w listopadzie na wystawę krajową do Kielc ( zgłoszenia do 30 października, więc jest jeszcze czas ).
No i oczywiście widzimy się w Poznaniu. Już mamy tremę przed tą ważną imprezą. Pani wciąż mnie trenuje w chodzeniu na ringówce i w postawie na stoliku.
Całusy dla kochanych - Idy i Marcina od mojej pańci i Wojtka.