Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber-dobra psia szkola,bez przemocy to najlepsze co mozna dla psa zrobic.nawet codzienne kontakty z innymi pieskami przynosza wspaniale efekty wychowawcze.najgorsze dla szczeniaka jest , zamkniecie go samego na wiele godzin samego w domu ,i ograniczenie sie tylko do chodzenia wkolo domu ,zeby pies sie wysiusial.w takim przypadku to lepiej pluszaka sobie kupic.

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxx52 napisał(a):
Cerber-dobra psia szkola,bez przepocy to najlepsze co mozna dla psa zrobic.nawet codzienne kontakty z innymi pieskami przynosza wspaniale efekty wychowawcze.najgorsze dla szczeniaka jest , zamkniecie go samego na wiele godzin samego w domu ,i ograniczenie sie tylko do chodzenia wkolo domu ,zeby pies sie wysiusial.w takim przypadku to lepiej pluszaka sobie kupic.

wnioskuję, że ta mama tego pana może być na emeryturze, bo on sam chyba pierwszej młodości nie był, więc na pewno maluszek zostawać w domu sam nie będzie. Z resztą wszystko się okaże jak się spotkamy i porozmawiamy.

Posted

Juszes napisał(a):
Witam!
Jak czują się maluszki? :-)

kluchy mają się lepiej niż dobrze :) jedyne co robią to śpią, jedzą i walą klocki :P od czasu do czasu jak nie chcą spać to puszczam je na dywan i sobie kilka minut chodzą... potem je kładę w kojcu i zasypiają jak aniołki :p:loveu: generalnie wszystkie są strasznie kochane, fajne mają charakterki i w ogóle. Zaczynają też powolutku otwierać oczęta... jako jedyna łaciata otworzyła jedno oko i jak ktoś już wspomniał wygląda jak pirat :eviltong:

Posted

nooo kochani coś przycichło, a na początku tyle ludzi się rzuciło na maluchy :( nikt mi maili nie odpisuje... mamy jeszcze 6 szczeniaków i w tym tylko jeden ma zaklepany domek.

Posted

Cerber napisał(a):
kluchy mają się lepiej niż dobrze :) jedyne co robią to śpią, jedzą i walą klocki :P od czasu do czasu jak nie chcą spać to puszczam je na dywan i sobie kilka minut chodzą... potem je kładę w kojcu i zasypiają jak aniołki :p:loveu: generalnie wszystkie są strasznie kochane, fajne mają charakterki i w ogóle. Zaczynają też powolutku otwierać oczęta... jako jedyna łaciata otworzyła jedno oko i jak ktoś już wspomniał wygląda jak pirat :eviltong:

Tak, piratem ciocia Emilia ochrzcila suczunié.

Ale prosimy- rozpieszczaj nas fotkami!

Posted

emilia2280 napisał(a):
Tak, piratem ciocia Emilia ochrzcila suczunié.

Ale prosimy- rozpieszczaj nas fotkami!

mam z wczoraj :P śmiesznie spały i nie mogłam się oprzeć by zrobić im fot kilka chociaż :P

Marzenuś napisał(a):
Niestety nie wypaliło :(
Przepraszam za narobienie nadziei :(

kurcze a tak liczyłam na was :( szkoda... maili też nie dostaje... czekam dalej...

łaciata nie jest już piratem, w nocy kiedy wstałam je nakarmić patrzę, a tu drugie oczko na pół otwarte :D łaciata na razie jest jedynym maluszkiem, który otworzył oczka... czekam z niecierpliwością na resztę :p zaraz foty :)

Posted

sjesta po jedzonku :eviltong::loveu::p

eh lenistwo jest takie słodkie...

a jego to powinnam pasibrzuch nazwać, bo on jest taki pulchniaty... na 4 jeszcze nie potrafi chodzić, pełza jak glizda:loveu: no i jego taki znak jakby rozpoznawczy to to, ze pięknie potrafi swoje łapcie ssać, wcale mu cycek nie jest potrzebny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Najnowsze wieści: właśnie wylukałam, że Krecia zaczyna lewe oko otwierać :p

Posted

xxxx52 napisał(a):
Rozkoszne to one sa ,ale jestem godna podziwu dla osoby zajmujacej sie tymi slicznosciami.:lilangel:
Wyobrazam sobie ile jest pracy z tymi psiakami

DZIęKUJę :*
a od niedzieli będę miała jeszcze jednego :loveu::multi: już doczekać się nie mogę by go zobaczyć :loveu:

Posted

Marzenuś napisał(a):
Ale to z rodzeństwa tych śliczności?

tak to będzie Rumun i jednak przyjedzie do mnie dziś, a nie jutro... zaproponowałam znajomej, bo domyślam się, ze ma sporo rzeczy do załatwienia przed wyjazdem. Jak tylko maluch do mnie trafi to go sfotografuję

Posted

Tak Rumunek jest już z nami, jest przepiękny!!!!!!!!!!:loveu: no ale trochę gorszą wiadomość też mam... jeden szczeniak, który był u wetki też nie przeżył :-( ale chociaż ta satysfakcja jest, ze próbowała ratować, nie uśpiła ani nic... najprawdopodobniej we śnie go znużyło i odszedł
[*] to był piesek... wetka w chwili obecnej ma suczkę... tak więc mamy 5 szczeniąt w tym jeden ma już zaklepany domek, także pozostaje 4. jutro zapodam fotki dziś mam doła totalnego już... jak na jeden dzień za dużo wrażeń, przeżyć i tragedii :(
Zapomniałam dodać, mamy do wydania 3 sunie i jednego pieska jeszcze.. ogólnie są 3 sunie i 2 pieski. Tak więc hop na 1 stronę...