finigan Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Pilnie poszukujemy domu dla 3-letniej czarnej suczki Dożycy Niemieckiej z rodowodem. Sunią nie ma się kto opiekować po śmierci właścicielki. Narazie jest jescze w mieszkaniu i przebywa tam calymi dniami. Wychodzi tylko dwa razy dziennie na spacer krotki spacer :((( Sunia ma na imię Semi. Jest łagodna, przyjazna wobec dzieci i innych psow. Sunia ma trafić do schroniska w przyszłym tygodniu!!!! --------------------------------- SEMI MA JUŻ NOWY DOMEK !!! Quote
uttumatumakin Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Finigan powiedz mi skąd jest Semi. Jeśli z okolic warszawy jestem (mam nadzieję) w stanie znaleźć jej dobry dom :) Quote
rozi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Finigan, zajrzyj tu http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10421737#post10421737 i napisz o Semi Quote
RESSEL Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dziekujemy za info i wiemy już o suni. Na pewno jej pomożemy. Dzięki ogromne ;) ps. info o domkach dla dogów prosimy wysyłać na [email protected] za każdą informację bedziemy bardzo wdzieczni... Quote
finigan Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Czy znajdzie sie jakis domek dla Semi? To mloda , piekna sunia w najlepszym wieku. Juz odchowana, ulozona wyrosnieta. Jest zadbana i grzeczna , a jej los moze sie diametralnie odwrocic jak trafi do schroniska :(!! Quote
agusiazet Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A czy hodowla, z której pochodzi nie mogłaby pomoc? Quote
lilith27 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 a związek kynologiczny? niech zajmie się szukaniem domku dla rodowodowego psiaka na co się składki płaci? pozdrawiam serdecznie Quote
halbina Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 tu już powinna sie kolejka ustawiać... piękny pies! Quote
oktawia6 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='halbina'] tu już powinna sie kolejka ustawiać... piękny pies! taaa kolejka - zaraz się znajdzie obrotny rozmnażacz i będzie maszynką rozpłodową! powinna zostac wysterylizowana bezwględnie przed wydaniem do adopcji!!! Quote
Donvitow Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mam dla niej Oszukany:evil_lol: tymczas. Czyli docelowy domek. Quote
Helga&Ares Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 co z tą Sunią? może ktoś napisać, czy adopcja w ogóle aktualna? Quote
Donvitow Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Sunia ma dom z ogrodem:lol: Mój DT nadal czeka na dożycę.:lol: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wspaniale, ale napisz kilka zdań więcej, bo z postu nie wiadomo... u kogo ma dom? u Ciebie? czy czekasz na następnego doga dla siebie? Quote
Donvitow Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Sunia mieszka na śląsku . Niedalego poprzedniego właściciela. Z adopcją nie miałem nic wspólnego. Ja mam bokserkę i dalmatynkę. Szukam suni dla domku do którego wyadoptowałem bulmastifa rok temu. Chcą być niby DT ale pani marzy o suni doga na stałe.:lol: Quote
finigan Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Właścciiel suni Semi bardzo dziękuje wszystkim za pomoc. Niestety szczegółowych informacji na temat nowego domku nie mamy, ponieważ z mojej strony była to tylko pomoc grzecznościowa - info o suni miałam od mojego znajomego, ktory jest z kolei znajomym własciciela Semi. Dlatego przepływ informacji jest dosyć utrudniony. Z tego co sie dowiedziałam Semi jest już szczęśliwa z nową rodzina. Jej poprzedni właściciel ma tam blisko i może ja odwiedzac. Beda w stałym kontakcie z nowa rodzina Semi. Wiem, ze rodzina, ktora dala nowy domek Semi informacje o niej znalazla najprawdopodobniej na DM lub na innym forum jesli ktos z Was podawal ta informacje dalej. Dziekuje wszystkim za pomoc i zainteresowanie. Miejmy nadzieje,ze wszystko bedzie w porzadku i ze Semi spedzi tam jeszcze wiele szczesliwych lat :) Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nadzieję mamy i cieszymy się, że sunia ma domek! zmień tytuł jeszcze! :multi: Quote
finigan Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Tytuł zmieniony, przepraszam,ze dopiero teraz. Ale przez jakis czas nie zagladalam na ten watek.:oops: Quote
RESSEL Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Domek dla suni został znaleziony za posrednictwem hodowcy. Quote
Recommended Posts