Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shel']Cudna klucha!

A kolczyków ine zamówiłam, bo nie wiem jakie zdjęcie wziąć :lol:.
:loveu:

Haha, a ja nie byłam po 'produkty' bo nie znalazłam czasu i chęci. :evil_lol: Pojadę w poniedziałek bo dzis już nie zdąże a szkoda bo mam ochotę tworzyć. :lol:

[quote name='Izabela124.']Jak dobrze, że mój pies nie ma problemów z kulkami
Milka przez całą zimę też nie miała, to był pierwszy (i jak na razie ostatni) raz kiedy się pokulkowała. A jak wróciła do domu to stała i bałą się nawet usiąść bo jej chyba zimno było. :evil_lol:

[quote name='sunshine']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0850kopia.jpg

Milka- Terier łóżkowy-bezgłowy :D heheh^^
I bez oczu. :cool3:

[quote name='Zuzia&Snoopy']Nie wiesz że to dlatego że ja wróciłam :razz: :evil_lol:
Dzięki za PW;) Zaraz sobie zajrzę.

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0847kopia.jpg kiedyś strasznie chciałam mieć tę obróżkę :loveu: ale ona szczeniakowa chyba jest nie? :hmmmm:
No teraz już wiem. :evil_lol:
Szkoda, że nie jedziecie, ale w takim razie obiecaj, że napiszesz jak sie będziecie wybierać do Poznania. :loveu:

Obróżka nie jest szczeniakowa, ale cieniutka (16mm) i w porównaniu z 2,5cm wygląda jak tasiemka :evil_lol:Ale wzorek tak mi sie podoba, że nawet jak chciałam się jej kiedyś pozbyć to nie mogłam. :lol:

[quote name='Bartiśkowa_']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0832.jpg ale ma kulek :cool3: a jak dostojnie stoi :loveu:
W końcu to stateczna, dorosła dama. :razz:

[quote name='bianka19']Cześć :roll: dawno nas tutaj nie było :oops:
Śliczna Milka :loveu:
Oj dawno, dawno, zapraszamy częściej! ;)

[quote name='Pestka']O, coś wiem o tych kulach to jest nasza udręka.. Benek po kilkuminutowym spacerze przychodzi cały zakulkowany :shake:

A Milce super w tej chustce :loveu:

[quote name='Marta_Ares']u nas tez te kulki to zmora... :(
glownie u Aresa, bo Mayce nic sie nie robic...

Sliczne fotki, a Milka pieknie wyglada z ta chustą :)
Tak jak mówiłam, Milka skulkowała się tylko raz i mam nadzieję, że już nie będzie więcej. :shake:

Dzięki. :loveu:

Posted

[quote name='Cavy']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/dhfg.jpg
łaaa, ale fajne. :loveu:

Super tą chustę macie, też taką chce, kolor cudowny, skąd masz? :diabloti:

Te kulki śniegowe to tragedia jest, najbardziej się czepiają właśnie podbrzusza i tu między łapami przednimi i wtedy pies nie chce chodzić, tylko zatrzymuje sie i ściąga te kulki (przynajmniej Tofik tak robi) :shake:
Pisałam już skąd ja mam! :diabloti: Dostałam ją jako prezent z prenumeratą z MP, nie można jej dostać nigdzie indziej. :eviltong:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Śliczna Milka :loveu:

Moja nieżyjąca suńka ONka miała mieć tak na imię, stanęło na Indi i wołaliśmy Indyczek :evil_lol:[/FONT]
Ja nawet nie wiem skąd się to imię wzięło, ale nawet mi się podoba, kojarzy się z czymś słodkim. :evil_lol:

Indyczek, ciekawie, ciekawie, pewnie ludzie się na was troszkę dziwnie patrzyli, hm? :evil_lol:

[quote name='Sallcia']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0876kopia.jpg

ale bałwanek :loveu:

Moj głupek ma takie same ale na doopce ;)

ps; jak wam idzie ten księżycowy krok?:D
:cool3:

No tak szczerze mówiąc... wcale nam nie idzie. Od poniedziałku w ogóle nie ćwiczyłyśmy bo nie było czasu i ochoty. :oops: Ale jeszcze dziś i jutro trochę popracujemy, zobaczymy jak będzie. :razz:

[quote name='bianka19']Witanko ;):loveu:
Hej, hej :hand:

Zdjęć nie mam, nie chce mi się zabierać Nikodema na spacery, jest za cięzki. :lol:

Wczoraj, jako że nie mogłam iść do fryzjera, farbowałam sobie włosy i wyszły trochę za ciemne, mam nadzieję, że po dwóch-trzech myciach się trochę rozjaśni. :placz:

A dziś zaczynamy klasowy osiemnastkowy maraton! :multi: Już się nie mogę doczekać wieczoru. :evil_lol:

Posted

[quote name='Infortune.']Pisałam już skąd ja mam! :diabloti: Dostałam ją jako prezent z prenumeratą z MP, nie można jej dostać nigdzie indziej. :eviltong:
[/QUOTE]
Nie krzycz na mnie :placz: :diabloti:

ZUA ćoća Soja. :mad:

Posted

[quote name='Infortune.']:No teraz już wiem. :evil_lol:
Szkoda, że nie jedziecie, ale w takim razie obiecaj, że napiszesz jak sie będziecie wybierać do Poznania. :loveu:

Obróżka nie jest szczeniakowa, ale cieniutka (16mm) i w porównaniu z 2,5cm wygląda jak tasiemka :evil_lol:Ale wzorek tak mi sie podoba, że nawet jak chciałam się jej kiedyś pozbyć to nie mogłam. :lol:[/QUOTE]

Pewnie!Pewnie!Pewnie! Wiem na 1000% że będę na Wielkanoc. I w wakacje na jakieś 2-3 tygodnie, mam nadzieję że nawet dłużej.:D

Ooo.. a zawsze myślałam że szczeniakowa. Przydałaby się druga krowa dla mojej krowy :evil_lol: Szkoda że taka cieniutka...I chyba jej już nie produkują,nie? ;)

[quote name='Infortune.']:A dziś zaczynamy klasowy osiemnastkowy maraton! :multi: Już się nie mogę doczekać wieczoru. :evil_lol:[/QUOTE]

Oooo kocham ten czas:loveu: szkoda że dla mnie się już skończył...
A Ty kiedy masz? :razz:

Posted

[quote name='Shel']Szamponetką robiłaś?
No właśnie nie... Fryzjerka dała mi jakąś farbę i nią robiłam, a że ja chyba jestem fryzjerskim beztalenciem to wyszła za ciemna. :evil_lol:

[quote name='Bzikowa']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0847kopia.jpg Milka -żywa reklama 'Mojego psa' :evil_lol:

Hihi... kulki... skąd ja to znam :P
Nie tylko Mojego Psa, jakiś czas temu reklamowała też MILKĘ :cool3:

[quote name='Cavy']Nie krzycz na mnie :placz: :diabloti:

ZUA ćoća Soja. :mad:
Dobrze dobrze, już nie będę bo mi się zamkniesz w sobie i nie załatwisz kociaka. :diabloti:

Nie jestem zUa. :shake:

[quote name='wiki4']Witamy Milkunię :loveu:
Hej Rude! :loveu: :hand:

[quote name='Zuzia&Snoopy']Pewnie!Pewnie!Pewnie! Wiem na 1000% że będę na Wielkanoc. I w wakacje na jakieś 2-3 tygodnie, mam nadzieję że nawet dłużej.:D

Ooo.. a zawsze myślałam że szczeniakowa. Przydałaby się druga krowa dla mojej krowy :evil_lol: Szkoda że taka cieniutka...I chyba jej już nie produkują,nie? ;)

Oooo kocham ten czas:loveu: szkoda że dla mnie się już skończył...
A Ty kiedy masz? :razz:
Na Wilekanoc powinnam być w Poznaniu, więc... :diabloti: A w wakacje na razie zaplanowany mam tylko zlot, także czas też powinnam znaleźć :loveu:

Bajgle wyglądają w niej baaardzo ładnie, gdzieś widziałam takiego. :evil_lol: A produkować chyba produkują, ale rzadziej przywożą do Polski czy coś takiego. Nie wiem, nie interesuje się bo jestem na odwyku! :cool3:

Było bardzo fajnie, czekam na następną, ale jakoś ludzie późno się rodzili :evil_lol:
Ja mam dopiero pod koniec września także jeszcze sobie poczekam. :lol:

Mam dla Was śpioszka :loveu:
Zdjęcie z komórki więc wygląda jak wygląda, wybaczcie. :cool3:

Posted

Ale słooodka! :]

Ja w czerwcu będę farbować szamponetką i właśnie nie wiem czy taki brąz wchodzący w rudy czy bardziej taka czekolada ciemna... :lol:

Posted

[quote name='Infortune.']
Na Wilekanoc powinnam być w Poznaniu, więc... :diabloti: A w wakacje na razie zaplanowany mam tylko zlot, także czas też powinnam znaleźć :loveu:

Bajgle wyglądają w niej baaardzo ładnie, gdzieś widziałam takiego. :evil_lol: A produkować chyba produkują, ale rzadziej przywożą do Polski czy coś takiego. Nie wiem, nie interesuje się bo jestem na odwyku! :cool3:

Było bardzo fajnie, czekam na następną, ale jakoś ludzie późno się rodzili :evil_lol:
Ja mam dopiero pod koniec września także jeszcze sobie poczekam. :lol:
[/QUOTE]

No to super;) Jeszcze dam znać jak będę przyjeżdżać:D

Obrożę to muszę sobie poszukać, chociaż nadal twierdzę że będzie za chuda na mojego psa :evil_lol: Trzymaj się na tym odwyku, ale uważaj żebyś po powrocie nie pozbyła się wszystkich obroży:evil_lol:

Ooo ja też mam urodziny pod koniec września :D

Posted

[quote name='Infortune.']Pisałam już skąd ja mam! :diabloti: Dostałam ją jako prezent z prenumeratą z MP, nie można jej dostać nigdzie indziej. :eviltong:
Można :diabloti: Widziałam takie na bazarku - TUTAJ :cool3: