Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

Witam i dziękuje Wam za odwiedziny :loveu:
U Tinki wszystko w najlepszym porządku, śpi właśnie obok mnie na łóżku ;)
Xerox rośnie jak na drożdżach, włos też mu ładnie urósł ;) Bryka, biega skacze. Jednym słowem ma full energii. Postaram się cyknąć mu kilka fotek ze Speedim.
Tak, świnki siedzą w klatce i są wypuszczane do zagródki jak ja jestem w domu.
Jednym słowem oddałam im swój pokój :D Klatka na pół pokoju, do tego jeszcze ta zagroda i nie mam jak się ruszać ;) ale cóż... :D
Ja nic nie mówię, ale cichaczem marzy mi się jeszcze jedna...

Posted

[quote name='Talia']Ja nic nie mówię, ale cichaczem marzy mi się jeszcze jedna... [/QUOTE]
Uzależniłaś się :evil_lol:

[quote name='Talia']Jednym słowem oddałam im swój pokój :-D Klatka na pół pokoju, do tego jeszcze ta zagroda i nie mam jak się ruszać ;-) ale cóż... :-D[/QUOTE]
Skąd ja to znam :lol:. Moje króliśki miały do dyspozycji mój pokój, czasem przedpokój jak nie było nikogo w domu żeby nie zdeptali, a jak oglądałam telewizję to w dużym pokoju urzędowałyśmy :lol:

Posted

[url]http://img716.imageshack.us/img716/6927/pict0001lm.jpg[/url] takie stworzonko u mnie w domu bardzo szybko skończyłoby jako atrakcyjny (bo uciekający) obiad. Niestety, Yrsa lubi polować i nie zamierza przestać. Ostatnio bardzo zachciało jej się owieczek w górach... ajajaj. :)

• 2 weeks later...
Posted

Widzicie jakieś podobieństwo?

[IMG]http://pl.euroanimal.eu/images/thumb/3/36/Kakadu_molucka.jpg/180px-Kakadu_molucka.jpg[/IMG]

[IMG]http://img832.imageshack.us/img832/8825/pa036291.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='limonka97']i co z drugą świnką? :)[/QUOTE]
Dokładnie 3. Będzie ale jeszcze się nie urodziła. :) Już jest wstępnie zarezerwowana, ale pary dopiero były łączone :) Teraz tylko trzymać kciuki żeby urodził się wymarzony samczyk :)

Posted

Jak szaleć to szaleć...
Tinki fotki będą tylko muszę tatę poprosić o zdjęcia, bo mój aparat coś szwankuje.
Jestem dziś taka padnięta chociaż wstałam o 11.30 :shake:
Ale wczorajszy koncert Kultu był bardzo udany... :loveu:

Posted

[quote name='Talia']Jak szaleć to szaleć...
Tinki fotki będą tylko muszę tatę poprosić o zdjęcia, bo mój aparat coś szwankuje.
Jestem dziś taka padnięta chociaż wstałam o 11.30 :shake:
Ale wczorajszy koncert Kultu był bardzo udany... :loveu:[/QUOTE]
koncertu zazdroszcze :)

ja wstałam o 8.30 i nie przytomna jestem :D

a mam wykład o sztucznej inteligencji i robocikach :D