Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja myślę, że pomysł z ogródkiem wypłynął stąd, że Lolek nie zna innego życia poza schroniskowym. a wiadomo, że w schronisku siedzi cały czas w boksie. ale do mieszkania też się nadaje moim zdaniem - jest malutki. idealny do łóżka :)

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja tez uwazam ze Lolus czuł by sie dobrze w mieszkaniu, nie siedzimy w jego głowie i nie wiemy czy woli przestrzen czy mieszkanie....[/quote]
Dokładnie ;)
Co do porównania Lolka do White Terrierka, to musiałby być taki troszkę wyrośnięty White :eviltong:
...ale za to jego koleżanka, która przybyła razem z nim do schroniska to już prawowity West Highland... sami popatrzcie...:shake:
[url]http://www.orzechowce.ovh.org/westi.html[/url]

Posted

[quote name='zekiye']mi też Lolek przypomina westa :) jedna moja koleżanka pertraktuje cały czas z mężem na temat adopcji, wysłała zdjęcia Lolka także do swojej mamy. jednak bardziej liczę na kolegę z Katowic, którego rodzice mają dom z ogrodem i dwa koty. mieli dalmatyńczyka kilkanaście lat, ale w zeszłym roku piesek odszedł. kolega jest teraz w Hiszpanii, wraca w niedzielę. maila ze zdjęciami Lolka wysłałam w niedziele - zobaczymy, może się uda.[/quote]
suuuper, Katowice to rzut beretem od mnie:evil_lol:

Posted

kochani west to ciężki pies na krótkich łapkach , ta sunia bardzo przypomina sznaucerka , nawet powiem ze na 99 %
znam sie na tym , robiłam dyplom ze strzyzenia tych ras na wystawy

Posted

[quote name='epe']Matko jedyna!
Co za ludzie w Waszym rejonie mieszkają!:angryy: Takie cudeńka u Was-to co robią ze zwykłymi kundelkami?:placz:[/quote]

To nie sprawa rejonu:angryy::angryy::angryy: ludzie parszywieją tak ogólniekrajowo:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='zekiye']mi też Lolek przypomina westa :) jedna moja koleżanka pertraktuje cały czas z mężem na temat adopcji, wysłała zdjęcia Lolka także do swojej mamy. jednak bardziej liczę na kolegę z Katowic, którego rodzice mają dom z ogrodem i dwa koty. mieli dalmatyńczyka kilkanaście lat, ale w zeszłym roku piesek odszedł. kolega jest teraz w Hiszpanii, wraca w niedzielę. maila ze zdjęciami Lolka wysłałam w niedziele - zobaczymy, może się uda.[/quote]

fajnie by bylo, jakby sie udalo. ty masz zekije reke do adopcji. tato ublagany, moze teraz kolega da sie namowic. byloby bosko.

Posted

Biały kolor u sznaucerków jest wprowadzony od niedawna dlatego standard jest bardzo różny pies jest 2x taki jak suczka dlatego jak zobaczyłam suczkę i mówicie ze przyjechały razem to mnie oswieciło , obecnie nie obcinaja juz ogonków dlatego piesek może byc młodszy , jeżeli to sznaucerki , oczywiscie

Posted

nie bo to WESTY I LOLUS JEST BARDZO PODOBNY DO MOJEGO WESTA.JAKBYM UMIALA TO WKLEILABYM ZDJWCIE MOJEGO JERREGO I PODOBIENSTWO PRAWIE W 100 PROCETACH.A I DODAM ZE GO NIE TRYMUJE TYLKO LEKKO STRZYGE FUTERKO I MA PIEKNA LWIA GRZYWE,TAKI PLUSZACZEK KUDLATY JAK LOLO......