Szczurosława Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Lisia ma około roku, jest malutka, drobniutka, wcale nie wygląda na swoje 10 kg. Do schroniska trafiła z ulicy, przerażona kulila się i uciekła od człowieka. Potrzebowała czasu aby zrozumieć,że ręka to nie zawsze ból i strach. Lisia nabrała pewności siebie, zaczęła jeść, wychodzić na spacery. Lisia jest łagodną sunią, ustępuje innym psom, potrafi grzecznie chodzić na smyczy, jest delikatna. Okazało się,że sunia jest w ciąży! W schronisku urodziłaby na ziemi, może betonie. A szczeniaki umierałyby cierpiąc przez nosówkę. Jednak się udało! Lisia została wykastrowana, znalazła się pani, która wzięła Lisię pod swój dach. Lisia była szczęśliwa! Radosna spacerowała po domu, przychodziła po pieszczoty. Zgodziła sie z sunią-rezydentką. Wszystko fajnie i miło,ale z przyczyn od siebie niezależnyc pani może się opiekować Lisią tylko do 25.07. Jeśli po tym czasie Lisia wróci do schroniska pęknie jej serce! Dlatego , w imieniu Lisi, prosimy o DS, DT ,ogłoszenia! kontakt: 603 224 392 [email protected] gg:9842331 Quote
Szczurosława Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 agusiazet napisał(a):Jest śliczna! Czy gdzieś ogłoszona? Nie, na chwile obecną nie ma żadnych ogłoszeń... Quote
agusiazet Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Postaram się zrobić małej ogłoszenia w tym tygodniu i napisać, gdzie ją umieściłam. Czy mogę wykorzystać tekst z pierwszego postu i jaki kontakt podawać? Quote
Szczurosława Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 agusiazet napisał(a):Postaram się zrobić małej ogłoszenia w tym tygodniu i napisać, gdzie ją umieściłam. Czy mogę wykorzystać tekst z pierwszego postu i jaki kontakt podawać? Super:loveu: Oczywiście,że możesz, kontakt u dołu pierwszego postu. Quote
agusiazet Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 I mogę zaproponować małą na miejsce Pepsi do hoteliku Murki, jest osoba która wpłaca na nią 100 zł, jeśli się zgodzi na podmianę, bo Pepsi znalazła dom tymczasowy:) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Lisia na allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=400579076 Quote
agusiazet Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Lisia się przypomina, bardzo potrzebna pomoc!!! Quote
Szczurosława Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='agusiazet']I mogę zaproponować małą na miejsce Pepsi do hoteliku Murki, jest osoba która wpłaca na nią 100 zł, jeśli się zgodzi na podmianę, bo Pepsi znalazła dom tymczasowy:) Świetnie, a to hotelik z kojcami, tak? [quote name='Agnieszka(Visenna)']Lisia na allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=400579076 Lisia Dziękuje:loveu: Quote
agusiazet Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Hotelik z kojcami u Murki, ale jeszcze nie otrzymałam wiadomości od opiekunów Pepsi, czy ją zatrzymają do znalezienia DS. Quote
wapiszon Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jutro wstawię fotki z DT. Lisia jest tam szczęśliwa, śpi nawet w łóżku, je za dwa psy. Niestety , może zostać tam do 25.07. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szczurosława Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Lisia ma jeszcze ogłoszenia na gumtree , alegratce, adopcje.org, psy.pl, kupiepsa.pl Quote
agusiazet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Czy istnieje możliwość zbierania pieniędzy dla Lisi na hotel, bo jak ją wpiszę w kolejkę, to będzie jakby moja, a ja sama nie wydolę!? Quote
Szczurosława Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Kurcze , nie wiem jak z pieniędzmi...,bo i nie wiadomo na jak długi czas ten hotelik:roll: Quote
agusiazet Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Niestety, jeśli nie ma pieniędzy hotelik odpada:( Czy można prosić o nowe zdjęcia psinki? Quote
wapiszon Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jest problem z fotkami. A ile miesięcznie będzie kosztował hotelik? Quote
agusiazet Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 A czy Lisia jest mała czy średnia? ale z tego co widzę trzeba czekać w kolejce:( Mała 8 zł, średnia 10 zł. Quote
Szczurosława Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 agusiazet napisał(a):A czy Lisia jest mała czy średnia? ale z tego co widzę trzeba czekać w kolejce:( Mała 8 zł, średnia 10 zł. Ma coś koło 10 kg, nie więcej.Więc chyba pod małą by podchodziła... Tuż przed sterylką waga wykazała 12,5 kg Quote
Recommended Posts