Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']iiiiiiiiiiiiiii dokladnie sie z tym zgadzam.josh to onek-onki sa genialne:razz: -josh to diamencik:roll::mad: -skrot jasny?:diabloti: i pragne wytlumaczyc sie:na punkcie onkow normalna to ja nie jestem:ghost_2: :iloveyou: :grins: .wrocilam juz ze sladzikow.nie ma zimy:sweetCyb: :sweetCyb: jest bossko:sweetCyb: .[/quote]

7 rano i juz po sladzikach?:crazyeye: Jestem pelna podziwu:lol:
Jak wrocicie juz ze szkolenia to podzielcie sie prosze newsami dotyczacymi jutrzejszego spotkania o 9:lol: czy termin nadal aktualny i czy spotkanie sie odbedzie nawet jak bedzie padalo.
Podjechalam dzisiaj na ten caly cypelek by nie miec jutro problemu z dotarciem. Gdzie dalej jechac samochodem jak sie wjedzie w Zaruskiego? Wjechac w ta brame po prawej czy jechac jakby na lewo do konca tej drogi?:???:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jedziecie pod wiadukt mostu lazienkowskiego nie wjezdzac w brame.wolalabym zeby to sie przeistoczylo w takie zajecia "klubowe"niz normalne szkolenie.:oops: .jutro o 9.jestem z 2 wrednymi onkami-latwo mnie poznac.:mad: .taki maly,nieprzewrotny kurdupel:cool3: .jutro mam nadzieje ze sie cos wykluje.marzy mi sie taka nieformalna grupa onkarzy pracujaca razem ze swoimi psami:loveu:.ps.spotkanie jutro bez wzgledu na pogode.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']trudno dojechać na ten cypelek?:roll: jutro będziemy szukać:lol:
ps. ostrzegam, że Szejk nie ćwiczył prawie nic od miesiąca, więc w razie co nie śmiejcie się z nas:shake:[/quote]

Jak ja tam trafilam to znaczy ze nie trudno:grins:jak sie jedzie czerniakowska w strone centrum to trzeba skrecic w prawo w zaruskiego-to ostatnia ulica (a raczej droga(male to wiec trzeba pilnowac by nie przeoczyc) przed wjazdem na trase lazienkowska. Jesli jedzies czerniakowska z centrum to musisz skrecic w lewo w bartycka (bo jest tam chyba zakaz zawracania) na bartyckiej wykrecic i skrecic w prawo znow w czerniakowska a potem tak samo jak napisalam wyzej (czyli z czerniakowskiej w prawo w zaruskiego)
mam nadzieje ze nie namotalam za bardzo i ze sie nie pomylilam:evil_lol:

A z Szejkiem to przyjdzie Sylwia czy Ula?:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']a jak owce wroca bo wreszcie rusza prace przy budowie owczarni to onki zaczna pastuchowac!!!!!!!!!:multi:[/quote]Buahahaha, już widzę swoją Sabinę pasącą łowiecki :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='Alix']Jak ja tam trafilam to znaczy ze nie trudno:grins:

A z Szejkiem to przyjdzie Sylwia czy Ula?:cool1:[/quote] dzieki za opis, ale my to autobusem (zapomniałam wspomnieć o tym szczególe:evil_lol:)
a bedziemy dwie, żeby za łatwo nie było:razz:

Posted

[quote name='ayshe']a jak owce wroca bo wreszcie rusza prace przy budowie owczarni to onki zaczna pastuchowac!!!!!!!!!:multi:[/quote]

...a bose pancie beda przygrywac na fujarce wesole piosenki ludowe i podazac w podskokach za zdziesiatkowanym przez lowczarki stadem:diabloti::evil_lol::D

Posted

[quote name='bellatriks']heh, widzę, że topik przejęli Warszawiacy;)

PS. Fajnie, jak ma się na forum tylu znajomych^^[/quote]

Nie pozostaje Ci nic innego jak tylko przeniesc sie do stolycy:cool3:

Posted

[quote name='Alix']...a bose pancie beda przygrywac na fujarce wesole piosenki ludowe i podazac w podskokach za zdziesiatkowanym przez lowczarki stadem:diabloti::evil_lol::D[/quote]
:roflt: :roflt: :roflt:

A przed nią bieży baraaaaneeeek, a nad nią lata motyyyleeeek :drinking:

Posted

Na czyjej fujarce:diabloti:???? Ło matko i do tego w podskokach:laola:????I wesołe piosenki i do tego ludowe???? Ide po pifko bo mój kundel padł po zajęciach z groźna Treserką:Dog_run:

Posted

zajecia prowadze lajtowo-na razie:diabloti: :lol: .podkrece srubke jak zacznie wam jakos wychodzic-nie boj zaby.:cool3: .a co to za radocha z owiec?chita ma hgh.zrobila spiewajaco po 2 miesiacach pracy przy owcach.shado tez zaganial.poza tym onki pasa caly czas.nie widzicie tego?:-o a co one robia bawiac sie w gnojonko?:roll: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']poza tym onki pasa caly czas.nie widzicie tego?:-o a co one robia bawiac sie w gnojonko?:roll: :lol:[/quote]Ayshe, nie w tym rzecz :lol: Sabina boi się qnia, boi się krowy, więc łowiecek też się pewnie będzie bała :lol:

Posted

no i my wreszcie z Ritą dotarłyśmy też na dogomanię...też z owczarka.pl. przyznam się, że całego tego tematu nie zdołałam jeszcze nadrobić, ale będę się starać...pozdrawiamy

Posted

[quote name='asher']Ayshe, nie w tym rzecz :lol: Sabina boi się qnia, boi się krowy, więc łowiecek też się pewnie będzie bała :lol:[/quote]no chiba ze tak:roll: :lol:

Posted

byl szejk i barosz i to kurka wodna lekko spoznieni.ale cos mi sie zdaje ze ocena zajec nie nalezy do mnie.:cool1: .szejk sobie przypominal co umie,barosz -pani uczyla sie pracy z pilka.:razz:

Posted

A ja zawerbowałam kolejnego chętnego ONka :razz: Pojawilibyśmy się w sobotę :razz:
Za to dzisiaj nie dotarłam na agility :placz: Jestem padnięta, mam zakwasy, spuchła mi kostka :shake: A pogoda taka śliczna...

Posted

[quote name='asher']A ja zawerbowałam kolejnego chętnego ONka :razz: Pojawilibyśmy się w sobotę :razz:
Za to dzisiaj nie dotarłam na agility :placz: Jestem padnięta, mam zakwasy, spuchła mi kostka :shake: A pogoda taka śliczna...[/quote]

tak "troszeczke" sie spoznilismy, troche sie dziwilam ze 5 minutowe spoznienie zostalo odnotowane dopiero potem ku mojemu zdumieniu:crazyeye: zobaczylam ze jest godzina 10 nie 9! Jeszcze raz przepraszam:modla:
Potem sie platalam miedzy linkai smycza a szurkiem od pilki:lol: Cos mi sie zdaje ze to pancia a nie Baroszek wymaga szkolenia:diabloti: nie obylo sie tez bez malej kontuzji:lol: Szejkus cudowny i taki zrownowazony :loveu:w porownaniu do mojego oszoloma:evil_lol:
Spotkanie fajowe juz nie moge doczekac sie soboty:cool3:

Posted

my byliśmy na czas, koło 9 nawet szłam, tam gdzie był trening, ale widziałam tylko wodę i rybaków i stwierdziłam że to nie tu i poszłam gdzie indziej:wallbash: ah ta moja beznadziejna orientacja w terenie:eviltong: a Szejk wyglądał tylko na zrównoważonego;)bo tak naprawdę zmęczył się podczas szukania terenu:diabloti:a trening bardzo się podobał:cool3:
a Barosz to nie oszołom, tylko fajny czaruś:loveu:

Posted

Witam:] Niestety nie mam czasu teraz przedladnac calego tematu ale pisze ze tysz mam poczwarke poniemiecka;P Niestety..6 lat temu moja wiedza kynologiczna byla nie zbyt duzo..ale..dwlasnie dzieki niemu totalniepopadlam w szlaenstwo psiakow..psi sportow szkolenia kynologii:)
Witam sie bardzo ladnie :) i mam nadzieje ze zobaczenie na zawodach agility bo widze ze sporo onkow chodzi do Cavano :]
Super ..Raptorek (moj Onke)dzis na trengu byl bossskii:) nie trenowal juz sporo i jak zobaczyl przeszkody oszalał:] Pozdrawiam i zapraszam na stronke i fotencje Raptorka :]a Psychoszczurkiem znamy sie chyba..??tak ..wizualnie..??;]