weszka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Z mojego bazarku na sunię powinno być co najmniej 60 zł więc zawsze jakaś część kosztów już zabezpieczona. W tej sytuacji chyba nie ma co zwlekać... każdy dzień tylko pogarsza sprawę... Quote
wellington Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Agnieszko, dzwonilam do artwetu przedwczoraj rano. Mieli byc w hotelu w ciagu dnia i stwierdzic czy ciaza jest zaawansowana czy nie i czy w zwiazku z tym podejma sie sterylki. Mieli mi dac znac jak sprawy stoja. Nie oddzwonili, ja nie wiem czy ciaza jest zaawansowana czy nie i nie bede jechac do hotelu tylko zeby to sprawdzic. Oczywiscie, jesli sie zgodzisz, pojade po nia, zrobie jej co trzeba, ew. przetrzymam ja az dojdzie do siebie i znow przywioze do pana Tomka. Do lecznicy artwet dzwonilam tylko dlatego bo mnie o to prosilas. Mam wrazenie ze troche cuduja. Quote
wellington Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Dobrze by bylo gdyby sunia nareszcie dostala imie, bo czarnych sun z bialym zabotkiem jest wiele. Quote
weszka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Bazarek zakończony - będzie 100 zł na sterylkę. AgaG jak dojdzie wpłata to przekażę Tobie czy komuś kogo wskażesz. Quote
AgaG Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Za sterylkę suni chce zapłacił wellington :p ale nie ma ani zlotówki na hotel dla niej i jej brata. więc Weszko prosze wyslij mi na konto, a ja będę rozliczac hotel/.Imię suni to Petra , a brata Petro. :p Quote
wellington Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 chce zapłacił wellington no chce, chce, ale nie wie ile ani komu :lol: Quote
sugarr Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A jakich rozmiarów będzie sunia? Mam ludzi chętnych do adopcji suczki tak docelowo 15kg, 55cm chcieli (takie dostałam wymiary ale przypuszczam, że co do centymetra nie musi być ;) ) Chcą zdrową, wesołą sunię, szczeniaka. Mam im podesłać jakieś "propozycje". Dom jeszcze niesprawdzony ani nic, ale wstępnie możnaby ją im pokazać. Tylko czy ona pasuje? Quote
AgaG Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 wellington napisał(a):no chce, chce, ale nie wie ile ani komu :lol: Hi hi hi w artwecie . a ile to Ci powiedzą :p Quote
AgaG Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 sugarr napisał(a):A jakich rozmiarów będzie sunia? Mam ludzi chętnych do adopcji suczki tak docelowo 15kg, 55cm chcieli (takie dostałam wymiary ale przypuszczam, że co do centymetra nie musi być ;) ) Chcą zdrową, wesołą sunię, szczeniaka. Mam im podesłać jakieś "propozycje". Dom jeszcze niesprawdzony ani nic, ale wstępnie możnaby ją im pokazać. Tylko czy ona pasuje? Ona taka wyżełkowata.. oko ło 20 docelowo jak myslę. szczupla na długch łapach Quote
AgaG Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 telefony z dziennika nawet jeszcze dziś były. wyłącznie dzwoniła polska wieś z propozycjami buda, kojec. Dziś jeden pan mocno starszy na moja uwagę, że sunia może zyć 20 lat i co wtedy? powiedział: "to przyjdzie gajowy i ją zastrzeli". mam naprawdę dość:angryy::angryy::angryy: Quote
weszka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Czyli obydwoje nadal w hotelu :( ??? Petra po sterylce? Wszystko ok? Przelewam zaraz zaległe 100 zł - sorki za opóźnienie! Quote
AgaG Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Weszko to 100 pójdzie na jej hotel. sterylkę na szczeście zapłaci kochana Wellington.. :loveu::eviltong:długi psów są gigantyczne.. hotelowe.. młodziaki nie mają zapłaconej ani złotówki, na dodatek mają dług w artwecie 130 złotych za szczepienia:placz::placz::placz::placz: Quote
AgaG Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 weszka napisał(a):Czyli obydwoje nadal w hotelu :( ??? Petra po sterylce? Wszystko ok? Przelewam zaraz zaległe 100 zł - sorki za opóźnienie! tak obydwa sa w hotelu, bo dzwonili debile ze wsi albo alkoholicy!! nie chciałam nikomu ich dać. Petra miała sterylkę, widziałam ją tuz po, bo pani Agneszka ją przywiozła (lekarka z artwetu), gdy akurat byłam płacąc za cześc długów Borysa. Sunia czuje się dobrze Quote
Camara Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 wysłałam Petrę do GW, może coś pomoże :roll: Quote
weszka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Oj ludzie, ludzie :( takie słodziaki i chętnych brak... Quote
AgaG Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Camara napisał(a):wysłałam Petrę do GW, może coś pomoże :roll: dzięki Camara, piękne psy i nic :placz: Quote
j3nny Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 jestem tutaj tez, plakaciku nie widze... chyba jednak bede musiala sie nauczyc troche skladac takie cuda Quote
AgaG Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nie ma plaktów, za to straszne długi.. Kiwi od kiedy one są w hotelu ? jesli od 16 lipca, ale chyba wczesniej to dług wynosi do czwartku 11 wrześnie gdy mam nadzieję wydam sunię 58X15= 870 razy dwa psy = 1740.. może pan Tomek jakoś trochę obniży bo były w jednym boksie.. ale z drugiej strony to dwa psy duże, wiec jedzonko nie jak dla szczeniaków.. zresztą pan Tomek wciąż coś odpuszcza.. ja w ogóle zaraz będę liczyć długi .. :-(:-(:-( Quote
j3nny Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 moze ja poszukam jednak troche rzeczy na bazarek Quote
AgaG Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 dziś zawożę sunię do domu.. do mieszkania.. błagam o kciuki.,. zaraz lecę po szelki i smycz, bo ona "goła i bosa" się znalazła w hotelu, jak i jej brat:p Quote
j3nny Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 kciuki sa!!! :thumbs::thumbs: i czekam na wiesci Quote
AgaG Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Sunia ma super domek. Ludzie z Krakowa , mieszkanie w kamienicy, niedawno stracili psa, który bardzo chorował. leczyli go do końca i walczyli o niego. Ciepła, fajna rodzina. Dziękuję Doktorowi Słowińskiemu, że przekazał mi kontakt do nich :p foty nocą jakoś wyślę, bo robiłam, Sunia bardzo się podobała, została wycałowana i wpuszczona brudaska do łózka:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 AgaG napisał(a):Sunia ma super domek. Ludzie z Krakowa , mieszkanie w kamienicy, niedawno stracili psa, który bardzo chorował. leczyli go do końca i walczyli o niego. Ciepła, fajna rodzina. Dziękuję Doktorowi Słowińskiemu, że przekazał mi kontakt do nich :p foty nocą jakoś wyślę, bo robiłam, Sunia bardzo się podobała, została wycałowana i wpuszczona brudaska do łózka:lol: Az milo przeczytac takie wiadomosci:lol: Quote
Recommended Posts