Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Rolkiem to dopiero jedziemy ( po wygranej klubówce w Trokach ) w niedzielę do Kowna po drugiego CACa. I tak mamy rok do Ch.Lt a duży CAC już mamy...Teraz potrzebujemy małego CACa dla Borysa do skończenia MŁ.Ch.Lt :lol:
Poza tym Litwa jest fajna i pierwszy raz widziałem jak sprawdzają chipy przy wejściu... :o

Posted

A ja się tylko pochwalę, że udało mi się zakocić pewnwgo foxo-maniaka obecnego czasem na naszym forum, a którego piechem się opiekowałam. Ciekawe czy ktoś zgadnie o kim mowa? ;)

Posted

Mojej koleance zdechla ze starosci foksiczka. Chodzi dziewczyna i buczy po katach bo jest raz ze wrazliwa, a dwa kocha zwierzulce. Mysle sobie czemu nie dawaj namiary na Czeczuge i pytania o znana nam wszystkim IMPROMPTU. To sie wszyscy wstepnie ponaradzali, pogadali i jeszcze ostatecznie wieczorem maja ustalic co i jak ale chyba wszystko na to wskazuje ze pojada po IMPROMPTU (no chyba ze ktos ja sprzed nosa zawedzi). A jesli ta historia dobrze sie skonczy (tzn tak jak mysle, ze sie skonczy) to moj Milo bedzie mial foskiowa kolezanke do szalenstw.
Trzymam kciukulce by IMPROMPTU trafila do WROCLAWIA. :evilbat:

Posted

przykro mi z powodu straty :cry:
ale tez trzymam kciuki za Luske, zeby trafila do Wroclawia :lol:
ona jest taka kochana, mama mowi, przytulanka i grzeczna do tego.

Posted

Gratulacje dla pszyma z Rolkiem, którzy na warszawskiej krajówce wywalczyli 3 miejsce w grupie terierów! pszym, jednak warto było czekać! :D [size=1]No i moja prognoza się sprawdziła co do AT :wink: [/size]

Posted

Wklejam zdjecia 3-miesiecznej i nadal "bezdomnej" Impromptu Czeczuga, zwanej Lusia Bajusia w domu:

[img]http://czeczuga.webpark.pl/fox/puppies/impromptu/impromptu_3mths2_small.jpg[/img]

[img]http://czeczuga.webpark.pl/fox/puppies/impromptu/impromptu_3mths3_small.jpg[/img]

[img]http://czeczuga.webpark.pl/fox/puppies/impromptu/impromptu_3mths_small.jpg[/img]

Posted

Halo!!! :lol:
Dzięki za gratulacje wszystkim. Dopiero udało mi się dopaść internet, bo w domu przestało działać...
Dołożę Wam jeszcze, że w niedzielę w Kownie wywalczyliśmy CACa i BOB. Niestety tu się na grupie nie udało.

Ja wiem, że to foksiowy temat ale się muszę pochwalić
Nasz Borys jest od niedzieli Mł.Ch.Lt... :D :D :D

Posted

[quote name='Roksana'][b]przym[/b] gratulacje dla Rollka i Borysa!!![/quote]

Dzięki, rozmawiałem z Twoją mamą na temat promocji foksów w szeroko pojętym zakresie... Jak wrócisz do Polski to pogadamy.

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'][quote name='Flaire']Co z tym moim Fragolino? :wink:[/quote]
Ja tam mogę do Ciebie przyjechać :wink:[/quote]

Hania i Aga - jedziecie do Wrocławia? Może Fragolino we Wrocławiu? :wink:

Posted

[quote name='nikit1'][quote name='aga_ostaszewska'][quote name='Flaire']Co z tym moim Fragolino? :wink:[/quote]
Ja tam mogę do Ciebie przyjechać :wink:[/quote]

Hania i Aga - jedziecie do Wrocławia? Może Fragolino we Wrocławiu? :wink:[/quote]
Mnie raczej nie będzie... Hani chyba też...
Ale przecież Warszawa bliżej nić Wrocław :wink: Trzeba się jakoś "na miejsc" spotkać! :lol:

Posted

[/quote]
Mnie raczej nie będzie... Hani chyba też...
Ale przecież Warszawa bliżej nić Wrocław :wink: Trzeba się jakoś "na miejsc" spotkać! :lol:[/quote]

Tylko kurcze kiedy, bo my ostatnio zarobieni...
A moze w przyszły wtorek?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...