Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jess']Lucky nie jest nadpobudliwy ? To tylko przy mnie takiego świra udaje? :eviltong:
Jak przyjadę to wiadomo że z Romanem. :)
Ja Cię bym bardziej namawiała na Wawe niż agility. :) Za którą linie rzucasz na mini?
A w jakiej klasie startujesz ? zerówki czy do a1 ? ;)[/quote]

Jak dla mnie mógłby bnyć bardziej aktywny :cool3:
Nie wiem za którą linie rzucam. A1

[quote name='ewka i haker']oni juz A1
no na Wawe na agility tez jedz:)[/quote]
No [U]chyba[/U] bede jechać.

[quote name='border_collie&westie']Świetnie frissbujecie! :multi: :loveu:[/quote]

Dzięki :razz:

Posted

Bardzo fajnie rzucasz do overów :) Gratulacje. A Lucky jest bardzo skoczny! :) Startersy zapraszają ;)

[url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/1F07OdWNNUV/trening_agility_11.06.09]Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09[/url] - co to za piosenka? btw - ładny slalom!

Posted

[quote name='Asti']Bardzo fajnie rzucasz do overów :) Gratulacje. A Lucky jest bardzo skoczny! :) Startersy zapraszają ;)

[URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/1F07OdWNNUV/trening_agility_11.06.09"]Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09[/URL] - co to za piosenka? btw - ładny slalom![/quote]

Dzięki. jak wejde z laptopa na internet to ci powiem co to za piosenka :razz:
Bo tutaj szwankuje dźwięk :roll::roll::shake:

Em ,a tak wogóle to: [url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/4eYJGWxHBoF/26.07.09]Wrzuta.pl - 26.07.09[/url]

Uczymy się jeździć na deskorolce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Ale super! :lol::lol: :loveu: :lol::lol:
Co za 'skejciur' :evil_lol:

A tak BTW bardzo ładnie Ci w grzywce. :)[/quote]

Tacy goście przechodzili i się pytają czy on umie 360 w powietrzu :lol::lol::evil_lol::lol::lol:

Dzięki, chociaż na początku trudno było mi się przyzwyczaić :cool3:

Posted

[quote name='Dynamique']

Em ,a tak wogóle to: [URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/4eYJGWxHBoF/26.07.09"]Wrzuta.pl - 26.07.09[/URL]

Uczymy się jeździć na deskorolce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Super! ekstra i w ogóle świetnie!:lol::loveu::loveu:
Urzekło mnie to branie jej do pyska i przynoszenie:evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

[QUOTE]Super! ekstra i w ogóle świetnie!:lol::loveu::loveu:
Urzekło mnie to branie jej do pyska i przynoszenie:evil_lol::evil_lol::loveu: [/QUOTE]

To jego ulubiona część. Woli ją nosić w pysku i przynosić niż się wysilić i na nią włazić :lol::evil_lol:

Posted

Super! :D Ale wiesz co? Chociaż nie musisz po nią wracać, bo Ci ją przynosi :evil_lol:

Fenomenalny jest :loveu:

[B]Asti[/B] jeśli mogę się wtrącić :oops: ... [I]Fool's Garden[/I] - [I]Lemon Tree ;)
[/I]

Posted

ŁAŁ . :D Super. :) :cool3:

I tak Dominika nie moge do tej pory uwierzyć że ścięłaś włosy. :eviltong: Ale ładnie Ci w grzywce. :D

Posted

[quote name='Boness.']Super! :D Ale wiesz co? Chociaż nie musisz po nią wracać, bo Ci ją przynosi :evil_lol:

Fenomenalny jest :loveu:

[B]Asti[/B] jeśli mogę się wtrącić :oops: ... [I]Fool's Garden[/I] - [I]Lemon Tree ;)[/I]
[/quote]

Dzięki :wink:

[quote name='metaxa']Haha ! Ekstra deskarz ! :diabloti: W ziemie planujesz snowboard?:diabloti:[/quote]

:lol: Mój brat miał jeździć na tej desce, a jeździ... pies :lol:

[quote name='Jess']ŁAŁ . :D Super. :) :cool3:

I tak Dominika nie moge do tej pory uwierzyć że ścięłaś włosy. :eviltong: Ale ładnie Ci w grzywce. :D[/quote]

Dzięki. Wczoraj na treningu:

Kinga: Masz grzywke ?!
Iwonka: Ale elegancko

:lol:

[quote name='madziulik_13']Świetnie ! :evil_lol::evil_lol:
Wiesz co trochę mało macie dysków co powiecie na dog chowa ? :evil_lol::p[/quote]

Tak mam tylko 2 rozlatujące sie competitiony i jednego rozwalonego dog chowa :lol: Ah no i 5 dysków z USA, które zakończyły swoją podróż u Oli [czarne competitiony] i ciągle nie mamy okazji,aby mogła mi je dać. Chyba wkońcu pozostanie wysyłka pocztą :roll:
A ile możesz nam dać tych dog chowów ? :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Lucky.']Magda jak tak bardzo chcesz się pozbyć tych dog chowów to mi możesz jedno dać :lol: Przy okazji jak Dominice będziesz go przysyłać :lol:[/quote]

Byłam pierwsza ! :eviltong::talker::lol:

Posted

[quote name='Lucky.']Ojj tam będziesz dobra i się podzielisz :evil_lol:[/quote]

Spoko.
Byliśmy przed chwilą poćwiczyć vaulty i jestem w szoku,bo Lucek się znacznie poprawił. Następnym razem będzie filmik :cool3:
Wiec madziulik wysyłaj te dyski :scream_3::lol:

Posted

[quote name='WeronikaM']no to czekamy na filmik :loveu:[/quote]

:razz::razz::razz:

[quote name='marti91']Ale super filmik! Takze czekamy na następny. Oboje jesteście super! :)[/quote]

Dzięki :loveu:

[quote name='Fauka']Jeszcze trochę a będzie oli i kickflipy wywijał :D[/quote]

Chyba nie :lol::evil_lol:

[quote name='border_collie&westie']Kurczę, Lucky to wykapany Jasper z Ultraviolet :-o
PS: czekamy na filmik.[/quote]

No :diabloti: Myślisz, ze dlaczego ja się tak jaram Jasperem ? :cool3::lol::evil_lol:

[quote name='mineralna_']hej ;)

filmik z borderowego frizbowania :loveu::loveu: o taak :loveu:
to czekamy :cool3:[/quote]

To czekajcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: