Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dnia dzisiejszego zstalam (na razie nieoficjalnie) lekarzem weterynarii!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::B-fly::B-fly::B-fly:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mch']gratulacje, na razie tez nieoficjalnie :lol:[/quote]

gratulacje moga byc oficjalne :evil_lol: nie bede wybredna :evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']Dnia dzisiejszego zstalam (na razie nieoficjalnie) lekarzem weterynarii!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]

[LEFT][B]saJo,[/B]
[COLOR=navy][B]GRATULACJE[/B] :klacz: :beerchug: :cool2: [/COLOR][/LEFT]

Posted

[B]Przyłączam się do grona owczarkarzy,niestety bez psa bo umarł 05.04.2007 ale jestem w trakcie poszukiwań szczeniaka.Prawdopodobnie długowłosy,może z hodowli "Arkadia" albo innej,jeszcze dokładnie nie wiem ale szukam i pozdrawiam wszystkich przyjaciół ONków!!![/B]

Posted

[quote name='saJo']Dnia dzisiejszego zstalam (na razie nieoficjalnie) lekarzem weterynarii!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]

Gratulacje :laola: :BIG:

Posted

[quote name='JanuszPLSzczecin'][B]Przyłączam się do grona owczarkarzy,niestety bez psa bo umarł 05.04.2007 ale jestem w trakcie poszukiwań szczeniaka.Prawdopodobnie długowłosy,może z hodowli "Arkadia" albo innej,jeszcze dokładnie nie wiem ale szukam i pozdrawiam wszystkich przyjaciół ONków!!![/B][/quote]witam serdecznie.:p

Posted

Wielkie dzieki :) Jestem o tyle szczesliwa, ze od momentu kiedy w styczniu wrocilam na zajecia po zapaleniu pluc, siedzialam non stop w ksiazkach i po prostu ledwo juz wyrabialam. 3,5 miesieczna sesja, to po prostu harcore. Moi znajomi z roku byli juz po pierwszych egzaminach, a ja dopiero konczylam zaliczac semestr. Niestety w tym roku prysly marzenia o doktoracie z mojej ukochanej neurologii :( Mam nadzieje, ze nadrobie to w przyszlym roku, chociaz sa na to coraz mniejsze szanse :(

Posted

kochani pomocy, mam owczarka sunie ma 4 lata i jest okropna:angryy: jakieś 3 lata temu rozmawiałam z córką a Nuśka się na nią rzuciła to była taka furia że nie mogłam jej opanować córka była cała w krwiakach od tego czasu Nuśka zamieszkała na ogrodzie, mają wydzielony teren razem z Maro jest to duży teren a za bude służy im dość spore pomieszczenie, Nusia zawsze dokuczała Marowi a ten traktował ją chyba jak wredną pannice i nie reagował ale np. kiedy pływają Nuka włazi na niego i go podtapia kiedy ide na spacer to go gryzie po łapkach i uszach, Maro jest już stary i w dodatku chory na chore biodro i uszy od jakiegoś czasu Nuśka szarpie go po uszach i złośliwie chyba szarpie za tą chorą nogę tak że Maro po czymś takim już dalej nie idzie trzeba go nieść, rozwiązaniem jest że chodzą osobno ale mieszkają razem a ja już musze pilnować żeby Maro zjadł bo ona mu wyjada a swoje zostawia na potem do budy też go nie wpuszcza mają drugą budę taką normalną ale z tamtąd też go wygania, ktoś mi ostatnio powiedział że owczarki mają jakąś grupę która eliminuje słabszych, nie mam pojęcia czy to prawda ale co robić , ona jest cudowna i taka grzeczna i kochana tylko wredna mocno może macie jakieś doświadczenie z takimi wredotami:shake:

Posted

tylko nie sluchaj rad ulicznych i podworkowych treserow:shake: .
info;czy to onka z papierami?jak byla prowadzona do tej pory?jak z nia pracujecie?ile ma ruchu i treningu dziennie?poza tym pies nie umie byc wredny;) .zeby byc wrednym trzeba przemyslenia,analizy sytuacji,jest to "przywilej"ludzki.pies zachowuje sie po psiemu.jesli bawi sie kontaktowo z drugim,starym psem,chorym to sie nudzi.co ma ze soba zrobic?dlatego potrzebne jest info o tym ile dziennie pies ma treningu[cwiczak-trening kondycyjny np.rower].mi to wyglada na mooocno znudzonego onka.

Posted

jeju już jestem szczęśliwa, ona jest cudna i taka obronna dla mnie , Nuśka nie ma papierów jej matka też nie tylko ojciec, wychodze z nią codziennie na spacery jej boks to taka mała działka nie wiem ile ma metrów ale ludzie mają takie działeczki, w sumie nie wiem czy była wychowywana wszyscy mówią że jest rozpieszczona tylko że bicie to nie wchodzi w gre bo mi się takie coś nie podoba, ona bez tej dyscypliny bardzo się słucha odwołam ją od zabawy z innymi psami , na spacerze biegnie i po chwili wraca sprawdzać czy się nic ze mną nie dzieje, nie oddaje tylko piłki:roll: i nie umiem jej tego nauczyć umie siadać i podaje łapki do wytarcia jak idzie do domu no ogólnie jest taka fajna i na kolana lubi wchodzić a jak idę po nią do boksu to wskakuje na ręce i potem łapkami trzyma mnie żebym nie wychodziła, ale powiem wam że potrafi być cudowna, wzięłam Jaskierka ze schronu bardzo chorego miał mieć amputowaną łapkę ale ten guz to był rak i niestety nie mogłam mu dużo pomóc, bardzo bałam się jak zareaguje Nuka a ona go pilnowała lizała i nie pozwalała nikomu podejść a kiedy odszedł za TM szukała go po całym domu i ogrodzie

Posted

[B]SaJo, ja z moim mieszańcem śliniaka z odkurzaczem również dołączamy się z GRATULACJAMI!!![/B] :Rose:

Idę wypić za Twoje zdrowie :drinka: :sg168:

Posted

Gratulacje :Rose: :klacz::klacz::laola:Jestesmy pełni uznania i pijemy twoje zdrówko :drink1: hehehe udanych diagnoz i 7 zmysłu pani mgr. weterynarii :thumbs:

Posted

Ide sie schlac jak prosiak na kortowiadzie (juwenalia olsztynskie). Jak bym do poniedzialku cos napisala to nie bierzcie tego na powaznie :evil_lol: psssssst :drinka:

Posted

GRATULACJE...!!!
patrzcie, patrzcie lekarz to od razu idzie pić... :evil_lol: :diabloti:
kortowiadaaaaaaaaaaa :cool3: dla mnie od jutra dopiero... :eviltong:

Posted

[quote name='ada89']z okazji kortowiady mamy odwołane wszystkie psie zajęcia... :cool3: :evil_lol: :diabloti:[/quote]

W poniedzialek zrobie wreszcie dokladny grafik na caly tydzien i wreszcie bedzie lad i pozadek.
Wczoraj tak zmoklam, ze nie zdarzylam sie spic tak jak bylo to w planach :placz: Dzis proba nr dwa :evil_lol: