Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilnie poszukujemy domu dla 3-letniej czarnej suczki Dożycy Niemieckiej z rodowodem. Sunią nie ma się kto opiekować po śmierci właścicielki. Narazie jest jescze w mieszkaniu i przebywa tam calymi dniami. Wychodzi tylko dwa razy dziennie na spacer krotki spacer :(((

Sunia ma na imię Semi. Jest łagodna, przyjazna wobec dzieci i innych psow.

Sunia ma trafić do schroniska w przyszłym tygodniu!!!!
---------------------------------
SEMI MA JUŻ NOWY DOMEK !!!

Posted

Czy znajdzie sie jakis domek dla Semi? To mloda , piekna sunia w najlepszym wieku. Juz odchowana, ulozona wyrosnieta.
Jest zadbana i grzeczna , a jej los moze sie diametralnie odwrocic jak trafi do schroniska :(!!

Posted

[quote name='halbina']
tu już powinna sie kolejka ustawiać... piękny pies!

taaa kolejka - zaraz się znajdzie obrotny rozmnażacz i będzie maszynką rozpłodową! powinna zostac wysterylizowana bezwględnie przed wydaniem do adopcji!!!

• 2 weeks later...
Posted

Sunia mieszka na śląsku . Niedalego poprzedniego właściciela. Z adopcją nie miałem nic wspólnego.
Ja mam bokserkę i dalmatynkę. Szukam suni dla domku do którego wyadoptowałem bulmastifa rok temu. Chcą być niby DT ale pani marzy o suni doga na stałe.:lol:

Posted

Właścciiel suni Semi bardzo dziękuje wszystkim za pomoc. Niestety szczegółowych informacji na temat nowego domku nie mamy, ponieważ z mojej strony była to tylko pomoc grzecznościowa - info o suni miałam od mojego znajomego, ktory jest z kolei znajomym własciciela Semi.
Dlatego przepływ informacji jest dosyć utrudniony.
Z tego co sie dowiedziałam Semi jest już szczęśliwa z nową rodzina. Jej poprzedni właściciel ma tam blisko i może ja odwiedzac. Beda w stałym kontakcie z nowa rodzina Semi.
Wiem, ze rodzina, ktora dala nowy domek Semi informacje o niej znalazla najprawdopodobniej na DM lub na innym forum jesli ktos z Was podawal ta informacje dalej.

Dziekuje wszystkim za pomoc i zainteresowanie. Miejmy nadzieje,ze wszystko bedzie w porzadku i ze Semi spedzi tam jeszcze wiele szczesliwych lat :)

• 2 weeks later...