zekiye Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ja myślę, że pomysł z ogródkiem wypłynął stąd, że Lolek nie zna innego życia poza schroniskowym. a wiadomo, że w schronisku siedzi cały czas w boksie. ale do mieszkania też się nadaje moim zdaniem - jest malutki. idealny do łóżka :) Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja tez uwazam ze Lolus czuł by sie dobrze w mieszkaniu, nie siedzimy w jego głowie i nie wiemy czy woli przestrzen czy mieszkanie....[/quote] Dokładnie ;) Co do porównania Lolka do White Terrierka, to musiałby być taki troszkę wyrośnięty White :eviltong: ...ale za to jego koleżanka, która przybyła razem z nim do schroniska to już prawowity West Highland... sami popatrzcie...:shake: [url]http://www.orzechowce.ovh.org/westi.html[/url] Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Tak ta mała to west wypisz wymaluj, tylko drobniejsza budowa- ale jej przerazenie jest ogromne Quote
MagdaH Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='zekiye']mi też Lolek przypomina westa :) jedna moja koleżanka pertraktuje cały czas z mężem na temat adopcji, wysłała zdjęcia Lolka także do swojej mamy. jednak bardziej liczę na kolegę z Katowic, którego rodzice mają dom z ogrodem i dwa koty. mieli dalmatyńczyka kilkanaście lat, ale w zeszłym roku piesek odszedł. kolega jest teraz w Hiszpanii, wraca w niedzielę. maila ze zdjęciami Lolka wysłałam w niedziele - zobaczymy, może się uda.[/quote] suuuper, Katowice to rzut beretem od mnie:evil_lol: Quote
mussimusk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 kochani west to ciężki pies na krótkich łapkach , ta sunia bardzo przypomina sznaucerka , nawet powiem ze na 99 % znam sie na tym , robiłam dyplom ze strzyzenia tych ras na wystawy Quote
epe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Matko jedyna! Co za ludzie w Waszym rejonie mieszkają!:angryy: Takie cudeńka u Was-to co robią ze zwykłymi kundelkami?:placz: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No to sznaucerka, ale cudna no nie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='epe']Matko jedyna! Co za ludzie w Waszym rejonie mieszkają!:angryy: Takie cudeńka u Was-to co robią ze zwykłymi kundelkami?:placz:[/quote] To nie sprawa rejonu:angryy::angryy::angryy: ludzie parszywieją tak ogólniekrajowo:mad::mad::mad: Quote
mussimusk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 to rasowy sznaucerek bo nawet ogonek ma cięty , musi z hodowli pochodzić , powinna mieć tatyaż w pachwinie albo uszku białe majazwykle blado seledynowe tatuaze Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To prawdopodobnie siostra Lolka a wiec nie bardzo hodowlana ;) Quote
mussimusk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 sznaucerki są bardzo szcekliwe wiem bo moja czasem nas do spazmów doprowadza , i niektórzy ludzie tego nie wytrzymuja , no i psina laduje w schronisku Quote
irysek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='zekiye']mi też Lolek przypomina westa :) jedna moja koleżanka pertraktuje cały czas z mężem na temat adopcji, wysłała zdjęcia Lolka także do swojej mamy. jednak bardziej liczę na kolegę z Katowic, którego rodzice mają dom z ogrodem i dwa koty. mieli dalmatyńczyka kilkanaście lat, ale w zeszłym roku piesek odszedł. kolega jest teraz w Hiszpanii, wraca w niedzielę. maila ze zdjęciami Lolka wysłałam w niedziele - zobaczymy, może się uda.[/quote] fajnie by bylo, jakby sie udalo. ty masz zekije reke do adopcji. tato ublagany, moze teraz kolega da sie namowic. byloby bosko. Quote
mussimusk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Biały kolor u sznaucerków jest wprowadzony od niedawna dlatego standard jest bardzo różny pies jest 2x taki jak suczka dlatego jak zobaczyłam suczkę i mówicie ze przyjechały razem to mnie oswieciło , obecnie nie obcinaja juz ogonków dlatego piesek może byc młodszy , jeżeli to sznaucerki , oczywiscie Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 nie bo to WESTY I LOLUS JEST BARDZO PODOBNY DO MOJEGO WESTA.JAKBYM UMIALA TO WKLEILABYM ZDJWCIE MOJEGO JERREGO I PODOBIENSTWO PRAWIE W 100 PROCETACH.A I DODAM ZE GO NIE TRYMUJE TYLKO LEKKO STRZYGE FUTERKO I MA PIEKNA LWIA GRZYWE,TAKI PLUSZACZEK KUDLATY JAK LOLO...... Quote
mussimusk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 co by to nie była za rasa czy nie rasa wazne zeby domek znalazły Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dokładnie :D a zawsze napisac mozna ze w typie rasy ;) juz z doswiadczenia wiemy ze kierownik kazdego psa z dłuzsza sierscia potrafi ostrzyc na sznaucera :D Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wiec Moze Dopisac Do Lolusia Ze W Typie Rasy Westa Lub Sznaucera....moze Szybciej Ktos Go Zauwazy?????????? Quote
halcia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 coście sie uparli Lolusia do jakiejś rasy przykleic?:eviltong:Lolo i tak jest piekny,nie musi byc rasowy:lol: Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wiem Ze Jest Przecudnym Psiakiem ...ale Dopisujac Ze W Typie Rasy......moze Da Wieksza Szanse Na Domek Quote
Recommended Posts