sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 te zdjęcia to na wątek.... czekamy cierpliwie. ja oczywiście teraz pouprawiam prywatę i pooftopikuję: mam młodziutką sunię na DT, nazwaną Śliwką, to będzie perla, a nie pies - żadnych złych nawyków, słodka - zapraszam na wątek (w bannerku) i do adopcji oczywiście :cool3:. Quote
Folen Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Super wieść :multi: W takim razie muszę zdjąć Liska z allegro.. Sleeping, a Twoja Śliwka ma allegro? Bo bym podmieniła Liskowe na jakiegoś psiaka... Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 gallegro obiecał, ale sie nie odzywa, to faktycznie może dziabniesz mi śliwę?? bedę bardzo wdzięczna. juz ci PWuję tekst. Quote
Frotka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Trzymam kciuki za Śliwkę. Sleepingbyday - jeszcze raz dziękuję za allegro Liska. Ayla - wysyłam Ci mail Quote
sleepingbyday Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :crazyeye::crazyeye:. ja nie robilam allegro lisowi... a powiedz, to allegro zadziałało, tak z ciekawości chcę wiedzieć. no i frotka - wisisz nam zdjęcia liska z nowego domu- ciągnęłyśmy go w końcu ostatnio niemal samodzielnie. należy nam się lejący miód na srece widok wyczyszcoznego lisa rozwalonego na kanapie z rozanieleniem w oczach :loveu:. Quote
togaa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No własnie...czekamy na Liska na kanapie...:lol: No i jak domek go znalazł..???:razz: Quote
sleepingbyday Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 poprosimy o wieści z nowego domu. już na pewno cos wiadomo, jak się zaaklimatyzował, czy się z państwem polubili.... Quote
Frotka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Lisek jest ulubieńcem rodziny. Na przemian je, śpi i i siedzi na kolanach. Przytył 0,5 kg. Nieustannie adoruje suczkę Tigrę. Na początku października wybieram się do Liska zrobić zdjęcia. Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ach, ach... jestem szczęśliwa od pniedziałku rano :loveu:. z utęsknieniem czekamy na DUŻO zdjęć :cool3:. przekaż liskowi pozdrowienia od fanek.... Quote
togaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 I serdeczności dla nowych Państwa Liska......!!! I na foto- relacje czekamy.....:razz: Quote
Frotka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Niestety, foto-relacja dopiero w październiku. Wcześniej nie dam rady. Quote
sleepingbyday Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Frotka, wszystko jedno, październik niedługo -ale nie myśl, że zapomnimy :cool3: Quote
Recommended Posts