Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

klarcia zaszalala dwa razy : u babci wylizala caly półmisek kotletów ( dostalam je zapakowane potem wszysciutkie:evil_lol: )
a drugi raz podeszla do zastawionego suto stołu u znajomych , wszystko bylo ąąąęęęę przygotowane na przyjscie gosci , i zaczela zlizywac majmajson , jako ze goscie juz nadchodzili pani domu uznala ze wyjsciem bedzie uzupelnienie pokrywy majonezowej na jajkach i było po problemie .
źaba sniadanie mi zeżarl juz ze dwa razy , tyle ze ten głodomór nawet chleba nie zostawia ,musztarde tez lubi , choc z nim to moja wina ,sniadanie jem w pracy i czasem stawiam talerz z kanapkami gdzies pod biurkiem .

Posted

moje nie kradna.w sumie nie wiem dlaczego bo sa......hmmmm............dosc bezczelne................:loveu: :oops: :mad: .ale ze stolu nie rusza.chyba ze widza ze....no nie wiem jak to odczytuja ale czasem je prowokujemy.....i wtedy robi sie [I][FONT=Arial Black]aaaaaaaaammmmmmmciuuuu:lol: :lol: [/FONT][FONT=Verdana][B].[/B][/FONT][/I]

Posted

No Bubel przy nas nie kradnie a przynajmniej rzadko. :evil_lol: Chyba, że Ayshe otworzy zachęcająco pudełko z piccą, lub Aga Pyrosowa nie patrzy na bułkę trzymaną w dłoni. :cool3: W kuchni na stole nic nie można zostawić jadalnego jak wychodzimy bo po powrocie napewno już wszystko jest w żołądku Bubla. Znika chleb, bułki, pomidory, ziemniaki, ciastka. Właściwie trudno znaleźć jedzenie którego Bubel nie pochłonie. I robi to w tępie jak z rysynku A. Mleczki "Bułka po Polsku". "Kupujemy dużą bułę i szybko ją wpieprzamy aby nam nie odebrali."

Posted

Aicha czasem wbije się do kuchni(a jej nie wolno) i dorwie się do miski naszej drugiej suczy.Tak szybko zżera,że wszystko jej z tego pośpiechu i stresu leci bokiem i w rezultacie nie połyka niczego:)

Posted

Burki na szczęscie nie są kradziejami. Choć czasem oczywiście zdarza się im chwila słabości :lol: Słonina kiedyś pochłonęła leżącą na blacie szynkę, cały ważący ok. kilograma chyba kawałek. A Bugajski raz uszczknął nieco z suszącej się w kuchni kiełbasy i raz wszamał caly półmisek koreczków, które ojciec przygotowal, jak do niego kumple przyszli. A tak generalnie, to moge na stole zostawić cokolwiek, wyjśc z domu, a jak wrócę, to cos nadal będzie leżało :loveu:

Posted

no o mojej niuniusi nie moge nic dobrego powiedziec..... jak tylko sie odwrócę to ginie wszystko, dostała po pysku, za kare zamykam w łazience (spoko, zapalam światło :eviltong:) i nic. stale zachowuje się jak dziecko z Somalii, a przecież treserunio juz nawtykał nam od grubasów...nie wiem dlaczego taka żarta jest :shake:

Posted

[quote name='14ruda']Bo twoje siedza z wami przy stole i jedzą nożem i widelcem :)[/quote]wiedza ze odmnie im nic nie skapnie.natomiast w gosciach chita jest skonczonym bezhonornym sepiradlem.o reszcie nie moge tego powiedziec ale chitanga..........kurczak jest po prostu chodzacym pzewodem pokarmowym.taka prawda:diabloti: .

Posted

ja tocze boje w pracy o sepienie , w domu u mnie rzadko się jada :evil_lol: , ja z resztą jestem twarda i żadnemu z psów nie przychodzi nawet do głowy by podejsc gdy jem . ale juz np w pracy gdzie kundle mają swego ukochanego szefunia i wiedzą ze gosc mięknie na jeden merd ogona, siadają solidarnie przed nim koonsumującym i czekają , źabie nawet mele śliniaste potrafią ciec do ziemi . ja moge metr dalej jesc serek owczy czy śmierdzącą rybke a i tak nie podejdą ,wiedzą ze są bez szans i strata czasu. prośbą ,groźbą wywalczylam tyle ze nie dokarmia ich w czasie swego jedzenia ,a ma póleczke ze smakolami psimi i po swoimi sniadaniu podlizuje sie im dając smakołyki za nic :angryy: .ale co zrobie , tego juz nie przeskocze

Posted

Aicha jest cwaniara:cool1: .Bylam na weselu i poprawinach.Z nią została mama.
I na tych poprawinach juz wieczorem dzwoni mama,że sobie nie radzi z bachorem,który dosłownie biega po ścianach i ma gdzieś wszystko i wszystkich.Do tego gryzie,żuje i skacze.:mad: :mad: :mad: :angryy:
No to wsiadłam z moimi 2 promilkami do taksówki :razz: :p i musiałam wracać.
Z windy wychodziałam to już bachor był na posłanku i udawał,że tak od rana leży:mad: .Wzięłam ją na spacer i było o.k.Musze jej zrobić psa przewodnika na takie okazje:razz:
Skończyły się dobre czasy.Niedługo zaczynamy szkolenie.:diabloti: (takie prawdziwe z treserem):diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Przynajmniej będzie miala bardzo pożyteczne zajęcie:razz: .Już 5 miechów na karku-nie jest majutka:):diabloti:
Jakby się urodzila u Ciebie to by oczków nie zdążyła otwotzyć a już by umiala siad,waruj...:evil_lol:

Posted

[quote name='14ruda']Zrobiłam jak mi radziłaś.DZIAŁA!
Poza tym piesynka biega już bez linki.I tera wymiata na całego bo jedyne ci jej się majta pod nogami to sznurek od piłki.[/quote]cieszem sie ale pamietaj o nawrocikach w razie co.:cool3: :evil_lol:

Posted

A można filmiki tu umiesczac?Bo mam fane ze spacerniaka dziesiejszego.Narazie fotki w fotkach naszych psów.A to na zachete:
[IMG]http://images2.fotosik.pl/152/5050c49ec8746d8e.jpg[/IMG]

KONSUMCJA SARNICH KOOPEK.BLE.

Posted

bleee?ale jakie pyszne.
ps.14ruda czy niuni nie siadaja lekko srodstopia?:razz: .
sorrry ze sie wtracam ale nie wytrzymam i tak to po co mam sie meczyc nie?:diabloti: .

Posted

Na tym zdięciu akurat tak to wygląda,ale obserwuję ją i niezauwazyłam niczego niepokojącego,wet zresztą też.Bede szła do ZK zapisać ją na szkolenie to ją pokażę (zapisy na szkolenie-nie wiem czy szkolenie-prowadzi sędzia kynologiczny grupy 1 i kierownik sekcji ONka).

Posted

to dobrze bo ja mam takie "czepliwe"oko.ale raz w tygodniu drucal bym jej dala na wszelaki sluczaj.ale nie sluchaj mnie bo ja mam takie rozne zboczenia swoje.:oops:

Posted

[quote name='ayshe']to dobrze bo ja mam takie "czepliwe"oko.ale raz w tygodniu drucal bym jej dala na wszelaki sluczaj.ale nie sluchaj mnie bo ja mam takie rozne zboczenia swoje.:oops:[/quote]
ale fajnaiste sa te twoje zbączenia:diabloti::diabloti: