Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boidae jesteś z Kórnika:razz: ?bede tam pod koniec kwietnia(wesele:multi: :multi: :multi: :drinking: :drinking: :cunao: ) to ci podrzuce kilka ode mnie z bloku:cooldevi: .Na pewno same se u ciebie zamieszkają i sie rozmnożą i bedzie hodowla.:jumpie:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Kórnik:cool3:
A później będę gady wypuszczać aby wybił cholerstwo, a sam umrę ze strachu :crazyeye:
Jedyną fobie jaką u siebie zauważyłem to że się boje gryzoni... Jak nieraz musiałem pilnować domu u babci i akurat jakaś w domu mi przebiegła to noc z głowy. Naszczęscie ja w domu nie mam 4 piętro nie dają rady :multi:

Posted

Ja tamtedy przejeżdżałam jak onkowa sucz ze schroniska wiezlismy do nowego domku w łodzi rok temu:loveu: .A tera sie tam uchleje:razz: .I tez sie obudzem na kacu:p .W hotelu.:cool3:

Posted

[CENTER]Zapraszamy, zapraszamy :p
[B][SIZE=4][COLOR=Red]14 Kwietnia odbędzie się wystawa owczarków u nas!
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]A w parku byliście?:cool3:

[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][LEFT]Ruda, zobaczysz trochę tu po będziesz i odrazu się będziesz chciała przeprowadzić...;)
Pobić [B]za dużo[/B] nie ma:evil_lol:
[/LEFT]
[SIZE=4][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]

[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][LEFT]
[/LEFT]
[SIZE=4][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='ayshe']nie wiem co to w parku.przyjechalismy doosrodka,zamelinowalismy sie w domku i schlalismy jak prosiaki.:multi:[/quote]

Czyli standard, zawody :evil_lol: Ja przed rozpoczeciem startow z gnojkiem nie wiedzialam co to zawody na trzezwo :evil_lol: No teraz to nie pije, a raczej pije, ale tigera, bo z pifffkiem to cieeeeezzzzzzkoooo miiii poootemmmm nadaaaaaaazzzzzyyyyyyyyyyyyc :roll:

Posted

:roll: no fakt.mozna biec wezykiem pozniej.ja za to ciesze sie jak kretyn bo za grosz nie pamietam regulaminu,pustka w glowie az wiatr gwizdze...ja z tymi regulaminami nie moge:razz: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']ja z tymi regulaminami nie moge:razz: :diabloti:[/quote]

Na szczesciw w agility nie ma takiego problemu, nie trzeba pamietac kolejnosci cwiczen ile gdzie, w jakim tempie, chyba sie zalamne jak zaczne startowac z moim oszolomem. No i sie wydalo dlaczego cwicze agility :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']nic nie wiem...pijana bylam w sztok a potem jakos wyladowalam na zawodach i startowalam...nic nie pamietam:evil_lol:[/quote]
A potem zamiast białych myszek ukazuje sie biała dama.:evil_lol:

Posted

parkury tez pamietalam.aczkolwiek za cholere nie wiem jak:roll: .ja mam skleroze od urodzenia i mi sie wszystko pierniczy.jak mi ktos mowil jaka jest kolejnosc przeszkod to czarna magia.wszyscy lazili po parkurze na piechote obliczajc sobie odskoki i trase-ok,lazilam jak ciec tyz.dopiero jak czulam siodlo pod tylkiem wracala mi pamiec:roll: :evil_lol: .psie regulaminy to juz wogole wszystkie myle i nie iwem co kiedy.przed egzaminem czytam sobie na glos kolejnosc i ok.przewaznei sie wtedy dowiaduje ze cwiczylam z psem cos ponad norme jak gnom jakis:shake: :lol:

Posted

[quote name='14ruda']A potem zamiast białych myszek ukazuje sie biała dama.:evil_lol:[/quote]najgorsze jest to ze ja sie upijam niewielkimi ilosciami i zachowuje sie potem ....nooo...nieadekwatnie do wieku..tzn.bardziej niz zwykle:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='14ruda']a kto napity zachowuje sie adekwatnie do czegokolwiek:evil_lol:[/quote]
ruda-nie widzialas mnie NIE napitej :diabloti: :razz: .moje napite nieadekwatne do czegokolwiek to jest hardcore:cool1: :diabloti:

Posted

Ja nie piłem nic od.... wczoraj :angryy:
Ale dzisiaj już nie imprezuje, trza usiąść do książek.
Zaraz na 2 godzinki na ćwiczek z psem. Potem tresurka :multi:

Posted

A ja sobie uswiadomiłam, ze 4 kwietnia mija rok odkad borysowe jest z nami - bedzie imprezka :evil_lol:
Zreszta i tak sie czuje jakby był od zawsze :roll: :cool3:

Posted

Ale dostalam komplement :oops:

Wyskoczylam z psiurami na szybkie siku miedzy bloki, a tu pech chcial, ze im sie qpac zachcialo, a ja bez woreczkow. Najpierw jeden, potem drugi. No tyle stalismy, ze az pan z balkonu nas zagadal, czy ten owczarek ma rodowod. Jak powiedzialam, ze obydwa maja to facet :crazyeye: ale nie wciskal mi, ze on sie na psach zna, i ten drugi to qndel, tylko spytam sie zaciekawioy jaka to rasa. Na koniec powiedzial, ze mam ladne psy. No to lecem do domciu, po reklamoweczke. Normlanie to pewnie bym olala i nie chcialoby mi sie wracac :oops: , ale psy sie wyqpaly akurat pod jego balkonem. Zbieram to co trzeba, qndle czekaja na siad, zostan, a tu nagle slysze : "nie wierze!! Normalnie nie wierze oczom!! Nie dosc ze ladna, zgrabna dziewczyna (akurat wrocilam z egzaminu i bylam elegancko ubrana, a nie jak jakis wsiur :evil_lol:), z ladnymi psa, to jeszcze dobrze wychowana. Prosze pogratulowac rodzicom takiej corki. Az sie :oops: co mi sie zadko zdarza.

Posted

Aicha skończyła roczek:eviltong: :loveu: .Booraczak zaczął dorosły etap w swym życiu zadymą z jamnkiem:diabloti: i tera ma "adidasa" na nosie:mad: .Wsadziła łeb w płot a tam mały psychopata pilnował i oberwała.:evil_lol:
pierwszy ra też rozcięła se poduszkie w łapie:razz: .I chyba w kasku zacznie chodzić.:diabloti: