ewka i haker Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 oni juz A1 no na Wawe na agility tez jedz:) Quote
Dynamique Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='Jess']Lucky nie jest nadpobudliwy ? To tylko przy mnie takiego świra udaje? :eviltong: Jak przyjadę to wiadomo że z Romanem. :) Ja Cię bym bardziej namawiała na Wawe niż agility. :) Za którą linie rzucasz na mini? A w jakiej klasie startujesz ? zerówki czy do a1 ? ;)[/quote] Jak dla mnie mógłby bnyć bardziej aktywny :cool3: Nie wiem za którą linie rzucam. A1 [quote name='ewka i haker']oni juz A1 no na Wawe na agility tez jedz:)[/quote] No [U]chyba[/U] bede jechać. [quote name='border_collie&westie']Świetnie frissbujecie! :multi: :loveu:[/quote] Dzięki :razz: Quote
Asti Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Bardzo fajnie rzucasz do overów :) Gratulacje. A Lucky jest bardzo skoczny! :) Startersy zapraszają ;) [url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/1F07OdWNNUV/trening_agility_11.06.09]Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09[/url] - co to za piosenka? btw - ładny slalom! Quote
Dynamique Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='Asti']Bardzo fajnie rzucasz do overów :) Gratulacje. A Lucky jest bardzo skoczny! :) Startersy zapraszają ;) [URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/1F07OdWNNUV/trening_agility_11.06.09"]Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09[/URL] - co to za piosenka? btw - ładny slalom![/quote] Dzięki. jak wejde z laptopa na internet to ci powiem co to za piosenka :razz: Bo tutaj szwankuje dźwięk :roll::roll::shake: Em ,a tak wogóle to: [url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/4eYJGWxHBoF/26.07.09]Wrzuta.pl - 26.07.09[/url] Uczymy się jeździć na deskorolce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ale super! :lol::lol: :loveu: :lol::lol: Co za 'skejciur' :evil_lol: A tak BTW bardzo ładnie Ci w grzywce. :) Quote
Dynamique Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='BobowitaMW']Ale super! :lol::lol: :loveu: :lol::lol: Co za 'skejciur' :evil_lol: A tak BTW bardzo ładnie Ci w grzywce. :)[/quote] Tacy goście przechodzili i się pytają czy on umie 360 w powietrzu :lol::lol::evil_lol::lol::lol: Dzięki, chociaż na początku trudno było mi się przyzwyczaić :cool3: Quote
Feigned Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 nie no.. mój pies też do najspokojniejszych nie należy :evil_lol: takie małe adhd :diabloti: chciałabym mieć bordera jeszcze, marzenia :loveu: Quote
BellaLab Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Dynamique'] Em ,a tak wogóle to: [URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/4eYJGWxHBoF/26.07.09"]Wrzuta.pl - 26.07.09[/URL] Uczymy się jeździć na deskorolce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Super! ekstra i w ogóle świetnie!:lol::loveu::loveu: Urzekło mnie to branie jej do pyska i przynoszenie:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Dynamique Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [QUOTE]Super! ekstra i w ogóle świetnie!:lol::loveu::loveu: Urzekło mnie to branie jej do pyska i przynoszenie:evil_lol::evil_lol::loveu: [/QUOTE] To jego ulubiona część. Woli ją nosić w pysku i przynosić niż się wysilić i na nią włazić :lol::evil_lol: Quote
Boness. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Super! :D Ale wiesz co? Chociaż nie musisz po nią wracać, bo Ci ją przynosi :evil_lol: Fenomenalny jest :loveu: [B]Asti[/B] jeśli mogę się wtrącić :oops: ... [I]Fool's Garden[/I] - [I]Lemon Tree ;) [/I] Quote
metaxa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Haha ! Ekstra deskarz ! :diabloti: W ziemie planujesz snowboard?:diabloti: Quote
Jess Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ŁAŁ . :D Super. :) :cool3: I tak Dominika nie moge do tej pory uwierzyć że ścięłaś włosy. :eviltong: Ale ładnie Ci w grzywce. :D Quote
madziulik_13 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Świetnie ! :evil_lol::evil_lol: Wiesz co trochę mało macie dysków co powiecie na dog chowa ? :evil_lol::p Quote
Dynamique Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Boness.']Super! :D Ale wiesz co? Chociaż nie musisz po nią wracać, bo Ci ją przynosi :evil_lol: Fenomenalny jest :loveu: [B]Asti[/B] jeśli mogę się wtrącić :oops: ... [I]Fool's Garden[/I] - [I]Lemon Tree ;)[/I] [/quote] Dzięki :wink: [quote name='metaxa']Haha ! Ekstra deskarz ! :diabloti: W ziemie planujesz snowboard?:diabloti:[/quote] :lol: Mój brat miał jeździć na tej desce, a jeździ... pies :lol: [quote name='Jess']ŁAŁ . :D Super. :) :cool3: I tak Dominika nie moge do tej pory uwierzyć że ścięłaś włosy. :eviltong: Ale ładnie Ci w grzywce. :D[/quote] Dzięki. Wczoraj na treningu: Kinga: Masz grzywke ?! Iwonka: Ale elegancko :lol: [quote name='madziulik_13']Świetnie ! :evil_lol::evil_lol: Wiesz co trochę mało macie dysków co powiecie na dog chowa ? :evil_lol::p[/quote] Tak mam tylko 2 rozlatujące sie competitiony i jednego rozwalonego dog chowa :lol: Ah no i 5 dysków z USA, które zakończyły swoją podróż u Oli [czarne competitiony] i ciągle nie mamy okazji,aby mogła mi je dać. Chyba wkońcu pozostanie wysyłka pocztą :roll: A ile możesz nam dać tych dog chowów ? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Lucky. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Magda jak tak bardzo chcesz się pozbyć tych dog chowów to mi możesz jedno dać :lol:Przy okazji jak Dominice będziesz go przysyłać :lol: Quote
Dynamique Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Lucky.']Magda jak tak bardzo chcesz się pozbyć tych dog chowów to mi możesz jedno dać :lol: Przy okazji jak Dominice będziesz go przysyłać :lol:[/quote] Byłam pierwsza ! :eviltong::talker::lol: Quote
Lucky. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ojj tam będziesz dobra i się podzielisz :evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Lucky.']Ojj tam będziesz dobra i się podzielisz :evil_lol:[/quote] Spoko. Byliśmy przed chwilą poćwiczyć vaulty i jestem w szoku,bo Lucek się znacznie poprawił. Następnym razem będzie filmik :cool3: Wiec madziulik wysyłaj te dyski :scream_3::lol: Quote
marti91 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ale super filmik! Takze czekamy na następny. Oboje jesteście super! :) Quote
Fauka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jeszcze trochę a będzie oli i kickflipy wywijał :D Quote
Shaunell Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Kurczę, Lucky to wykapany Jasper z Ultraviolet :-o PS: czekamy na filmik. Quote
mineralna_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 hej ;) filmik z borderowego frizbowania :loveu::loveu: o taak :loveu: to czekamy :cool3: Quote
Dynamique Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='WeronikaM']no to czekamy na filmik :loveu:[/quote] :razz::razz::razz: [quote name='marti91']Ale super filmik! Takze czekamy na następny. Oboje jesteście super! :)[/quote] Dzięki :loveu: [quote name='Fauka']Jeszcze trochę a będzie oli i kickflipy wywijał :D[/quote] Chyba nie :lol::evil_lol: [quote name='border_collie&westie']Kurczę, Lucky to wykapany Jasper z Ultraviolet :-o PS: czekamy na filmik.[/quote] No :diabloti: Myślisz, ze dlaczego ja się tak jaram Jasperem ? :cool3::lol::evil_lol: [quote name='mineralna_']hej ;) filmik z borderowego frizbowania :loveu::loveu: o taak :loveu: to czekamy :cool3:[/quote] To czekajcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts