AgaG Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ola go nawet nosi jak niemolwlęta odpowiednio nachylonego by coś mu w tym brzuszku zostało... Quote
Toska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jak Maxiowe samopoczucie dziś ? mam nadzieję , że lepiej , że leki zaczną działać !!! Quote
Patia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Pani Olu :loveu: Gdyby tylko te wymioty ustały :modla: Quote
AgaG Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Maksiu był na kroplówkach. dostaje tam witaminy i preparaty wzmacniające. oprócz tego ponieważ zalecone przez dr Derkowskiego zwracał, przyjmuje je teraz w zastrzykach. Jest maleńka poprawa. Wymioty są i będą.. niestety, ale po tych środkach na wzmocnienie nawet chciał spacerku za ogródek, a nie tylko do ogródka.. ale przyswaja bardzo mało.. nie robi kupek bo nie ma czym... wymiotuje choć ma apetyt.. same papki otrzymuje.. Quote
Juszes Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Maksiu, wyszedł ślicznie na tych fotkach. Oby mu się poprawiło zdrówko :< Będę trzymać za niego kciuki! Quote
weszka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kruszyneczka taka i tyle musi się nacierpieć. Ale wierzę że najgorsze już minęło. Cegiełki idą jakoś słabo ale może zawsze parę zł będzie to się przyda. Quote
Juszes Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dlaczego od wczoraj tu nie zaglądał? Jak się czuje Max? Quote
Toska Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 czekamy na wiadomości , co u Maksia ? ta cisza to dobry znak ? oby tak było !!! Quote
AgaG Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 U Maksia raz lepiej raz gorzej.. cisza tylko dlatego, że nie chcę wciaz Oli nękać telefonami, bo ona ma po prostu domowy szpital psi. wczoraj nawet nie wymiotował :) zazdrosny był też o Gawronka i odpędzał od Oli. dziś gorzej..Wrótce konsultacja z Derkowskim. Psiak oczywiście zakochany w Oli i śpi z nią w lożku:) wraz z Merlin i Dyziem.. Quote
sybil Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witaj Maksiu, jak dziś zdrówko? Zbieraj się do życia, bo masz Anioła Opiekuńczego w osobie p.Oli. Nasza koleżanka, która zawiozła pomoc dla Maksia i miała okazję poznać p.Olę nie znajduje słów, aby wyrazić swoje uznanie i podziw dla poświęcenia, czułości i miłości, z jaką p.Ola pielęgnuje pieski tak bardzo skrzywdzone przez los i ludzi. Takie osoby zasługują na wszelką możliwą pomoc:loveu::lilangel::Rose:. Maksinku, uszczęśliw wszystkich, którzy myślą o tobie i wyzdrowiej psinko Quote
AgaG Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Stan pieska na razie stabilny.. drepce sobie, uwielbia Olę, ale wymioty nadal są. jeszcze doktor nie podjąl decyzji o operacji, nadal trzeba kurować. Maluch dostaje leki w zastrzykach. Quote
weszka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Zakończyły sie cegiełki. Są już wpłaty na AFN :multi: skarpetka "MAX PRZEŁYK" ale jeszcze nie podliczone. Dostałam od Tweety pierwsze rozliczenie to postaram się w weekend zliczyć i podać +/- ile Maksio ma kasy. Póki co trzymaj się szorściaczku :loveu: Quote
Ayia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Piekny pies czeka i prosi o domek.. On tak go bardzo potrzebuje... :-( Quote
weszka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Po wstępnych wyliczeniach z cegiełek coś ok. 290 zł powinno być w skarpecie Maxiowej :) Quote
AgaG Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jak na jego stan to czuje się nieźle. Kupka jest codziennie, biega, je ale i wymiotuje. Ola wciaż z nim jeżdzi na kroplówki. Quote
AgaG Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Derkowski boi się tej operacji, że pies może nie przeżyć. mówił Oli to już na pierwszej wizycie. Natomiast Ola wciąż jeździ na kroplówki i kupuje jedzenie. leczenie psa jest grogie, więc prosze o pomoc dalszą. Juz mówiłam Oli, że coś jest na AFN dla pieska Quote
AgaG Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Maksiu dzieki Oli, ciągłemu podawaniu leków i kroplówe przytył 1. 20 !!!! hurra... ale bardzo proszę o dalsza pomoc dla niego!! Ola ma stado chorych psów a leczenie i jedzenia maksa, które wciaz dostaje i zwraca dużo kosztuje Quote
majka50 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 chciałabym pomóc Maxsowi ale nie wiem jak i gdzie mam przesłać pieniądze Quote
Recommended Posts