hanik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dzięki Raider's Antania A może pochwalisz się nam swoimi psiakami Dawaj jakieś foty swoich airdeli:lol:
Raider`s Antania Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='hanik']Dzięki Raider's Antania A może pochwalisz się nam swoimi psiakami Dawaj jakieś foty swoich airdeli:lol: Ok! AT i FOKSIK Ljalja:multi:
hanik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Super:loveu: A jak ona się nazywa? ( AT oczywiście:lol: )
Raider`s Antania Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hanik napisał(a):Super:loveu: A jak ona się nazywa? ( AT oczywiście:lol: ) Ballantine Finest Redkaja Shtuchka:multi:
hanik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Raider`s Antania napisał(a):Ballantine Finest Redkaja Shtuchka:multi: To długie imię ma:lol: A jak na nią wołasz?
Raider`s Antania Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hanik napisał(a):To długie imię ma:lol: A jak na nią wołasz? Drugi imie Ljalja;)
hanik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Raider`s Antania napisał(a):Drugi imie Ljalja;) Raider's Antania Ale ja pytam o imię airdeale teriera ?:lol: To, że sunia foks jest Ljalja to już wiem;)
Raider`s Antania Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hanik napisał(a):Raider's Antania Ale ja pytam o imię airdeale teriera ?:lol: To, że sunia foks jest Ljalja to już wiem;) ooooo exuser me:oops: MARVELLOUS BELL RAIDER`S ANTANIA (Nurochka) kuzina DISTINKTIV EXTERIOR (Sasza);)
hanik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Raider`s Antania']ooooo exuser me:oops: MARVELLOUS BELL RAIDER`S ANTANIA (Nurochka) kuzina DISTINKTIV EXTERIOR (Sasza);) Dzięki:evil_lol: Nurochka i Ljalja to piękne dziewczyny:loveu: Ljalja przypomina mi troszkę*Łatkę - siostrę*Figla
hanik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wstawiam nowy Filmik z nowoodkrytym talentem muzycznym Figla http://video.google.pl/videoplay?docid=-9169415263602802208
zadziorny Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wyjec zaje***** jest :cool3: :loveu: :multi:. A jakbyś moją Trudzię widziała (i słyszała :roll:), kiedy go oglądałem :evil_lol: :crazyeye: :eviltong:
hanik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 zadziorny napisał(a):Wyjec zaje***** jest :cool3: :loveu: :multi:. A jakbyś moją Trudzię widziała (i słyszała :roll:), kiedy go oglądałem :evil_lol: :crazyeye: :eviltong: Zadziorny A nie możesz jej występu nagrać:evil_lol: To by dopiero koncert był:lol:
Anisha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wyjec bardzo fajny! Na tyle fajny, że moje zaspane psisko zwlokło się z kanapy i przyszło do kompa zobaczyć tego wokalistę na własne oczy. :evil_lol: Ciekawe, o czym śpiewał... :cool3:
D0minika Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hanik zdjęcia jak zawsze super :loveu: Jak masz nowy sprzet, to ja poproszę ich duuużo, bo pewnie na Figlu testowałaś :evil_lol: A filmik świetny, tylko mi Ola obudził i się biedak zdenerwował co to mu wyje :evil_lol: i dał swój własny koncert :diabloti:
hanik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 hehehe No sama jestem ciekawa o czym wyje, że tak porusza inne psy. Jakaś bardzo wzruszająca melodia:evil_lol:
Tinuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 hanik napisał(a):hehehe No sama jestem ciekawa o czym wyje, że tak porusza inne psy. Jakaś bardzo wzruszająca melodia:evil_lol: Moje tez nie modgly oderwac oczu od monitora, gdyby nie ten podklad muzyczny dolaczylyby do Figlastego, a Ledzia szczegolnie w koncu to jej ulubiony funfel. A moze martwila sie czemu on tak zalosnie spiewa, bo obserwujac koncert krecila smiesznie glowka. Moze one sie rozumieja, kto wie...
hanik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 To była oda współczucia do zdechłego, piszczącego, gumowego koguta:evil_lol: Stąd tyle żałości w tej melodii
Roksana Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 babcia Cuxa się wcale śpiewem wnuka nie przejęła, i dalej wgryzała się namiętnie w piłkę leżąc w pościeli na mym łóżku....:roll:
hanik Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Roksana napisał(a):babcia Cuxa się wcale śpiewem wnuka nie przejęła, i dalej wgryzała się namiętnie w piłkę leżąc w pościeli na mym łóżku....:roll: Roksana bo widzisz babcia już przyzwyczajona do talentów swoich potomków:evil_lol: Nic już jej nie zadziwi
Petra_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Figielek tenor:lol: no pięknie śpiewa:lol: Łata na dźwięk piszczącego jeżyka kręci główką:roll: ale Figiel nadaje sie do opery:evil_lol:
hanik Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Petra_ napisał(a):Figielek tenor:lol: no pięknie śpiewa:lol: Łata na dźwięk piszczącego jeżyka kręci główką:roll: ale Figiel nadaje sie do opery:evil_lol: Figiel na inne piszczące zabawki też kręci głową. Tylko na tego koguta coś go bierze. Może dlatego, że on tak przeciągle piszczy. Coś w nim musi być:lol:
hanik Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dziś znalazłam chwilkę czasu, żeby wypróbować moje nowe kredki, które znalazłam pod choinką:lol: Oczywiście wypróbowalam na figlowym zdięciu:lol:
Dropka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Summerka czeka grzecznie w kolejce na portrecik-hi,hi,hi
Raider`s Antania Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='hanik']Dziś znalazłam chwilkę czasu, żeby wypróbować moje nowe kredki, które znalazłam pod choinką:lol: Oczywiście wypróbowalam na figlowym zdięciu:lol: WOW! SUPER!!!! A mi na spacere;)
Recommended Posts