pszym Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Nie powiem Ci, bo ja to teraz co tydzień na Litwie...
Roksana Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 z Rollkiem? i jak mu idzie? nic sie nie chwalisz :evil:
pszym Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Z Rolkiem to dopiero jedziemy ( po wygranej klubówce w Trokach ) w niedzielę do Kowna po drugiego CACa. I tak mamy rok do Ch.Lt a duży CAC już mamy...Teraz potrzebujemy małego CACa dla Borysa do skończenia MŁ.Ch.Lt :lol: Poza tym Litwa jest fajna i pierwszy raz widziałem jak sprawdzają chipy przy wejściu... :o
tajdzi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 A ja się tylko pochwalę, że udało mi się zakocić pewnwgo foxo-maniaka obecnego czasem na naszym forum, a którego piechem się opiekowałam. Ciekawe czy ktoś zgadnie o kim mowa? ;)
AGO Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Mojej koleance zdechla ze starosci foksiczka. Chodzi dziewczyna i buczy po katach bo jest raz ze wrazliwa, a dwa kocha zwierzulce. Mysle sobie czemu nie dawaj namiary na Czeczuge i pytania o znana nam wszystkim IMPROMPTU. To sie wszyscy wstepnie ponaradzali, pogadali i jeszcze ostatecznie wieczorem maja ustalic co i jak ale chyba wszystko na to wskazuje ze pojada po IMPROMPTU (no chyba ze ktos ja sprzed nosa zawedzi). A jesli ta historia dobrze sie skonczy (tzn tak jak mysle, ze sie skonczy) to moj Milo bedzie mial foskiowa kolezanke do szalenstw. Trzymam kciukulce by IMPROMPTU trafila do WROCLAWIA. :evilbat:
Roksana Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 przykro mi z powodu straty :cry: ale tez trzymam kciuki za Luske, zeby trafila do Wroclawia :lol: ona jest taka kochana, mama mowi, przytulanka i grzeczna do tego.
Flaire Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Gratulacje dla pszyma z Rolkiem, którzy na warszawskiej krajówce wywalczyli 3 miejsce w grupie terierów! pszym, jednak warto było czekać! :D [size=1]No i moja prognoza się sprawdziła co do AT :wink: [/size]
aga_ostaszewska Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [b]pszym, nikit:[/b] Wielkie gratulacje! Wytarmoście Rolnika za uszyska od ciotki Agi!
Roksana Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Nom wielgachne gratulacje! Zaraz dopisze na stronie 8) :laola: a jakie wiesci z Litwy?
Roksana Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wklejam zdjecia 3-miesiecznej i nadal "bezdomnej" Impromptu Czeczuga, zwanej Lusia Bajusia w domu: [img]http://czeczuga.webpark.pl/fox/puppies/impromptu/impromptu_3mths2_small.jpg[/img] [img]http://czeczuga.webpark.pl/fox/puppies/impromptu/impromptu_3mths3_small.jpg[/img] [img]http://czeczuga.webpark.pl/fox/puppies/impromptu/impromptu_3mths_small.jpg[/img]
pszym Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Halo!!! :lol: Dzięki za gratulacje wszystkim. Dopiero udało mi się dopaść internet, bo w domu przestało działać... Dołożę Wam jeszcze, że w niedzielę w Kownie wywalczyliśmy CACa i BOB. Niestety tu się na grupie nie udało. Ja wiem, że to foksiowy temat ale się muszę pochwalić Nasz Borys jest od niedzieli Mł.Ch.Lt... :D :D :D
Flaire Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 No to wielkie gratulacje raz jeszcze! :D Co z tym moim Fragolino? :wink:
aga_ostaszewska Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Flaire']Co z tym moim Fragolino? :wink:[/quote] Ja tam mogę do Ciebie przyjechać :wink:
Roksana Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [b]przym[/b] gratulacje dla Rollka i Borysa!!!
pszym Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Roksana'][b]przym[/b] gratulacje dla Rollka i Borysa!!![/quote] Dzięki, rozmawiałem z Twoją mamą na temat promocji foksów w szeroko pojętym zakresie... Jak wrócisz do Polski to pogadamy.
Roksana Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 mam sie bac :wink: :cry: ? ja nakupuje rozne bajerki na Montgomery County 8) juz mam fajna koszulke i naklejki na samochod :lol:
Flaire Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='Roksana']ja nakupuje rozne bajerki na Montgomery County 8) [/quote]Ale masz fajnie! :D
nikit1 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='aga_ostaszewska'][quote name='Flaire']Co z tym moim Fragolino? :wink:[/quote] Ja tam mogę do Ciebie przyjechać :wink:[/quote] Hania i Aga - jedziecie do Wrocławia? Może Fragolino we Wrocławiu? :wink:
aga_ostaszewska Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='nikit1'][quote name='aga_ostaszewska'][quote name='Flaire']Co z tym moim Fragolino? :wink:[/quote] Ja tam mogę do Ciebie przyjechać :wink:[/quote] Hania i Aga - jedziecie do Wrocławia? Może Fragolino we Wrocławiu? :wink:[/quote] Mnie raczej nie będzie... Hani chyba też... Ale przecież Warszawa bliżej nić Wrocław :wink: Trzeba się jakoś "na miejsc" spotkać! :lol:
nikit1 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [/quote] Mnie raczej nie będzie... Hani chyba też... Ale przecież Warszawa bliżej nić Wrocław :wink: Trzeba się jakoś "na miejsc" spotkać! :lol:[/quote] Tylko kurcze kiedy, bo my ostatnio zarobieni... A moze w przyszły wtorek?
Recommended Posts